Min dag idag!

Vad har jag gemensamt med Jesus mamma och hemmafrun Montizami?!

Jo vi alla tre heter Maria och har namnsdag idag. I alla fall enligt den svenska kalendern. Eftersom mitt något korta och lite ovanliga förnamn inte finns med i kalendern så är detta min namnsdag! Om jag får säga mitt så finns det bra konstigare namn i kalendern än Fia, men nu är du ju inte jag som bestämmer.

Efter att jag jobbat så kom Louise och vi drog till Öland för att äta kroppkakor.


En riktig liten kaloribomb med absolut de godaste i dessa krokar! Aronstorp, det är grejer det! Smör och grädde ska det vara...

Efter prat om kaloribomb så funderar jag fortfarande på om jag ska börja träna. Jag vet bara inte vad jag ska träna och var. Jag tänker inte sätta upp mig på något gymkort, igen. Jag har den självinsikten att jag inte kommer använda det. Det slog mig även igår att jag ska ju springa vårruset med Nathalie. Jag hade glömt det, det var i helt iskuggan av allt annat tråkigt. Så nu är det bara att sätta igång, igen. Hahaha....

Nu ska jag återgå till alla min tjejer som ligger runt om kring mig. Clinton i knät, Chelsea till höger i soffan och Louise till vänster. Blir nog en film idag!

Ciao!

Aut inveniam viam aut faciam.

Nu var denna dag snart över. Har både hunnit tenta-av-mig och jobba. Det blev thaimat idag, satt fin! Nu tvingas jag titta på detta förbannade OS. Är det inte skidor så är det curling. Suck. Ska nog ha två tvapparater till nästa gång... Eller så ska jag ha hundra hobbies som jag kan roa mig med!

Jag har tagit ett nytt beslut om mitt plugg. Ni kunde ju tro att det var klart med ändringar, men icke. Som min tatuering säger: Antingen finner jag mig en väg, annars gör jag en egen, är verkligen ett motto jag lever upp till. Just nu gör jag min egen, hahaha!


Jag har bestämt mig för att ta min examen, självklart, men på lite längre tid. Har bestämt att jag ska plugga på distans och halvfart till hösten. Det får bli mot Örebro universitet. Jag känner att jag behöver göra detta, plugga, i lugn och ro. Jag kan inte stressa in kunskap. I alla fall inte kunskap som ska läsas in. Jag behöver tid på mig och vill hellre må bra och lära mig än att stressa, pressa, inte lära mig och inte klara av tentor. Jag borde ha läste nationalekonomin på samma sätt, men det är ju lite sent nu. Det nya "pluggbeslutet" känns grymt bra. Som om en sten lättat från mitt hjärta. Mitt andra hjärta L är också bra nöjd. Jag hoppas verkligen att detta ska passa mig bättre. Att jag kommer må bättre. Få tillbaka lite lust att lära mig vad det står i böckerna. Inte deppa ihop innan tentorna. SÅ det är en av anledningarna till att jag känner mig så glad!

Blir självklart kvar i Kalmar. Jag kommer fortsätta jobba halvtid på Albrekts Guld. Det känns bra att kunna satsa på allt. Jag ska ju även gå butikschefs aspirant utbildningen. Allt ska få plats i mitt liv nu. Även min sambo. Och alla andra jag känner. Och jag fortsätter, sakta med säkert mot min examen.

Trevlig helg då gott folk!
Ciao

!

Idag är en BRA dag! Jag vet inte varför, med tanke på att jag skrivit tenta i nästan fyra och en halv timma, men ändå! Jag är på så bra humör! Solen skiner!

Jag är glad!

Galgarna har kommit!

Nu har de kommit. Galgarna! De är så fina, finare än vad jag trodde (eller så är det för att jag är på jätte bra humör som de ser finare ut:) ) De ser ut som pärlor, lite platsiga, men ändå!




Å visst hänger väl nya jeansjackan med de andra jockorna, NÖJD!

Ciao!

Malmö var'e!

Jaha ja. Torsdagen hann vi med, efter fyra timmar bil, lite shopping. Jag hittade en jeansjacka. Provade den för nån lunch sen på HM "hemma" på Hansa city och blev förälskad. Nu är den min.

Modellen på bilden är något morgontrött tror jag...

Ja hotellet var lika mysigt som förra gången, det var bara hon i repan som var lite sur. Men det hindrade inte från att upplevelsen vara mysig.
Efter att vi käkat lite och druckit lite vin (RÖD VIN INGELA!!), så tog vi oss till konsterten, som fanktiskt var anledningen till att vi åkte till Malmö överhuvudtaget.


Det var lite för smörigt, omande och flirtande med "singelpubliken" för att jag och L ska vara kvar hela tiden. Men det var kul att ha sett Ne-Yo. Jag vet ju att det finns folk som gärna bytt plats med mig igår, Renée?!
Vi drog iväg och sysslade med något som vi är väldigt bra på, dricka öl!
Ville bara visa att snön är på GOD väg att försvinna i södra Sverige...



Jippiii! Jag är så glad! I morse sken solen lite. Och sen kom det lite regn. Fan det kan ju inte bli bättre... Men jag har förstått att snön ska komma tillbaka. MEN jag kommer FÖRNEKA det tills den dagen det kommer, OM det kommer.

I morron är det tenta och sen jobb. inte illa för en lördag. Sen vette 17 vad som händer. Jag jobbar på söndag med så det blir nog lugna gatan, för mig iaf.

Reeeeegn!

Jag vill bara tala om min lycka! DET REGNAR I SÖDRA SVERIGE!! I Malmö smälter snön och även i Kalmar upptäckte jag när vi kom hem! Har haft en kanon mysig vistelse i Malmö med tjejen! Återkommer med mer om det, när jag inte sitter på jobbet och ska sätta igång :)

Ciao!

Gösta, urkul!

Detta är Gösta!

Han ska få en liten filt över sig tror jag. Så han matchar in i resten av rummet..

Något annat jag införskaffat är en ny klocka. Till ett alldeles bra pris, 149:-, fanns denna gröning... På jobbet såklart!

Ciao!

Frieriet!

Gott folk! finns det något roligare än att solen skiner! Jag satt i soffan idag och pluggade och fick beskymmerynkor mellan ögonbrynen, men av en underbar anledning, SOLEN SKEN! Det gör en så mycket piggare!

Jag blev å glad när jag kollade min statistik över läsar! ni är tillbaka efter mitt lilla break! I like alot! Tack ni!

Min lilla sjukdom gör sig endast påmind om att den existerat när jag gör något "lite" tyngre. Som till exempel när jag bar in vår nya inneboende Gösta. Gösta är över 60 och ska bo hos oss ett tag. Han är endast som sällskap och till låns. Men det känns gött ändå att ha honom i ett hörn! Får återkomma med bilder!

Jag kan rekommendera en film, som jag ALDRIG trodde att jag skulle gilla, "The proposal" med Sandra Bullock. Det var skit rolig! Den var både rolig och lite halvjobbig. Det är ju en drama komedi, så det jobba var bara lite halvpinsamma scener. Fick gå och kissa en vända, haha! Men både L och jag uppskattade den mycket!

Är tillbaka på jobbet nu, känns skönt. Är inte så bra på att vara hemma och sjuk. Suck inte min grej överhuvudtaget. Det är inte min grej att inte ha apptit heller. Fii fan vad tråkigt det är att inte VILJA äta. Inte likte mig, men nu jävlar har apptiten kommit tillbaka.

Jag tänkte att mitt i min jätte jobbiga arbetsvecka, eh en dag... Så drar vi till Malmö. Planerat sen en tid tillbaka, är ledig i morron och sambon men (kors i taket). Vi ska på konsert och sen bo på hotell! Gött, samma hotell som förra gången, det var ju så mysigt! Å i stundande diskussioner kring kollektiv trafiken så tar vi det säkra framför det osäkra och tar bilen. Jag jobbar nämligen på fredag, kul om man inte skulle komma hem, pga snö. Nä så så blir det. Ni kanske tycker att jag far en del, och det stämmer! men det är kul!

Så vare med där'rå!
Ciao!

Home again.

Nu är jag tillbaka. Har haft en riktigt riktigt bra helg. Missade tydligen snöovädret i torsdag, det är jag glad för. Hittade till slut fram till Huddinge, liten felåkning men inte så farligt, haha! Det var otroligt kul att träffa Julia som jag inte sett sen sist, hennes flickvän Elin och grisen Otto.



Jag fick hänga med Otto hela fredagen eftersom de andra två jobbade. Det är inte lätt att smygäta när det finns en gris i närheten, varje gång jag närmade mig köket så började hon grymta och nöffa. Julia och jag hann hänga lite på fredagskvällen framför öppna brasan innan det bar av till familjen Skånbeck/Jonsson.

Det blev tacos och lite umgänge. Stina och jag däckade i varsitt hörn ganska snbbat. Ett återkommande teama varje kväll. Billy kollar OS och vi somnade, hahah!

Det var så mysigt att hinna vara där under en längre tid. Annars brukar det vara så stressig att flänga runt och knappt hinna andas, men nu känns det verkligen som om vi hann umgås ordentligt. Den lille plutten, Viggo har varit på urgulligt humör! Här är vi på IKEA.


Bildern ovan visar hur Viggo väldigt noga granskar inköpslistan.

Det är iaf fortfarande vansinningt mkt snö i sörmaland. Kolla bilden nedan. Våra bilar, detta skedde över en natt...


Stina och jag hann även åka till mina föräldrar och fika. Sen hade vi planerat att åka till Nathalie på måndagsmorgon men det fick ställas in eftersom jag tydligen var tvungen att spy på natten. Bra gjort av mig. Äckligt var det. Jag sov lite till och från och sen mitt på dagen drog jag hemåt. Inte det bästa jag gjort, köra mer än 30 mil med feber och värk i hela kroppen... Men jag kom hem!

Idag är jag hemma från jobbet, surt värre, men så är det. Hoppas på att vara tillbaks inom kort!
Ville bara säga att jag såg en vatten pöl idag, det är alltså plusgrader är!!

Ciao!

Gå och häng dig i något snyggt!

Okej ett litet inlägg då. Köpte galgar igår till vår hall.


(Bild från Favoritsaker.se )

De kanske inte är Fia och Louise ni tänker på det första ni gör när ni ser dessa. MEN jag (vi) ville ha några annorlunda galgar. Jag googlade som ett litet freak igår och hittade dessa. Gult kommer passa fin fint med matta/tavlor i hallen. Man kommer ju dessutom bara se själv överdelen på galgen ändå. 2-pack för 69:-, det är väl ok.

Hittade sjukt snygga galgar, me de kostade typ 400 för två, inte läge för det kanske när man behöver runt 8 st...

Ciao!

Lite nyheter från Vikingav. 25

Vi fyndade på ICA idag. 99 kr för en jackhängare. Nu ska den gamla träsaken bort. Den skulle vi ju målet vit på semestern som var för cirka ett halv år sen och det är inte gjort än, så du försvinner nu. Över jackhängaren ska vi sätta en hylla med lådor på. Detta får ske när vi har en borrmaskin. Upptäckte att det saknas någon satns att bara lägga grejer typ nycklar, brillor, kvitton eller vad som heöst. Så det får bli små lådor där. Fin fin, tycker jag! Måste bara hitta några schysst galgar också!




Vi fixade ett förråd för nån helg sen med Louise gamla saker. Kolla vad flickan har i sina ägor. En gubba med en massa gummor i. Hon fick flytta in med en gång. Det är en äkta rysktant! Hon (alla hon) är fin, jag är nöjd!


Nu kära bloggläsare får ni klara er utan mig i en vecka. Jag åker en sväng till andra delar av Sverige och kommer hem igen på måndag. Så vi får höras då'rå!

Ciao!

Ingen semla för mig...

Men jag glömde fettisdagen. Ingen semla *ledsen min* (hahah). Men jag fick tre öl, det är ju "fettis" så det stinker om det. jag får nog vara nöjd ändå va?!

Ciao!

Blond, blondare, roligast.

Blondinen som blev blondare. Igår fick vi te't, å kirrade två nya kaluffser. Eller nya och nya, mer välfärgade. I mitt hår syns som vanligt knappt något för er outomstående, men jag ser skillnad och efter som jag vet att jag är blondare nu så kommer jag ha fruktansvärt mkt roligare, för det är så var har det vi blondiner! Try it!


Roligare blir det, snart bär det av uppåt i landet! men först två dagars arbete och plugg, plus att det blire ena bira i kväll. Det ni!

Ja men vi hörs ju!
Ciao!

Brillorm.

Använde min brillor igår. Riktigt skönt! Ska nog använda som mer. just nu blev det en nödlösning för jag har ingen maskara, glömde visst den i nypan, så kan det gå. Mitt bleka lilla ansikte och min ljusa ögonfrasar matchar iofs varandra, men jag gillar att ha lite färg eller lite markerade ögon. Jag fick i julen ett par brillor av farsan min. De är lite större och bruna nörd bågar, kanske skulle börja använda dom med! Får se om jag är så modig!


Det blev lite alla hjärtans mys även hos Gson/Pack! God mat och lite vin. Det ingår ju inte riktigt vin och rocculasmör i min diet, men vaffan det är ju bara alla hjärtans dag en dag om året! Jag köpte Louise favorit ost och favorit typ-vinerbröd. Det var väl snällt det!

Kan ju bara säga att det där med rocculasmör är ju en jävla uppfinning, skulel säkert vara jätte gott, men satan vad jobbigt det är att mixa roccula i en mixer. Jag kan tala om att det går inte. I mixern är det vätska som gäller, inte blad. Men utan förr utbrott så klarade jag det.

Idag, hoppas hoppas, ska vi fixa håret på mig och L. L har grå hårstån, hihiih, och jag har råttfärgat hår som ska fixas. Men som vanligt hamnar vi väl i soffan pang bom och så blir det inget... We will see helt enkelt.

nejmen så nu ska jag arbeit!
Ciao!

Dippdippdippelidipp dipp.

Efter en dag med mycket bloggande, lite läsande och ja jag vet inte vad mer så kom Martin och Karin förbi. Denna vecka blev det inte melodifestivalen, det gör mig inget. Förra helgens räddning i samband med det sambracket var att jag fick hänga med Lina annars hade jag inte tittat.
Iofs sig var det en jäkla massa sport på tvn, vette fan om det är så mkt bättre.


Det blev dipp och diverse annat. Gött som faen! Något som hör till är att jag blir trött, alla pikar mig och frågar om jag ska somna. Inget jag skäms för. Jag går och hämtar mitt täcke och en kudde. Det finns olika ställen att somna på. Spelar faktiskt ingen roll, bara jag får sova. Igår blev det golvet. Jag sov så gött så. Tills jag blev väckt och skulle säga hej då, trevlig värdinna. Som tur är känner Martin och Karin mig vid det här laget så jag tror inte att de tar illa upp, haha! Louise är van sen länge.

Jag plockade fram min stora kamera igår. Clinton fick vara modell, hon är bäst när hon sover, annars springer hon bara runt eller vänder huvudet åt något annat håll.



Det är ju dags för fotokursen när som helst. Men jag hoppas inte att den börjar denna vecka som kommer för då ska jag ju iväg och samma gäller veckan efter då ska jag och L till Malmö. Så jag håller på vecka nio. Har fått med mig grannen och hans monster kamera också, så nu blir vi inte bara grannar utan klasskompisar oxå!

Ska läsa lite mikronpikronblajahajan och sen bär det av till jobbet! Det är ju alla hjärtans dag idag, det har väl ingen missat?!
Ciao!

Bröllop!



Jahaja kanske ni tror att jag ska gå och gifta mig. Men nej det ska jag inte göra. Eller någongång eftersom jag nu har min andra förlovningsring på mig, hahah! Inte nog med att jag så att Albrekts Guld har en hel reklamsida med ringar på baksidan, och att vi finns med i tidningen med massa varor. Min kära Specsavers-tävlings-glasögonkollega finns med i aftonbladets brud och bröllopstidning. Det var hon själv som sa det till mig idag och jag blev TVUNGEN att gå och köpa tidningen. Kolla själva:



Lite suddiga bilder. Men Therese som hon heter bloggade sig till sitt bröllop, starkt jobbat! Så jag tänkte att ni kära blogg läsare kanske kunde skänka lite pengar till mig så kan jag också få bli fru! Skämt o sido, bra jobbat av Therese. Hon gifte sig dessutom två dagar innan det var dags att tävla i glasögonbäreri, fart på den tjejen!

Men om ni undrar och Louise om du råkar sitta på 8249:-, så finns det ju en ring som jag näst intill skulle döda för att få... Vit guld med diamanter. Åh, SUCK! Den är SÅ JÄKLA FIN!! (Har provat den flera gånger på jobbet, så klart! Den sitter fin fin på mitt finger!)


Trdej inlägget idag, JO jag HAR visst ett LIV :)
Ciao!

Tummen ur, arslet ur vagnen, fixa te´t...

Tummen ur! Nu har jag flyttat tavlorna. Fick underbar hjälp av kattkräken, de är allt för hjälpsamma! Hjälper mig med måttband och måste självklart stå på samma stol som jag... SUCK!



Så så blev det. Det är lite tomt över tvn men vi har beställt två tavlor som borde komma inom kort...


Själv trivs jag ju med tomma vita vägger, men folket jag bor med gillar ju tavlor. Ett ord som kommer upp titt som tätt här hemma är "kompromiss"... Så är det ju med det!

Ciao!

Ett litet paket av kärlek.

Jag har en liten ny funnen förkärlek till att skicka paket och brev. Jag älskar nämligen att få riktigt brev i brevlådan. Hur kul är det inte att hitta ett litet kuvert med handskriven adress bland alla räkningar. Nu inför alla hjärtans dag bestämde jag mig för att göra detta för två av mina vänner och deras mindre sötare bihang. Jag köpte små saker som kunde passa dem och köpte fin fint papper på lagerhaus. Till de små sakerna skrev jag små lappar med ideér till användningsområden, haha!

Jag kan ju säga att responesen jag fick från de som fick paketen gör bara att jag fick vatten på kvarn, DET ÄR UPPSKATTAT med paket på posten. Tack flickor för de super fina smsen, jag blev jätte glad!!

Kolla in Lagerhaus presentpapper! De har massa olika mönster, present snören, finurliga klister märken, silkepapper, joo you name it. Sen är det bara fantasin som sätter stopp för slutresultatet!


Om en månad eller så får vi fin besök av en liten fröken från Nyköping. Hon älskar att pyssla, hålla på med pärlor och göra kort och sånt. Hehehe, sånt ska utnyttjas och jag ska köpa en massa saker som vi ska fixa med. Det blir liksom inte av att jag göra sånt med mig själv och min sambo är ju inge vidare bra stöd när det kommer till pyssel, haha!

Jag håller på och göra ett litet test med min kropp, eller snarare magen. Sen vi fixade den gula lilla bilen och efter att vi nu köpt den röda, så har jag inte rört på mig alls. Aldrig. Inte. Lat som jag är så tar jag ju bilen överallt. Jag har också haft ett litet sockersug som jag har kunnat tackla i två tre dagar, men sen är det kört igen. Magen, vilket är det ställe som jag kan se när jag inte sköter min kost, har blivit lite mjukare än vad den brukar vara (nej jag säger INTE att jag har blivit tjock, jag känner nara skillnad för innan, ok?!). Jag ska se vad som kan göras genom att sluta leva på mackor, för stora portioner mat och socker. Självklart ska jag försöka röra lite mer på mig. Louise har lurat ut mig på ett par promenader och jag sprang ju i veckan. Jag mäter magen, inte väger mig (äger inte ens en våg). Men det ska bli kul att se vad som kan görs genom att ändra kosten något. Har lycket tajta till kroppen på detta sätt innan, så det borde funka denna gång med! Får återkomma med resultat.

Jag har en rolig vecka framför mig. Jag jobbar, inte idag, fram till torsdag. Sen tar jag bilen uppåt landet igen. Först ska jag hälsa på min barndomskompis, Julia, som bor i Huddinge och sen blir det en lååång helg hos Stina! Det ska bli riktigt mysigt. Julia har jag inte träffat på evigheter, så det ska blir jätte kul att få se det lilla huset hon bor i, hennes flickvän och deras lilla gris Otto! Så nu blire back too school books.

Nämenjoråsåatte!
Ciao!

Nyköping, fram och tillbaka...

Tillbaka till verkligheten. Vi lyckades ta oss både upp och ner i mellna Sverige. Satans tur med vädret, så jag fick testa hästkrafterna denna gång, hehe! Men så fort jag kom till jobbet så kom snön, vi hade TUR!

Vu hann med fler mysiga besök och fikor. Skratt och kaffe kan nog sammanfatta resan med, haha! Detta är en av de sötaste individer vi träffade, bäbisen alltså...


Idag fick jag reda på att jag kom in på en BCaspirant utbildningen för konsernen som Albretks Guld inågr i! Känns jätte kul! Start i slutet av mars...

Nu är det helg och soffan i skrivande stund.
Ciiaooo!

Simsallabim med "tråkiga" rosor!

Titta vad man kan göra med tråkiga ICA rosor... Köpte två förpackningar. Rosorna i sig är inte tråkiga men det runt om kring är lite fult. Jag tog bort blad längst ner till på rosorna. La papper med vatten på längst ner på skälkarna och på med en plats påse...

Sen tog jag lite färgat silkepapper och presentpapper från Lager haus och snurrade in allt i!


Fin va?!
Sen gör det inget i fall vattnet till rosorna stannar i påsen och inte läcker ut och har sönder det fina presentpappret... Den det är ju bara i fall, haha. Höll på att tappa ut rosorna på backen.
Rososrna var till de som vi ävern sover hos i Nyköping, Therese och Amandha. Mysigt att vara här.

Nu blire stan en sväng, för lite frukost med ännu en Tessan.

Glöm inte alla hjärtans dag! Hehe, handla gärna smycken på Albrekts Guld! Varmt välkomna!!
Ciao!

1991...

Ja träningensvärken låter sig ju inte vänta utan den kom med besked idag. Hahaha, jag hade kanske inte väntat mig något annat. Låren känns som två brädor... Men vad gör man inte för att bli fit och snygg?!

Bara så ni vet så är det alla hjärtansdag på söndag. Kärlek och hjärtan överallt... Inte illa. Men jag ska inte köpa något till min sambo, o hon ska inte köpa något åt mig. "De pengarna kan man göra något annat för...". Fast jag tror att vi ska ut och äta iaf! (Det går inte att lägga upp bilder annars hade jag självklart lagt upp en bild på mitt hjärta *smörsmör*. )

Det slog mig idag, när jag hade en gäng kunder, att om man är född 1991, dvs inte alls för så länge sen, så blir man 19 år i år. Hur sjuk är inte det. Hur gammal är inte jag?! Hur snabbt går inte tiden då?! Herregud, det betyder att man minsta lillebror blir myndig nästa år, vilket betyder att han inte får plats på min mage och somnar med sitt lilla rosiga ansikte längre, SOM han gjorde då när han var nyfödd. Nu är han mest en störig (hahah sorry Mille), uppkäftig skit. Jaja time flyes...

Nu blir det inte mkt bloggande på ett tag, ska flyga och fara (iaf åka bil) till kallare breddgrader, dvs södermanland. Så puss och kram då!

Joggelijogg jogg...

Kom faktiskt ut och sprang idag. En varsam runda, lite spring lite gång. Jag tror nog att det kommer kännas bra mkt i min kropp ändå i morgon. Puh!

Det började inte så bra, hade tänkt att springa en runda som är cirka 3 kilometer. Trampade iväg men kom ingevart. Det var tydligen inte jogging säsong utan skidsäsong i de spåren. Som tur var hittade jag en plogad väg...

Anledningen till detta är att jag och Nathalie ska ta oss runt vårruset i juni. (Heja heja heja!!) Så nu är det bara att sätta igång. Det var en gång i tiden då jag sprang en del. Jag var på g att börja jogga en mil. Jag fixade det en gång. Sen var det vårruset i Norrköping. Sen träffade jag Louise. Sen var det inte så mkt jogg mer. Hahaha! MEN jag skyller det VERKLIGEN inte på henne. Är det någon i vårt hem som motionerar, och gör de regelbundet så är det hon inte jag... Men ändring på det nu då. (Vi får se hur länge jag håller på, som med allt annat jag påbörjar, hihi!)

Jag väntar på att kallelsen till min fotoutbildning ska dimpa ner i brevlådan, men den verkar ju aldrig göra det. Är så sugen på att komma igång med det. Jag var inne på folkuniversitetets hemsida idag, vill gå någonslags makeup kurs också. Det finns, men alla de kurser jag vill gå ligger på torsdag kvällar och det är då jag ska lära mig fota, fördövelen...

Ciao!

Rensa rensa rensa...

Efter lite jobb så fick jag för mig att fixa i mina egna smyckes lådor. Jag börjar få ihop en hel del nu! Det gillar jag, och det lär ju bli mer. Man blir ju helt knäpp av att gå och kolla på alla smycken och klockor!



Raffsade igenom garderoben med... Gött att slänga lite, plus att det är alltid nice när man hittar kläder jag glömt att jag hade.

Redan söndag. Jises vad tiden går fort. Denna vecka är det nya tag mot "micro"tentan som är den 27. Den var jag så jäkla nära att klara förra gången jag gjorde den, så nu ska den väl sitta. 27 är ju ett tag kvar till så nu ni! Annars ska det jobbas och hinnas upp till nypan och tillbaka. Full rulle med andra ord.

Önskar att lillsyrran som befinner sig i Sverige kommer ner hit, men hon är tydligen lite svårflirtad. Får köra på något slags systrasysters-ge-dåligt-samvete eller storasysters-arga-rösten, eller eh, hon är ju gammal nu så hon får väl bestämma själv :)

Hörde jag scones?!

Ciao!

Melodier...

Melodifestivalen del ett avklarat, vilken höjdare! Eller inte. Men sällskapet var trevligt, FinaLina Markus och L!

Nu ska det sovas, i morron blire jobb!

Ciao!

Jag tar mig friheter!

Jag har tagit mig friheter idag. Jag har städat. Snällt värre eller hur?! Men sen har jag också passat på att möblera om lite. Jag byte sida på soffan och tvn. Vet ju inte ännu vad regeringen säger om det så tavlorna väntar jag med att fixa tills L varit hemma och kollat vad hon tycker.




Själv tycker jag att det blev kanon! Sitter i soffan nu och det känns naturligt, då borde det väl vara bra?!

Jag (och L) vill hitta två eller en stor tavla att ha över tvn. Men jag vette 17 var man hittar det. Hade varit så snyggt med ett par svartvita foton eller så! De skulle ju iaf behöva vara en gånger en och en halv meter. Är inte mkt för små tavlor... Men vi får väl se om vi hittar några. Jag kan ju annars förstora upp två bilder på mig, det har jag inga problem med hahahah!

Annars tar jag och tatueringen en liten paus från mitt städanfall. :)
Undrar dock vad denna fredagskväll har att bjuda på?!
Ciao!




Bildbeviset...

Innan, inget alls BARA hud...


Ajaj gjort, fixat, ritat och fixerat! Lite inplastat...


Så här ser det ut. Vädrade den lilla ett litet tag, innan den fick gömma sig i plast igen.




Nu ska jag och min tatuering gå och sova, JAA okej då Louise får sova med oss också!
Ciao!

Tatuerad, japp jajemen!

Nu så, nu sitter det lite svart kludd på mitt vänstra fläsk! Eller snarare en schysst text på latin som lyder: Aut inveniam viam aut faciam. För den som inte kan latin så kan kan jag översätta, haha! "Antingen så hitter jag en väg eller så göra jag mig en egen.". Tyckte först att texten och budskapet bara var schysst, sen insåg jag att just nu i detta virrvarr av plugga och framtidsplaner, tankar och så vidare, så passar ju texten otroligt bra. Jag har tänkte några gånger att jag ska tatuera mig men inte vetat vad jag skulle göra, men detta känns både rätt och snyggt. Just nu är det inte så mkt att skryta med, eftersom det är både plast och salva över, en del blod och lite sveda men jag ska lägga upp kort när det röda runt den lagt sig.

Jag kan ju villig erkänna att det gjorde vansinnigt ont. Jag vet ju att det gör ont, men man är ju inte beredd på hur det känns. Känslan finns inte lägre, det känns inget alls nu. Men det kändes ordentligt kan jag säga. Vissa stället var värre än andra. Jag var riktigt nervös när jag skulle dit. Beskyllde bilen för att skaka när jag kom fram till att det var jag som var så jäkla nervös att jag skakade... hahah! Men de är jätte schysst på stället och killarna med tatueringar överallt sa att man ska vara nervös, de pratade dessutom bäbisar och bajsblöjor... Eh?! Vad trodde jag liksom att jag skulle hänga med ett gäng hårdingar, hm blev motbevisad, även tatuerare pratar barn :)

En timma tog det, den gick snabbt. DEt roliga var när de försökte prata med mig, jag kunde knappt svara... (Stina du kan klara detta du med, jag lovar. Annars tar du några streck per gång!!)

Jag har fått en award, en Golden friends award, från Lena (http://lenascrappar.blogspot.com)
Tack snälla!!


Inte blev det någon hårfärgning igår inte. De två som skulle färga håret somnade tydligen lite tidigt! Hm, illa...

Nu ska jag och min tatuering lägga oss i soffan! Sen blire nog en öl eller två med frugan!
Ciao'rå!

Reafynd!

Det är vansinnigt massa snö. snö snö snö... Helt otroligt. Samtidigt är det inte så kallt här, så det borde börja på att smällta bort. De som plogar vägarna här måste tydligen bygga på hög. Och de högarna ligger just där man vill parkera, typ utanför bårat hus. Det är dåligt med platser annars, nu är det inte bättre. Men det känns som om det är ok att parkera lite illa när det är "snökaos" i Sverige.

Idag blev det till att fynda. Jag bestämde mig för att gå ett varv i shoppingcentret när jag slutade jobbet. Det är galet gott folk vad man kan fynda så här på alla slutreor. Det blev några armband på MQ. Jag betalade 87 kronor för tre stycken, det är fyyynd!



Jag älskar breda och stora smycken. Så det blev några såna som ni kan se!

Ni som väntade er bilder på något annat idag får vänta tills i morgon!

Snart blir det hårfärgning, fruktsallad och ja jag vet inte vad ochet skulle stå för. Men Louise kommer hem om en stund och då jävlar ni ska vi bli sjukt snyggare än vad vi redan är!!

Ciao då!

så kallt att lamporna fryser...

Här kan jag säga att det är plusgrader. Lite skillnad mot södermanland som bjöd på som lägst minus 26.
Det är blött på vägarna och förhoppningsvis håller snön på att försvinna! Jippi!

Men det började snöa lite, så risken är ju att jag får vänta en stund till. Som TUR är har vi ju bästa bilen så jag kan använda min skinnjacka. Mkt bra!

Jag klarade inte tenta jag gjorde förförra helgen. Dags för en till i helgen, är måttligt motiverad. Jag vet inte hur jag ska gör för att klara dessa tentor som rumänen gör. Tänk om han ändå hade skrivit dom på rumänska då hade jag ju kunnat skylla på det. Men så är ju inte fallet så jag får ta tu med skiten, igen.

Kolla vilken rolig detalj jag hittade på en lampa. Fatta att det är kallt i Sverige när till och med lamporna får strumpor.


Så kan det va.
Ciao!

Ny vecka...

Nu vecka nya möjligheter! Var hemma sent igår, men är uppe nu och måste förbereda mig för tentan på lördag...

Ciao!

RSS 2.0