Klockan är otäckt lite. Halv sju. Jag ha...

Klockan är otäckt lite. Halv sju. Jag har redan duschat, ätit frukost, fixa mig, hunnit med tåget och åkt tåg i en o en halv timma. Inte illa pinkat. 03.50 vaknade jag av mig själv, o gick upp. Inga av de tre alarmen jag satte behövdes. Inget snoozande. Hel knäppt men skönt. Nu flyger jag fram genom Sverige med X2000, o en lite halv ogiltig biljett. Fan man skulle inte bara skriva ut mailet man fick av sj. Tydligen skulle jag skriva ut ytterligare något papper. Får väl se om jag får fortsätta åka även efter att ha bytt i Alvesta. jaja det löser sig som Louise skulle sagt. Ciao!


I fredags köpte jag nagellack till mig o L...

resize_image_448 (MMS)

I fredags köpte jag nagellack till mig o Lillen A. Jag målade på mina små stumpar o har inte bitit sen dess. Kanon ju! Blev lite knäckt när Mille som biter på naglarna han med ordentligt, helt plötsligt hade slutat. Inte så schysst av honom, pressen blev ju förbannat stor på mig. Främst från mig själv Satan. Men nu, nu är jag på G. Äger både ett blått å ett rött nagellack, haha! Så nu kan stumparna glänsa i två färger. Vi får väl se hur det går med nagelbitandet när jag ska ta mig genom Stockholms tunnlar, ensam. Hur ska det sluta?! 7 timmar innan jag ska upp... Gäääsp! Ciao!


Bloggtorka...

Har faktiskt inget kul att skriva idag. Har jobbat och kollat till Signes katter. Nu sitter jag på bibblan och förbereder för bilder jag ska framkalla.

I morron ska jag gå upp i gryningen. Klockan fyra närmare bestämt! Tåget går fem. Halleluia.

Så jag får återkomma när jag har något roligt att berätta!
Ciao!

Tulpaner Tulpaner!! Jag älskar som sagt bl...

resize_image_326 (MMS)

Tulpaner Tulpaner!! Jag älskar som sagt blommor, men äger ju inte så många dessvärre. Men vi fick en bukett gula av Karin o Martin i fredags. Jag har ju kommit på vissa ställen där de små kräken (Louise inräknat, haha!) inte kommer åt. Så dessa gula skönheter pryder vårt sovrum just nu, högt upp oåtkomligt. har ju även lyckats få in små påskris. Även de högt upp, mohahaha! idag blir det jobb ett par timmar. Lillen åker hem idag, kommer bli lite tomt nu är man ju van att ha henne här. Får hoppas att hon dyker upp igen! Ciao!


Testar att blogga från mobilen. Hoppas all...

resize_image_277 (MMS)

Testar att blogga från mobilen. Hoppas alla släcker lamporna nu halv nio.


Middag!

Vilken middag. God mat och trevlig folk. Det blev lyckat! Amandha och Louise gjorde ett hästjobb här hemma. Allt var fixat när jag kom hem. Vilka tjejer!
Amandha hjälpte mig med små påskris, som sen glömdes att duka med. Men dukningen blev grym så det gör inget.


Grill på meny. Tårta efter.


Fantasin hade inga gränser när de upptäkte att det inte fanns dukar i hemmet. Papper i mängder blev lösningen.

Kvällen höjdpunkt var ju så klart att fixa tårtan. A och jag har ju köpt grejer till den för länge sen. Så väl beredda satte vi igång. Amandha tog täten.


Amandha dekorerade hela tårtan. Hon blev jätte nöjd och jätte stolt! Jag kan bara vara detsamma!


God var den!
Cioa!

Pizza o mode!

Modevisning och shopping. Vi var ganska seg allihop, men Amadha hittade lite kläder. L en t-shirt och jag fick ett tårtfat. Inte illa för en shoppingrunda.

Efter all shopping blev det finmat. Vi tog med A dit vi brukar ta våra gäster, Ernesto. Finaste pizzan i stada!
Mellan skrattattacker fick vi i oss pizzorna!


Lovly!!
Kommer lite bilder från middagen igår kväll, sen nån gång!
Nu är det jobb dags!
Ciao!

Some of those vårtecken!

Kolla vad jag fick syn på från köksfönstret!! Vår är här!





Vad säger ni om det då?! jag fick till och med arslet ur och använde min riktigt kamera, inte bara min mobil. Vilka fina bilder det blir! Mer digitalkamera!
Ciao!

Blå är det nya vita!

Jag vaknade med tuppen idag. Pigg som en ärta eller vad man nu säger... Fixade lite med bilen. Fixade lite frukost. Åt god frukost med brudarna B. Efter lite fix och trix tog vi oss till Öland. Där gjorde L ett fynd. Kolla in vår nya pinnstol! Amandha tyckte att vi var smått pinsamma när L satte stolen över huvudet och jag fotade "-folk kan ju tro att ni är knäppa, men det är ni ju"



L matchade in stolen i ett naffs. Tavlorna fick förflyttas lite, men nu står den blå stolen perfa! Vi tänkte först att vi skulle måla den vit, men där den står nu får den vara klar blå. Nice va?!

Vi hann även med mat på Aronstorp. Satan vad gott det är, satan vad mätt man bli. A tog till en ordentlig portion.

Hon fick inte riktigt i sig allt, även om hon lite kaxig i början påstod det. Jag åt kroppskakor. I löve it. De är så jäkla goda. Rekommenderas!



Mätt och glada sitter vi nu i soffan och glor på film. Skön eftermiddag.
Jag fick köpa tulipaner, tuuuulpaner! Jippii! Hoppas inte att katterna gillar dom lika mkt som jag. Snanare att de ger fan i dem rent ut sagt. Fint blev det.


Efter lite slapp blir det modevisning i Modehuset. Skön dag!

Ciao!

A e på g.

Amandha kom fram välbehållen. Liten trött tror jag. Jag och A tog oss till diverse butiker för att förbereda inför middagen som ska vara i morron. Just här sitter vi och gör placeringskort till dukningen. Amandha var kung på det och fick ta över det.



Vi fixade även ljus och annat i en av A's favvofärger, mörklila. Det kommer bli så snyggt när vi får duka sen!

Jag fick uppgift att fixa pannkakor. Sen blev det en massa soffhänge. Jag som är äldst somnade först som ett litet barn i soffan. Idag är jag ledig. Så skönt!

Ciao!

Vin o sår'å!




Nej men lite lasange, vin, ost, kex och chips. Alltså jag gillar't!
Tända ljus och katternas vackra sång. Men hallå, guuud så romantikst. Japp sån e jag. Det blev väldigt mysigt. När man haft en jobbig dag på jobbet så är det ju inte fel att sitta och babbla över ett glas vin. Vad gör ni på tisdagarna?!

Fan idag var det fart på Kalmariterna. Kul när det blir lite rörelse på ett annars väldigt lungt köpcentra. Tiden går förbannat mkt snabbare. I morgon ska det vara öppet sent och modevisning i centrat. Det kan nog bli livat. vi ska hit. Jag tror nog Amandha kan tycka att det är roligt. Ja sen har man ju fått lön i morron, ja menar alltid kan det ju dyka upp något fint som slänger sig runt halsen på mig och bara måste med hem. You never know!

Ska jobba lite till, sitta i skolan en stund J och J. Hoppas vi blir klara med den ena skiten. Vore förbannat skönt! Sen bär det av hemåt. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Är ledig i morgon, sen är det jobb sju dagar i steck, varav två är utbildning i Stockholm. Det ska bli kul! kommer inte ihåg vad det var vi skulle gå igenom denna gång. det lär ju visa sig.

lunchen tickar mot sitt slut. snipp snapp snut, nu var tiden slut.
Ciao!

Ung, fräsch blondin i sin bästa år!

Har tagit mig till bibblan idag. Ett välbekant ställe. Hittade även ett välbekant ansikte, Finalina satt här. Kul att se henne, vilket inte är allt för ofta tyvärr.

Håller på och försöker göra lite inför att vi ska träffas i morgon med den "gruppen-som-tydligen-gör-allt-lite-sent". Vi ska fixa ett case klart i morgon, hoppas jag på iaf!

I morron kommer lilla Amandha! Ska bli mysigt att ha henne här. Det kommer göra att vi lyxa till det lite. Man vill ju bjuda henne på allt möjligt. Sen ska vi ju fixa en MASSA pyssel också! Ät god mat och massa nice. Allt för att värva henne till att komma oftare:)

Sötnöt!

Idag var jag lat, det regnar och vi har bil. Vad gör man?! Åker bil såklart! Illa men vaffan. Det är ok att vara lite lat ibland. Försöker döva mitt dåliga samvete just nu. Men jag kommer fortsätta cykla framöver! Jag hann med att köpa en flarra vin idag. Ska dela den med hon som jag delar det mesta andra med. Det är tisdag å tisdag är bara inte en rolig dag helt enkelt. SÅ då gör man den roligare!
på systemet tänkte jag testa mitt utseende. ibland behöver jag lite bekräftelse på att jag fortfarande ser ung ut. DET fick jag! Jag brukar lämna fram leg automatiskt, men idag gjorde jag inte det...

-"Du ser så ung ut, kan jag få se ditt leg".

Äsch inte ser väl jag ung ut... Hehe det sa jag inte men jag tänkte och snabbt som blixten langade jag fram mitt körkort. Konstaterade ihop med kassörskan att det inte är så lätt med åldrar. För det kan det inte vara. Så länge jag får visa leg så kommer jag hålla med! Vi får väl se hur det blir när de inte ens kommer fråga. Jag kommer säkert lämna fram mitt körkort ändå.

Nu ska jag sätta igång å jobba. Stänger placet i dag. Close.
Ciao!

Måndag, är väl inte så tokigt.

Det känns som om det gröna tar över, över det vita, iaf här.


Katterna är på grönbete. Eller i deras nya lekstuga, källaren och trappen. Fan den minsta lilla drama queen, klarar sig ute i trappen i två minuter sen sitter hon och skriker helt förtvivlat för att hon tror att hon är ensam? Övergivan? Borttappad? Eller så vill hon bara ha uppmärksamhet. Nyss drog hon till med det gamla vanliga knepet "göra-Fia-arg" hon börjar trassla i nån blomma i trappan. Det får fart på mig och jag flyger ut för att rädda grannens blommor, viiiips för hon sällskap! Ibland vet jag inte om katten är riktigt dum eller förbannat smart?!

Själv funderar jag på vad jag ska ge L när hon fyller. Har kommit på några små grejer. Hon vill bara ha STORA grejer enligt önskelistan, men jag brukar ju komma på mina egna idéer. Nu kommer L gå i taket och fråga ut mig så fort hon läst bloggen. *hihi*. Kan ju avslöja bara för att göra henne helt galen att jag beställt något. Jag är så finurlig! Har jag någon gång sagt att jag gillar att ge paket, eller när folk fyller år?! Eller när jag själv fyller år?! I love it! Kanske borde bli "partyfixare", det hade passat mig!

De ringde om bilen, varför kan vi inte ha vanliga fel på våra bilar. Varför ska det vara saker som inte bara går att årgärda fort?! Enkelt?! Snabbt?! Billigt?! Eller varför kan jag inte mecka med bilar själv... Hade varit bättre. Kortslutning i "lampsystemet" eller vad det nu var?! Suck.

Jaja tur att man skiter tusenlappar!
Ciao!

Söndag.

Uppe med tuppen kan jag ju säga. Halv åtta hade jag ställt klockan på. Inte så pigg efter öl och vi var väl hemma och i säng två. Gäääsp. MEN anledningen till att jag gick upp var ju mysigt och då vaknade jag till, lite iaf , haha! Köpte med mig lite frukostbröd och drog till Oxelösund, där hela familjen Sandh/Skoog redan var klarvakna och hade säkert redan umgåtts med varandra i ett par timmar, hahha så är det när man har barn har jag hört. Söndagen är inget undantag.
Axel och jag ritade. hans mamma med. Vi gick promenad, åt frukost, hängde i soffan... Ja allt sånt man gör när man bara hänger med sin vänner. Det var grymt mysigt att få träffa Nathalie med fam. Jag min asociala jävle somnade i soffan. HAHAHA! Snällt, men min vänner är ganska vana att se mig sova på soffan. Jag tror Nathalie var mest nöjd att jag var där, kanske att jag är roligare i vaket tillstånd, jag vet inte.




Det va grymt mysigt.

Vi hann träffa mamma Pack också! Å konka lite skåp somvar ny inhandlade. Finfint kommer det att bli hos mamma Pack och mamma Packs pöjke :)

Sen bar det av till mina föräldrar i urskogarnas urskog, eller ja iaf Bettna. Som vanligt lockade umgänge och sovplats mer än att köra fyra timmar bil i mörkret, så vi sov kvar där och åkte hem nu på morgonen. Nu ska jag... vet inte. Kanske sola nästippen. Å kolla i kalkyleringsböckerna. Kul som faen!

Bilen är på lagning, eller det är något odefinierat fel på höger baklykta. Kul med bilar, när de funkar iaf. Så jag väntar på att de ska ringa och tala om att det kostar en miljon att laga, hahaha!

Ciao!

Lördag.

Lördagen var mer som jag känner igen den när vi är i Nyköping. Fullt schema.
Vi var på stan en sväng. I en av galleriorna mitt i stan blev Nyköpings nya lilla stolthet hyllad och tackad. Anna Bergendal. Hon sjöng inte men signerade sin singel som hon sålde. Vem hittade vi i kön då, jo Mattias 27 som också ville ha aturograf. Eller han skyllde på att det var en kollega. Jag fångade hans lycka efter att han fått den. Mattias i grå keps, Anna är ljusthuvudet bakom.

Lite nöjd var han allt. Hahaha!

Sen var det bara resten. Hitta doppresent. Fick pallet, frippan och klä sig. Iväg till dopet. Döpet var jätta fint. Mest som ett dop brukar vara. En präst. Ett barn. en del föräldrar, kompisar, faddrar i en vacker kyrka. En tjej sjöng en fint sång.


Lilly fick sitt namn och en massa presenter! Vi fick en massa fika. Gott var det så jag rullade i princip vidare. Sen hann vi träffa svärmor en stund. Blev bjudna på tacos och kollade film hos T och A. Skön lördags kväll.
Vi hann med ett par bärs på fika också. Där den glada aoutgrafjägaren mötte upp.



Vi hade jätte kul. Träffar inte Mattias allt för ofta, men ibland får vi te't och får i oss några kalla.
Nice dår'å!

Fredag.

Det är så skönt att köra nu när våren är på väg. Jag älskar verkligen att köra bil och nu när vägarna i princip är torra så är det som bäst. Skulle ju gärna sitta på en hoj och ta kurvorna, men det kortet får vänta tills L är färdig med sitt körkort. När vi tankar har vi en lite "tväling" om men som kan tanka i och hamna närmast den siffra vi sagt att vi ska tanka. Jag satte det jävligt bra, 300 spänn.

Det är ju inte lika roligt att tanka fullt, först å främst kostar det skjortan med nya bilen och sen kan det ju hamna på vilken jäkla siffra som helst, nej tacka vet jag "tankningstävlig"!

Vi anledde till T och A sent och sjönk mest ner i soffan och åt godis. Very nice för en fredag kväll...


Katter, katter, katter, katter,katter, katter, katter...

Skön morron. Konstigt morron. Fick sova ut i mina mått mätta. Käkade frukost framför tvn. Gött som fan. Pratade med en vän på facebook och fick reda på att en gammal klasskompis dött. Det är konstigt. En underlig känsla. Jag kände inte människan alls på senare tid. Men vi umgick på gymnasiet. Det är tragiskt när unga människor oförklarligt faller bort från jordelivet.

Just nu sitter jag fortfarande i soffan med katterna och tvn som sällskap. Clinton är för jävla hjälpsam. Tack för att du river i, drar ner och "hårar" på våra nytvättade kläder.


Fast efter denna lilla tvättrunda så kom jag på varför jag gillar de små katterna. Jag hade en katt på bröstet och en på armen. De spann i kör. Ganska gulligt.


Nu ska jag packa, hämta cykeln, ta mig från soffan, ta tag i min dator, börja plugga, ordna en grej i köket, köpa kattsaker, duscha, hämta upp tvätt, vinna en miljon, sola, resa, jobba, klappa katten, laga mat, äta lunch, fixa ordning bilen, köpa spolarvätska, diska, sova, kolla på tv, surfa... Eller?!

ja inte fan vet jag vad jag ska göra. Hade väl äta en god lunch med ett glas vitt vin på en uteplats med värme och sol. Det är exakt vad jag hade velat göra. Men jag har inget av det så jag får välja något i listan ovan.

Ciao!

WW, work n' walk!

Idah gick jag till jobbet. Det tar sin lilla stund, typ 50 minuter. Ganska skönt faktiskt. Hade musik i lurarna och traskade på i ganska bra tempo. Det var så varmt att vantarna åkte ner i väskan igen. Så våren är nog på väg på riktigt! Det glädjer mig.


Sen ville bossen att jag skulle stänga idah. Gött med fler timmar. Mindre kul att behöva gå hem, i mörkret genom industriområden efter klockan halv åtta. Men det gick ju det med. Jag är hemma och helt, haha!

Jag kan ju villigt erkänna att jag inte är van att jobba heldag. Hela min kropp är trött, kanske i kombination med promenad blev det "värre". Men jag har glömt hur det var. Det är ju ändå cirkus ett å ett halvt år sen jag slutade som butikschef. Just nu är mitt mål, mat. Jag är hungrig hungrig hungrig. L kommer om ett tag och hon ville oxå äta! SÅ jag får vänta. *knorr*

Fredag, betyder ledig och en tripp till Nypan. Så var det med det.

Ciao!

G R I L L

Idag blev det också fin mat. Jag drog fram grillen! Äntligen! Skön kontrast med snö, grill och hängmattan som lite trött hänger kvar sen förra säsongen. Korven blev jätte god. Det är ju något speciellt med grillat.



Nu kan det bara blir mer grill. Vädret gjorde ju inte att vi stod ute allt för länge men det var bara grejen att kunna grilla ute som var värt lite frusna tår.  Men jag såg nu på vädret att fler plusgrader är på väg. Äntligen, det behöver vi här i skandinavien.

Fick ett litet brev idag. Men handskriven adress. Så glad man bli. Det var ett fint, roligt och uppmuntande kort från min familj.


Idag blir det en riktigt soffkväll. Det ska bli så skönt. Bara en massa goa TV4 program. Tänker flytta mig från soffan till sängen. Inte mer aktiviteter än så. I morron sista jobbdagen i raden av sju. Ska bli skönt med ledigt. Då blir det sörmanland och dop igen. Allmän rundåkning och umgänge.

Ciao!

M o P.

Vi hade skit kul igår. Det var skit gott som alltid. Lite suddiga bilder tyvärr... Men tar bara inte bilder med blixt.






Sen blev dit vidare till Lilla P där Louise, Helena och Daniel satt. Det blev några öl och jag var trött i morse kan jag säga. Tant Fia kan ju inte dricka mer än två öl utan att bli trött. Sen att det var sjukt lugnt på jobbet gör ju inte att man blir piggare.

Ciao!

Tiejsdag!

Det blir bara en liten glad kommentar från mig idag. Solen skiner!

Är sjukt sugen på kvällen middag! Mamas o Papas... i löööve it! Synd för allaer som inte jobbar på Albrekts Guld *stortflin*.

Vi börjar lite med våra kompleteringar från förra vårterminen. Jag tror att alla tre kände sig som frågetecken. Fan vad saker försvinner snabbt. Å fan varför gör man inte saker direkt när man har det färskt i minnet. Ja det är lätt att vara efterklok.

Sökte en till liten liten kurs idag inför höst. Projekt ledning 15 hp. Den kan vara go att ha till senare! Också den på halvfart... Hoppas att Louise vill läsa den med mig, skulle passa henne som handen i handsken! Får se får se... Kontaktade Örebro universtitet igår för att se till att jag kan tillgodoräkna mig alla de kurser jag läst på diverse högskolor/universtitet inna. Allt var grönt så nu är det bara att tuta och köra. Nästa stop, Kalkyleringstenta 4 juni. det är i kalkylering som vi har ett case kvar. ingen av oss klarade tentan förra året, så vi är verkligen tre fån som ska fixa detta case. Hurra för oss!

Blev några fler kommentarer.
Ciao!


Pappas flicka.

Jippiii, ny vecka nya möjligheter. Visst är det väl roligt?! Själv spenderade jag en del tid på jobbet idag. Jobb tre timmar, allmänt sällskap i två, hahah. Kom aldrig därifrån. Har alldeles för mkt att babbla med Lena om. Hon var nöjd, hon fick sällskap! Min mage var väl inte lika nöjd. Åt frukost elva och var hemma å åt middag nu, typ halv sju. Här har ni tjejen som äter på regelbundna tider, haha!

Jag provade en julklapp jag fick sist det var dags för jul. Min fyndiga pappa köpte ett par brillor och rimmande lite lustigt i stil med "för syns skull". Jag har inte använt dom än, men jag skulle vilja. De är inte riktigt lika diskreta som min andra, men jag tycker de är coola. Vet inte riktigt vad jag ska ha till dom bara...


Schyssta va?!
Det roliga är att om jag tänker tillbaka på min barndom så hade, om jag inte missminner mig, pappa likadana på näsan. Tillsammans med sin beigea skinnjacka, mustach och "pufflugg". Så himlens snygg, eller hur mamma/mina syskon?! Så tack pappa för att du vill att jag ska vara lite mer lika dig. Jag har väl redan en del från dig i mitt uteseende men med dessa blir jag ju dig upp idagen. Pappas flicka!

I morgon ska vi ut med jobbet och käka. Jeje. Det blir Mamas och Papas, tapas alltså! Det var länge sen jag var där så det kommer sitta fin fint med lite plockmat! Men innan det har jag lite att stå i. Vi ska ses i skolan några stycken för att göra lite grejer vi har kvar från förra vårterminen. Ska bli skönt att få det gjort. Sen blir det jobb och sen direkt till restaurangen. Fullt schema.

Jag kan tala om att jag är helt veckovill. Eller snarare dagvill. Har fått för mig att det är onsdag eller tisdag idag. Vilket inte stämmer. Blir så när jag jobbar helg och sen måndag.

De pratade idag på nyheterna om fåglar som flyttar hit från utlandet. Eller snarare tillbaka när våren komer. Det fanns en fågel som både i afrika som kanske komma hit senare. Jag fattar inte hur en fågel i afrika kan veta att det är för kallt i sverige?! Jag kan ju inte ens klä mig när jag ska 30 mil norr upp. Är jag trög eller har missat något?! Men hur vet fåglarna detta?! Jag menar det är en bit till afrika, om ni inte visste det *flin*!

Fick order om att möta upp frugan vid ICA. Det blir film idag. Får se om jag kan se mer än halva av den idag. Wallander igår gick ju inte alls att kolla på. Jag älskar såna filmer, men dt spelar ingen roll, jag somnar. Andra har sömnproblem i den bemärkelnsen att de inte kan sova. Jag har fan problem åt andra hållet, jag kan inte vara vaken. Även om jag verkligen VILL se en film så går det inte. Jag somnar helt enkelt när jag är trött. Det där med att ligga och tänkte i timmar INNAN man somnar har jag aldrig förstått mig på.

Från och med idag och en månad framåt kan vi söka kurser och program inför hösten på högskolor och universitet. Själv tänkte jag satsa på någon riktigt låååång utbildning denna gång. Kanske läkare, lärare, psykolog eller arkitekt. Jag menar jag som ÄR så studiemotiverad borde ju ta vara på detta och sätta tänderna i något riktigt saftigt. Eller inte. Jag ska söka min företagseknomi B på halvfart. Det är grejer det!

Ciao!

Två premiärer.


God morgon!
Jag premiär åt frukost utomhus idag. Det var satan inte tokig vill jag meddela. Fick göra't själv eftersom hon-den-där jobbar. Typiskt. Schysst kontrast på bilden med snöskyffeln i bakgrunden. Jag kan  ju inte säga att snön har försvunnit. Bara lite, längst grusgången. Precis lagom mkt för att jag skulle vilja sitta där. Hade min bricka med frukost. Lyssnade på katternas klagosång om att de inte fick gå ut. Hörde fåglarna kvittra. Solen sken i mitt ansikte och jag fick äta frukost. Fy fan vilken lyx.

Rätt som det var när jag satt i lungan ro och mumsade på mackan så kom två varelser in genom grinden. Två rådjur. Helt plötsligt kändes det som jag satt hemma hos mamma och pappa mitt ute på landet. Värsta safarin här på bakgården.

Vi var en sväng på Lilla Puben igår, så i morse blev det vanligt rundan och hämta bilen på stan. Då konstaterade både Louise och jag att det är nu som Kalmar kommer bli så där mysigt och fint. Det är nu man älskar att bo i Kalmar. Det är så fint och mysigt här på stan. En perfekt sommarstad.

Jag ska även köra min premiär tur på cykeln detta år. Jag ska cykla till jobbet. Det var inte igår som man brukar säga. Bilen har varit alldeles för lockande. Eller snarare cykeln har inte varit något alternativ överhuvudtaget. Bränna fett, få frisk luft och sparar pengar. Va?! Vilken bra idé!

Så vare me der'å!
Ciao!

Såld.

Hyllan är såld. Så jäkla skönt. Jag gillar blocket. FAST nu blir jag särhär att jag vill sälja allt. Går typ och tänker på saker jag kan sälja. Så håll i era grejer när jag kommer på besök, annars kan de se dem på blocket.se efter jag åkt hem.

Jag har fått vara lite "händig" idag. Cykeln fick sig en omgång.

Andra kanske använder dessa verktyg och 5-56 lika ofta som jag använder gaffel och kniv, men jag känner mig lite händig när jag får fixa lite. Spände åt kedjan å smörjde den. Försökte pumpa däcken,gick så där med vår pump (skyller på den). Ska jag sälja cykeln kanske.Hittade en så jäkla snygg cykel. Men jag vet inte. Blir lite snål när jag har en som funkar. Så det blir nog ingen ny.

Blir helt tokig på katterna. Gösta som står i vardagsrummet är gammal. De har ingen respekt för honom alls. De klöser på honom. J***ar vad jag blir sur varje gång. Skiter väl de i. Men jag har mitt hemliga vapen, vitpeppar. Hela fortöljen är dränkt i vitpeppar nu. Men det funkar. Eller det funkade på Chelsea och jag själv nyser lite extra mkt när jag utfört min aktion mot katterna. Clinton är fan inte lika lätt att få bort från grejerna. Suck!
Ja såvremeddetdå!
Ciao!

Soff och jobbhäng...

Det blev god mat by Jennifer och soffhäng för hela slanten. Fint när folk kommer hem och lagar mat åt en. Själv gjorde jag klyftpotatisen, bra gjort av mig. Fläskfilén satt som den skulle i magen och jag tror vi alla blev lite sega.

'


Chelsea förälskade sig i Louise och tog mer än gärna emot massage. 

Idag vet jag inte riktigt va som händer. Det lär väl visa sig. Jag hoppas på att få sälja min gamla tv-bänk/hylla som stod i hallen. Länge leve Blocket! Får se om tösen dyker upp idag, det gör mig inget för då behöver inte vi slänga den. Jejj!

Sitter och äter på jobbet, andra kanskar tar sig en lördags lunch på någon mysig restaurang, men JAG jag trivs så bra på jobbet att jag gärna hänger framför datorn på jobbet och äter, hahah! Har slutat för ett bra tag sen, men har inte riktigt fått arslet ur att ta mig härifrån, kanske främst för att jag inte vet vad jag ska göra...

Ciao!

Jag, ett spöke?!

Tack, vad ni är gulliga, för alla små grattis. Det värmer.

Idag tog jag till en gammal klassiker. Jag blev lite inspirerad när vi blev bjudna på frukost hos Nathalie och Edward förra helgen. Alltså messmör är GOTT! (Hahah ser ut som värsta frukost reklam bilderna... haha tänk om jag hade varit sponsrad, hade inte varit fel :) )


Det satt som en smäck i magen. Jag älskar verkligen frukost!

Jag tror att vi har ett spöke här hemma. Chelsea gick runt och rest ragg här hemma utan anledning. Hon gick in i sovrummet med sveriges största svans och vägrade hoppa upp i sängen. Louise drog till med ett skojigare än skojigaste skämt jag hört, att spöket skulle vara jag... "lika blek med mörka ringar under ögonen". WHAT?! Jag?! Hon är ju för lustig min brud alltså...
I morse hördes det som en katt hoppade ner från någon möbel, det var bara att de två fysiska katterna vi har var i köket så det kan inte vara dom. Spoookie! Men jag är inte så rädd för dom, jag tror på dom men är inte så rädd. Då hade jag haft det jobbigt. Spöken är inte farliga, bara lite vilsna.

Ikväll kommer ett annat spöke, Jempan. Det ska bli mysigt. Vi ska laga fläskfilé och potatis. Gott gotti gott gott!

Helgen kommer att bestå av jobb. Både för mig och L. Hopas på lite shopping sugna Kalmariter. Om dte är så här mulet kanske de vill komma ut och handla lite! We will see...

Ciao!

Tredje fucking gången gillt!



Denna gång satt den. Mikrontentan!! Jag är så vansinnigt glad så jag kan inte beskriva det. Tredje gången gillt, men då satt den. Har kollat fler gånger nu på sidan för tenta resultat, och varje gång står det att jag klarade den. Hahah, lite som en dröm... Jag är så glad. Hahaha, lite bra för att vara sant, som om gubbfan jävlas med mig. Men jag borde kunna tro på det nu när det står klart och tydligen i en underbart grön färg, G!

Jiiiiippppppiiiii!
Ciao!

En helt vanlig önsdag.

Solen skiner idag med. Inte nu kanske men hela dan har den synts! Jag är nöjd med "våren" än så länge. Jag satte ute en tjugominuter i solen idag. Fräknarna ploppar upp en efter en. Ska ta alla chanser jag får att förbättra min bränna...



Lunchade på den svindyra restaurangen som finns i Modehuset. Som tur är får personalen billigare, jag menar 65 spänn för en focaccia är inte ok. Tur att vi alltid gör matlådor, fan man skulle bli runierad av att äta ute.

L har tattooat sig idag. Jag hängde med till studion. Ganska skönt att det inte var i mitt skinn som nålet åkte upp och ner i. Fast jag blir sugen på att göra en till. Men vad och var vet jag inte, så jag får väl vänta i tjugofem år till. Den som väntar på något ont väntar aldrig för länge... Eller ja vad man nu säger, haha!
Kolla in min snygga tjej.

Ja ni kan ju se vilken som är nygjord och vilket som har suttit ett tag. Så snygg!

Louise gjorde kött idag med lite grillade grönsaker. GOTT! Nu ska vi göttgöra denna nytta GI mat med att slänga i oss lite chips, haha! Sen blire film, "in the loop".

Har inte så mkt mer att förtälja denna onsdag, så...
Ciao'rå!

Stekar'n

Jag fick av min kära sambo en present. En alldeles ny stekpanna. Jag har en liten förkärlek till stjärnor och det är såna på pannan. Fin fint!


Det gick alldeles utmärkt att göra kött färssås i den!

Träningsvärken har inte satt in ordentligt ännu. Men jag känner i magmusklerna och i armarna att jag gjort något jag inte brukar göra. Dvs röra på mig ordentligt. Promenader i all ära men lite styrka behöver jag med. Hon som ledde passet var så där äckligt vältränad och äckligt energisk. Önskar önskar att jag någon gång kanske också kunde bli lite fit, haha!

Idag ska jag träffa Finalina. det ska bli så mysigt, har inte träffat henne på evigheter. Den lille saten tar snart examen och påstår att hon ska flytta härifrån. Vad har Göteborg som inte kalmar har?! Svar: Lina (snart som sagt...).

Nähä nu vare lunch och jag vet inte vad jag ska roa mig med... Äta kanske!
Ciao.

Jag är nästan ihjäl...

Kul när folk i ens omgivning av ren illvilja bara vill göra allt för att ta ihjäl en. Renée fick för sig att vi skulle träna idag. Jag sa ja och gick på gympapass. Det skulle vara ett medelpass, men jag tror nog att det var stenhårt-as-mkt-hard-core pass hon tog mig på. Det kommer kännas så i morron iaf...

Fast det var kul! Å efter ett tag kom min gamla friskis takter ikapp mig. Har ju ändå tränat friskis gympa i ett par år, så hoppen och skutten kom efter ett tag. MEN jag kommer ha så vansinnigt ont i morron, men kanske främst i övermorron. Som tur är, är det ju Renée jag jobbar med dessa två helvetes dagar, så hon kommer få ta hand om TantFia!

Ciao!

Ett sammandrag av en helg, med fullspäckat schema...

Då var man tillbaka i hemmets lugna ro. Det är en sån kontrast från att vara i Nyköping och fara runt och träffa den ena efter den andra till att sitta här i lägenheten själv med två katter. Det är alltid lika kul att vara "hemma" men alltid skönt att komma hem hit också. Men kontrasten är stor, det tar en dag eller två att varva ner, hahah!

Bilresan slutade i Oxelösund, där vi åkte hem till Nathalie och Edward, plus Axel så klart. Det bjöds på god mat och vi umgick, pratade och skatta hela kvällen. Det är så bra när min kompisar skaffar barn, då vill de gå och lägga sig tidigt. Min melodi! Axel har blivit stora killen och springer runt och pratar (Axelspråk än så länge) och lekar. Han och Louise blev riktigt bra polare.



Tiden bara springer iväg. Nu äter han själv den lille... På lördagen var det super fint väder. Vi skulle inte vara på dopet förrens två så vi hann både med en långpromenad och premiär äta utomhus. (Tvyärr hade affären ingen engångsgrill, men vi åt iaf korv med bröd på deras uteplats, SO LOVELY!)



Sol sol mera sol! Knotten var underbart gullig mest hela tiden. Det är så kul att på nära håll (okej en bit från Kalmar men ändå) få följa min bästa vänner små knattar växa upp. Många barn börjar det bli och fler lär ju ploppa upp. Själv skjuter jag det där med barnafödsel allt länge och längre bort. Har två katter och en L, det räcker för mig. Helt klart tillräkligt! (hihihi)

Sen bar det av till dop. Emmas dag. Det var ett fint dop. Å tusans gott fika efteråt. Trevliga människor där. En stor dos med barn där med. Barn barn mera barn, heheh!



Man får ju skämas över bilderna. Här äger man en finfin digitalkamera men den har jag ju inte med mig. Skäms skäms. Så miin mobil fick agera pådopet. Tur att det finns en zoom iaf...

Efter dopet bar det av till sotrasysterPack och HÅkan. Det blev bowling. Inga bildbevis. Jag har fortfarande träningsverk i vänstra skinkan. Suck, så otränad. Men jag kände inte så mkt i armen. Lyckades med konstycket, efter att ha skrattat åt en kille i min förra klass, att slänga klotet backåt. BRA gjort Fia!

Vi blev bjudna på trerätters middag. Så gott! Inga bilder på det heller. Sorry Sophie, då jag vet att du SÅ gärna vill vara med på min blogg ;)

Det var väldigt mysigt att hänga lite med "släkten". Vi sov hos dom och sen var det iväg för att fika. och fika. och fika. och fika. Konstigt om magen ömar efter en helg i Nypan. Kaffe intaget är ju inte normalt.

Vi sprang på mammapappa Gson också. Av en slump såg pappa sin utflugna-dotter-till-en-annan-stad-låångt-bort komma gående på gatorna i Nyköping. En liten surprise. Men vi hann ses en liten stund iaf, till det var dgas att fika, igen, hahaha!


I allt fika fick vi med oss lilla Amandha. Tappra tjej. Klart hon vill umgå med sin moster och möjligen moster tjej, men stackarn får mest följa med och fika. Vi drog oss hem till Carina och Henke och kollade in deras nya lya. Nice. Det bjöds på kaffe! Som om det skulle vara det sista som hände den dan. Vi lämnade lilltjejen hemma. Tog oss till ICA (supermarket, hahah) handlade lite diverse och for ut till skogarna i Bjärnlunda. Våldgästade fam Skånbeck/Jonsson. Mest soffhänge och soggläge i natt. De var så snälla och lånade ut soffan till oss. Sen i morse steg vi upp med tuppen, eller var det Stina, och tog oss hem igen.

Är det nån som känner att vi hade ett fullt shcema?! Nä jag bara undrade.

Men som sagt nu sitter jag här i våran något kalla lya och har mest sällskap av två katter. Som sover. Det är lugnt och tyst. Och jag vet inte vad jag ska göra. Plugga?! (Tenta fjärde juni)Laga mat?! eller helt enkelt bara klappa katten... Den som lever får se.

Ciao!

Finfint!

Jag måste bara få visa. Kolla vilket otroligt gulligt kort Lena gjort till Emmas dop i morron!



Det är så kul att ge bort Lenas kort, det blir så personligt!
Ciao!

Det där med att tvätta alltså...

Ja igår lyckades jag med något mindre bra. Hahaha jag tvättade igår. Jag brukar vara lite "slaffsig" när det kommer till att blanda färger och grader och vitt tvätt. Jag försöker alltid få så få tvättar som möjligt, det är ju inte så kul att tvätta inte. Å då kan det titt som tätt bli lite fel... Missfärgningar å så. Men detta var inte fallet igår. Jag skrattade till för mig själv i källaren när jag drog ut tvätten. Tills igår hade jag en tröja som jag snott av Louise. Den var ganska stor på mig, vilket jag tyckte var schysst. En grå STICKAD tröja. Den är inte så stor längre... HAHAHAH, den är så liten att det kan passa en sexåring. Jag tyckte det var vansinnigt roligt.

Det var uppenbarligt handtvätt på den, inte 40 grader. Ja man kan ju inte alltid ha rätt...

Jag har faktiskt köpt en klocka till. Det är egentligen en herrklocka, men det passar finemang med min brillor. Jag har faktiskt börjat använda dom lite mer flitigt. Gillar dom!


Efter att jobbat 7 dagar i streck fick jag min lediga dag ( eller har fyra lediga dagar framför mig, GÖTT!!). Det verkar som om magsjukan lugnat sig i city butiken. Jag har nog att göra en då. Tänkte göra fint hemma. Louise tog sig ett stor röj förra veckan och jag tänkte ta ta i lyan idag. Det är katthår ÖVERALLT. Eftersom vi ska åka bort tycker jag att det är ännu skönare att få det städat, då kan man komma hem till ett fint hem! (Kanske ska låta bli att tvätta mer, hahaha!)

Nähä till verket.
Ciao!

Keep up the good work, sun!


Solen fortsätter verkligen att skina! Hur glad blir man inte då. Efter denna långa långa period av mörker så måste väl vi alla behöva så mkt ljus vi bara kan få. Jag har varit ute och gått fyra dagar i rad, och solen i kombination med frisk luft får ju till och med ett bitter hjärta som mitt att smälta. Jag mår så bra när det är så här.

Igår träffade jag Jennifer för en fika. Det var alldelles för länge sen jag träffade henne. Jag hör av mig när vi behöver kattvakt och han ställer upp varje gång. Men när jag fick höra saker om Jennifer från en kolloega som jag inte visst om så kände jag att det var på tiden med en fika. Vi slutade aldrig fika och sen blev klockan dags att träffa Louise, Daniel och Frida på Lilla puben för en öl. Det var också mysigt.

Nu fick vi något ryck och jag har gjort paj och Louise diskar, skönt att få saker gjorda innan man går till jobbet! I morron är jag nog ledig, om det inte behövs inhop i butiken. Magsjukan spökar. Som tur är bara i den andra butiken och jag har inte träffat någon av dem som blivit eller varit sjuka. Får köra på huskuren som bossen gör: vitpepparkorn. Är jag ledig ska jag nog börjar förbereda inför kommande omtenta, det är nog långt kvar med jag tänkte börja i tid, i gooood tid denna gång!

I morron åker vi till Nyköping. Denna gång ska vi sova en natt hos Nathalie, så hinner vi umgås på lördag förmiddag. Sen är det dop. Sen middag med stora syster Pack med karl. Det kommer bli en kanon helg!

Ciao'rå!

Solen skiner för fulla muggar!

Jag gjorde min promenad nr två denna månad, ja varje dag hela mars har jag gått alltså, hahah! Vi har en motionsgrej på jobbet som fortgår i fem månader. vi har iaf möjligheten av få presentkort på Stadium om vi slutför hela perioden. Mkt smart idé! Jag vill ha det presentkortet och jag vill röra på mig och bli pigg igen! Vilken härlig kombination.
Jag kan ju säga att det inte är så svårt att ta sig ut när solen skiner, himlen är klarblå och jag börjar jobba klockan ett. Kolla själva!




Nice va?!
Det var lite kallt i luften men jag hittade först en stan som jag la mig på och solade ansiktet. Sen hittade jag ett vindskydd där jag satt nära en halvtimma med näsan i vädret och bad och fräknar! Jag tror minsann att det ploppade upp några.


Det var vansinnigt skönt!
nu ska jag fixa till mig lite och ta mig till andra sidan av stan, till jobbet. Hoppas folk trotsar solen och handlar lite idag. Tisdagar är väl iofs inte det roligaste dagen inom handel, men vi får se! Det kanske spritter i folk nu när solen skiner och de vill köpa massa nya smycken. Man vet ju inte...

Ciao!

Hårt hållen!

Jag är hårt hållen. Regeringen talade om att önskemål fanns om att en viss del av det långa skrivbordet skulle städa. Det var tydligen inte så kul att det är dammigt och man behöver tydligen inte ha ALLA pluggböcker i lägenheten utan man kan tydligen ställa upp dom på vinden. Ja så vad gör man?! Jo städar undan. Inte vågar jag trotsa ett "överhuvud" liksom... (Eller jag låter henne tro det ;) )





Nu vet jag vems tur det är att fixa sitt skrivbord! Köpte nya dokumenthållare eller vad de heter. 5 st i papp för 15 kr på IKEA. Gött! De får inte plats på bordet så de flesta får vara på golvet.

Byrån har också blivit lite överbelamrat av div prylar. Jag köpte två doft ljus och höjde min blondiner på vägen en aning.



Jag ställde upp två foton där. Får väl se hur länge vi kan hålla det så. Jag fick ramar av Signe när jag fyllde, de kom väl till pass!

Tog bort min orkideer idag. Hade de i svorumsfönstret. Men eftersom vi alltid har rullgardinen nere och att katterna envisas med att sabbotera min blommor, så tog jag bort som. Känns i mitt hjärta nu när jag ska slänga dom. Buhuuu...

Nej nu ska jag ta upp böckerna på vinden innan hon-den-där kommer hem, hihi!
Ciao!

RSS 2.0