Longtime ago...

Igår blev det "Mollys" och ett par öl. Det var gott, ett par veckor av torka och sen ett par bira... mmmm! Det sjuka är att jag har huvudvärk idag, så kan det gå när man är ovan... En gång i tiden, cirka sex sju år sedan har jag minne av att jag kunde tre öl tre dagar i veckan utan att det blev såna här konsekvenser som huvudvärk. Men tiden går. Det är uppenbart och blev det ännu mer när jag pratade med två gamla kompisar på facebook.  Den ena var en tjej som jag gick gymnaie ettan med i Nyköping. Vi började på Hotell och Restaurangskolan 2000. Haha, allstå det är 9 år sedan jag började gymnaiset. My God! Den andra tjejen var min äldsta kompis jag kan komma på. Henne blev jag kompis med när min familj flyttade från födelseorten Uppsala till Bettna. Vi konstaterade att det är 20 år sen vi lärde känna varandra, 20 år.... Tjugo år, det är lååångt tid för en liten tjej som mig. Karin som hon heter har gift sig och skaffat barn. Ligger i lä. Tjejen från gymnasiet har gärna två barn... Där ligger jag verkligen efter. Hon skrev "du är en sån som ska göra karriär va innan du skaffar barn?", å det är ju sant! Jag hoppas ju självklart på en lysande karriär med massor av pengar, den som lever får se!

Nu ner på stan för lite ärenden! Sen promenad i sooolen som visar sig idag med! Sen är det bara att fixa å fäja inför besöket i kväll!

Ciao!


Barnsligt sida - micket roliiigt!



Jag fick igår och idag utlopp för mitt barnsliga men även kreativa sinne. Vi har skickat paket till vissa valda delar av umgängeskretsen i utvalda delar av mellan sverige. Å eftersom de är barn så slog jag in paket åt dem! Nu tog jag inte kort på mina skapelser från igår men men... Trots mina jular inom handels med x antal inslagningar så tycker jag att det är sjukt kul att få slå in paket! Kreativiteten flödade, och jag blev riktigt nöjd med paketen! Tyvärr blev ju inte själv ytterinslagningen så sexig kanske. Reklam papper runt paketen och platspåsar runt (billigt, bra och återvinning istället för att köpa färdiga vaderade kuvert!!). Sen lägg till lite schysst beige bred tejp så är det klaart!



Så två familjer kan ju vänta sig ett sådant underbart vackert inpacketerat paket i nästa vecka!! (kanske avslöjande adress  på det ena)

I dag skiner solen! Jag blir på så bra humör! Känner mig som en kviga utsläppt på grönbete, nykär eller som ett barn på julafton. På tal om barn så kände jag mig som ett barn när jag cyklade till Pressbyrån tidigare, jag hade Jennifers cykel (hon är lååång)och satt å "vickade" från sida till sida när jag trampande. Men det bjöd jag på, för det är sooool ute!

I morgon blir det "parmiddag" med Sarajesper, Jenniferemil och Martinkarin! Som tur är, är det ett gäng riktigt sköna människor så "Svenssons" känslan av parmiddag kommer inte finnas, haha! Har ett lite problem som vi tänkte lösa genom att länsa källaren på hyllplan, vårt bord är LITET. Det går inte med 8 personer runt detta bort. Men det går att dela på och få i en iläggskiva, så snart ska jag smyta ner å kolla vad som finns. I skrivande stund kom jag på att vi bara har 7 stolar då en gick sönder på min klassfest här hemma (fy Johan, Lee och Tilde, fyyy)... hm shit, jag fick just ett par projekt. Men vad gör det! Det är ju kul, problemlösning gillar jag!
Nu ska jag på ha lunchdate med min tjej!
Ciao!

Familjen Gustafsson-Pack!

Ja men kan ju tro att jag å min sambo är i våra unga, bästa år. Att vi lever livet med glamour! Att jag som student lever på öl och nudlar! Vi är visserligen  unga och i våra bästa år men det ska se ut som om vi vore ett medelålders par ibland. JAG har blivit värsta k u p o n g t a n t e n, blir asglad när det kommer post från ica, "hehe, hoppas vi får 25 kr check denna gång". Sist icaposten kom, skuttade jag till Lousie å utbrast överförtjust: "Vi har fått jätte bra rabatter denna gång!!" (ja jag kanske glädjs för små saker...). I ett tidigare inlägg skrev jag att den jäkla 25 kr checken från ica bara är 1 % av vad man handlat för kan ha uppfattats bittert men har ändrat inställning, DEN ÄR BRA! Plus att vi hade en massa pant... 20 spänn, aha DET NI! Det hela resulterade i 10 jävla mat kassar, som vi tog hem på två cyklar... Vi är som en småbarnsfamilj. Å inte kan jag skylla på katten heller hennes mat kanske kostar en femtionlapp... Ja så kan det gå, men nu har vi mat för, förhoppningsvis, en månad :)









Vi var dessutom på systemet idag och inhandlade lite vin å bira till helgen. Jag kom nästan ihåg hur man gjort på glasbanken, har nämligen (på lördag) varit nykter i 5 veckor! Stolt är jag och skönt är det att vakna ickebakis på söndagar! Men i helgen ska vi slå på stort och ta ett par kalla! LilleLojsan har varit ledig idag, riktigt skön dag!

Dugga gick lagom bra i morse... Den hade jag nästan glömt att jag gjort.

Nu soffa! Ciao!

Ugga... Dugga, huh!

I möra är det dags för ett nytt inslag i studerandet. Dugga. HAr fått höra att " det är inte så farligt svårt" "det går fort" men samtidigt, 20 frågor på en timma... alltså 3 min på varje fråga. Jag vette 17 om det kommer gå vägen. Jag har inte hunnit fokusera på plugget inför duggan i alltför stor utsträckning. Vi blev klara med vårt arbete som vi ska presentera på tisdagens seminarium. Blev bra tycker jag iaf!

Snart är det långpromenads dags!
Ciao!

Bara några bilder till!

Jag kan ju säga att det är svårt att få plugg gjort. Chelsea springer och piper och tittar på mig när jag ska skriva, eller så är hon med och står med tassarna på tangentbordet. Igår hittade hon en box i vår hylla som blev henne mysställe. Louise och jag fixade i köket å då ville hon väl vara med så hon låg i hyllan och sov! I går när vi skulle gå och lägga oss så kollade vi på tv i sängen, Chelsea satt då vid fotänden och kollade hon med. I morse fick jag sällskap när jag kollade på tv till frukosten... She's a tv freak! Idag fick jag bevittna vilket litet rovdjur hon egentligen är. Hon tog tag i vår renpäls som ligger på golvet och släpade den in i köket...  Hon kan upplevas gullig och näpen men även inom henne bor tt litet monster.







Idag hade vi en "dramalektion" i presentationsteknik. Skit nervös att gå dit. Det skulle hålla på i en och en halv timma å min tankar for runt: vad ska vi behöva göra.... spela teater... framträda... göra en presentation??? Men det var inte farligt alls. Vi hade en skön lärare, Peter. Vi fick göra lite sammarbetsöveningar och uppvärmningsövningar. Sen fick vi tala om vad som kunde utmärka en dålig presentation. Utefter alla de punkter vi tillsammans kom på så delades vi in i olika grupper för att läsa upp en dikt inför de andra. Men det skulle göras på ett så okorrekt sätt som möjligt. Det var kul, å alla levde sig verkligen in i att vara dåliga. Tänk att det ska vara så svårt att göra motsatsen... nää då är man nervös som 17. Men kanske fick jag med mig något tills nästa gång vi ska göra en presentation!!

Nu plugga plugga plugga inför duggan på torsdag. Huh!! Ska nog gå vägen!
Ciao!

OBS, jag inser det TÖNTIGA i detta!








God morgon!

Okej jag har sedan nästan 9 månader tillbaks vaknat brevid den finaste tjejen, MEN det är helt ok att vakna med detta lilla monster också!

Hon har sovit i sängen brevid mig hela natten. Hon har varit gullig nog att tvätta mig med sin sträva lilla tunga. Så alla mina fingrar och mina armar är nu vältvättade...
Ciao!

Nu är hon här!!

Familjen har åkte, med Chelsea har vi hämtat! Hon springer runt och kollar läget. Hon har hittat ett par gömställen och maten! Som "småkattsmamma" är jag över lycklig att hon hittat "toan". Hon kissade förut! Louise och jag tittade på varandra å var så stolta så!






Hon är finast!
Det LÄR komma fler bilder!
Ciao!


Som sagt fullt hus!!

Fabriksgatan är fortfarande överbefolkat! Lite bild bevis!


Charlie goes girly!

Sötnosen!

Babi Elsa! Så söööt!

Mandi!

Min kära flickvän provar mamma rollen! Ser vackert ut!

Charlie i drömvärlden! Oj Toy!

På jakt efter en traktor.

Hihih... Söta som socker, eller hur?!


Amandha och jag åkte vattenruchtkanan, ett par  ggr eller tio... tjugo...


Ja efter två dagar fulla med aktiviteter så är det Let's dance och film, det har redan varit taco och senare blir det dipp. Jag höll på att skriva att det var en massa "barnfamiljs" aktiviteter... men så olikt våra fredagar är det ju inte, haha! Möjligen att det är lite mer folk här.

Jag Amandha och Lousie tog oss till äventyrsbadet igår. Jag var verkligen redo att visa upp min vinterkropp i bikini. Men vad gör man inte för att Amandha ska få åka kana tusen ggr och simma i vågorna! Japp, då går det ju inte att göma sig i vassen inte... Lousie med sin förskylning höll sig på "land", hon blev fotograf!

I går hann vi med en sväng på stan, mission: köpa traktor. Charlie ville ha en traktor och talade ljudligt om det för oss från att vi lämnade lägenheten tills att han fick den.

Idag blev det IKEA för Katja, Charlie, Elsa och mig! Amndha och Louise fick en eftermiddag på stan, vid slottet och tog sig en fika. I morron blir det väl full fart från halv åtta som på dagarna innan.
Som sagt nu blir det pyssel, Lets dance, film, massa godis å chips! Very nice!

Ciao!

Fullt hus!



Nu har vi en hel familj här! Full rulle! Mysigt och energiskt. Lite skillnad mot när det bara är Louise och jag, haha! Har rullat köttbullar i mängder och nu är det dags för film och mys i soffan!

Ciao!

Sökes: person med förmågan att "ta hand om"! (Sökes pga viss negativ riktad kritik mot mig)

Inte nog med att jag tenta pluggat och memoretat mer i min skallen än någonsin tidigare. Inte nog med att jag skrev av mig på tentan igår. Inte nog med att jag känt mig hängig sen i fredags med huvudvärk igår och idag. Nu ska Lousie vara förkyld också, å självklart lite sämre än vad jag är, så jag måste bli den "omhändertagande". Inte all min melodi. Har fått kritik för det från min kära sambo... Är inte mkt för att hitta mina moderliga känslor och känna att jag vill "ta hand om". Jag är mer "kan och klara mig själv". Får väl helt enkelt ta och öva på min mjuka sida, lära mig att känna med andra, sätta mig in i ynkliga personers situationer. Jag ska tydligen gå och köpa värktabletter på apoteket... Å det gör jag ju så gärna så, verkligen! Undra vad jag ska gå och köpa senare i kväll, nya filtar för frossa, nya raggsockor för kalla fötter, ny aircondition för svettningar, en nya "fru" med förmågor som uppmärksamhet, sympati... Frågan om det inte kommer bli ett svårare uppdrag att ta sig genom än att skriva en tenta i "organisation och ledarskap", haha!

24 timmar fick min hjärna vila. Nu är marknadsföringsdelen igång. Nästa torsdag har vi "dugga", vilken innefattar sex kapitel på engelska i klumpen till bok vi har som kurslitteratur. Men detta ämne verkar väldigt intressant det med! Blev lite sugen på att starta eget idag! En butik, kanske second hand fast i en schysstare tappning. Jag har ingen komplett affärsidé nedskriven och jag vette fan om det skulle funka. Men jag fick en sån lite tanke idag om överkonsumtion. Det är ju sjukt hur mkt saker man köper, använder en kort stund och sen slänger. Förhoppningsvis slänger man kläder till UFF eller myrorna, men jag tror att mkt kläder ligger i folks källare. I vår källare ligger iaf två svarta sopsäckar fulla med kläder och skor som vi inte vill använda. Tänk alla barnkläder som måste finnas liggandes i "väntan på bättre tider" (ett till barn). Vad jag förstår så växer ju små nyfödda ugnar något otroligt snabbt... Ja vi får väl se hur det blir med den tanken. I morgon har jag säkert kommit på något annat som jag intresserar mig för.

Plikten kallar! i morgon får vi besök av en hel liten halv familj! Katja med tre av fem barn kommer och hälsar på. Så sex personer i vår härliga etta. Det blir ungefär som när familjen Gustafsson flyttade till ett mindre hus, jag kanske var 10 år, när vi precis blivit en till i familjen. Två föräldrar och fyra barn (10år, 9år, 6år och 1år) i ett hus som hade vardagsrum och kök på nedre plan och möblerbar hall, toalett och ett sovrum uppe. Men det gick och vi är fortfarande sams i familjen. (Nu är huset utbyggt och tre av fyra barn har flyttat hemifrån, så NU finns det space, haha!)
Så dags för lite plocka undan saker-som-inte-får-kastas-i-backen-av-söta-små-barn-händer, tvätta allt i tvättkorgen och diska undan lite... Sen är vi klara att ta emot hela högen!

Puss å kram!

Det kändes bra...

Igår fick tapetrullar en helt ny betydels. Ringde min kära mor, som pluggat ett par år, och frågade efter tips på hur jag kunde fortsätta plugga när jag inte fick in mer genom läsning och antecknande... "Mindmaps" blev svaret och lösningen. Det var ett riktigt kanon tips, plötsligt fick jag svart på vitt att jag faktiskt hade lite innanför pannbenet.
 


Mina mindmaps blev stoora! Men det funkade och jag använde samma teknik idag på tentan. Så fort jag kom på ett ämne så skrev jag det på kladdpappret och vips så kom jag på massa saker runt omkring.

Det kändes bra idag på tentan. Jag provade alternativet: Skriva på alla frågor även om jag inte visste det exakta svaret, vilket jag sket i förra gången. Denna gång provade jag även alternativet: se till att plugga ordentligt innan tentan! Jag hoppas att det funkade. Känslan är iaf att jag kommer klara den! Känns så skönt! Sen kan man ju aldrig veta... men det får jag veta om tre veckor. Och skulle det bli omtenta så sitter ju kunksapen kvar denna gång...

Solen gick och gömde sig idag... trist när jag har tid att vara utomhus. Men jag får väl hitta på något annat... Vad nu det skulle vara...

Ciao!


Mitt tudelade söndags sällskap!

Som vanligt ringde klockan ilsket klockan kvart i åtta. Här tar vi inte hänsyn till att det är söndag inte. Vid tolv roade jag, Louise, Martin och Karin oss med att klättra! Riktigt kul och riktigt svårt. Det kräver en jäkla muskelstyrka att ta sig upp! Grymt bra avbrott i tenta plugget! Tackar Matin för att han tog med oss dit!!






Mitt eftermiddags sällskap är lite lugnare, lite mer tanke krävande... Ja bilderna nedan visar vem jag ska hänga med!
Detta blir ett kort inlägg, men bilderna visar ju vad söndagen gick ut på!


Om jag hunnit långt med pluggandet så får även jag kolla på film, söndags tradition, hos M o K idag. Har jag inte gjort min läxa får jag nog stanna hemma och plugga. SÅ om jag slutar skriva nu så hinner jag kanske.

Ciao, från ett lika soligt Kalmar som igår!


Lööve and snow!

Började dagen BRA! Pluggade nästen 1,5 timma innan Louise vaknade! Köpte frallor å käkade frukost. Sen hann jag plugga lite till! Vi tog oss ut på en lååång promenad! Det är alla hjärtans dag idag, och jag har köpt en bakelse till Lousie. Fin present va? Närmare hjärtat kan man väl inte komma än magen?! (Genom att hon äter sin present... höhö!) Men bakelsen är GRÖN och korten från promenaden är i svart vitt å blått = matchar inte överhuvudtaget. SÅ bakelsen fick ett eget inlägg längre ner, haha!!
I alla fall vår något snöfyllda promenad! Solen skiner verkligen! Jag är så glad!

















Ganska nice va?!
Det var otroligt skönt och jag kan nu med gott samvete sätta mig och läsa igen!
Ciao!

Glad alla hjärtans!!

Detta är min kärleksgåva till min tjej!
Because I löööv her!

De blev visst lite mosade på vägen hem, men det är ju tanken som räknas!
OBS! Den ena är ju självklart till mig!

All night looong...

plugg, grupparbete, seminaruim, tentaplugg, teeenta plugg, tteeeenta pluuugg.....
"All night long..." Kankse med en mix av pannkakor, let's dance, Louise. Men till stor del plugg plugg plugg!

Vem kan motstå en liten liten man med sorg i ögonen?!



Titta på dörr öppningen! Tänk dig en liten liten man. Han är inte mycket längre än upp till handtaget. Han är klädd för varga vinter. Mössa, vinterjacka och kängor. Mössan är långt nerdragen över öronen, jackan väl knäppt och på kängorna finns en massa snö. Han ser trött ut och har antagligen gått långt. Mannens ögon är ledsna och han tittar i backen när du öppnar. Han håller en gammal ica kassa i handen. Han ger dig en liten lapp, inplastade för att inte vätan ska komma åt pappret. Han fortsätter titta i baken medan du läser på lappen. På lappen står " jag har en dotter, Eva. Eva är mycket sjuk och behöver opereras. Opereras inte Eva finns möjligheten till att hon inte överlever. Jag har inte råd att betala operationen och ber Dig därför att hjälpa mig." Ur kassen tar han upp några blyers teckningar som han vill sälja. Hur kan man motstå en bild av små kattungar och genom ett litet bidrag hjälpa lilla Eva till en operation? (Om ens mamma dessutom heter Eva vilken min gör känns allt lite mer).

Detta fick jag erfara idag. Först trodde jag att det var radio och tvtjänst som knackade på. Men när jag kollade i kikhålet insåg jag att de kanske inte skulle skicka en sån liten man med en ica kasse och fråga "om jag har tv?". Jag kunde självklart inte motstå teckningarna och la våra sparade "Chelsea" pengar på det lilla konstverket. Jo då, jag stod emot och köpte inget. Men jag kände mig sjukt dum och snål som med mitt snällast "nej tack, nej tack" och ögon som sa "jag är ledsen" stängde dörren. Hm, tragsikt om det faktiskt är så att han går runt och säljer bilder för sin dotter skull. Jag undrar om det kan vara ett bra sätt att samla in pengar på. Det värsta är att jag känner så väl igen dessa bilder från tidigare öppnanden av dörrar för små sorgsna män. Hm, jag blev lite skeptisk när mitt dåliga samvete lagt sig... Jag kunde ju gett honom några pantflaskor i alla fall...

När jag inte öppnar dörrar för små män med sorg i ögonen så pluggar jag. Har gett mig fan på att klara tentan på måndag! Det känns så mkt bättre denna gång! Så tillbaka till Weber, Fayol och de andra gubbarna! 

Ciao!

Sommar sommar sommar?!




Jag känner att jag behöver berika min blogg med sommarbilder! Jag gick senaste igår och trodde att våren var på väg, men jag hade V Ä L D I G T  F E L. Det snöar. Vi började planera sommaren för några dagar sen och jag vill bara att det ska vara sommar nu, vill ha grönt och soligt ute. Jag vill kunna sitta ute, sola, gå långa promenader, bada, sitta på uteserveringar... Herregud vad jag längtar! Jag hoppas på mer värme och mer sol detta år! Förhoppningsvis hittar vi en liten, billig, skruttig sommarbil så vi kan åka runt med!

Undra vad som händer denna sommar; giftemål, hus, ungar... man vet aldrig i vår effektiva-vi-gör-allt-på-en-gång värld!! Jag menar det hände ju en del den som var! En liten hint om vad som hände sommaren 08 (hahaha):





Jag har fått en massa planer om hur vi kan göra om här hemma! Hoppas på att ta tag i det när lön och CSN kommer! Kanske några av planerna i alla fall! Louise tyckte att det var bra ideer allihop! Hallen är utsatt för min inredningshunger och även kök/"sovrum". Har lusläst IKEA katalogen och hemsida för vad jag ska inhandla. Mina ideer kan innehålla vissa färgskiftningar på väggarna. Jag tror det kommer bli schysst! Just nu har vi fått för oss att vi inte vill flytta, tur att vi är lika veliga båda två, haha! Vi kommer nog inte från Fabriksgatan fören jag är färdig pluggad och vi söker oss till en större stad för jobb. Den som lever får se!

Ciao!

Kvinnligt, manligt, kvamligt, minligt... what the fuck?!

Mitt humör har verkligen pendlat från riktigt glad till något slags mörkare än mörkast humör... Vette 17 vad det är med mig. Just nu känns det iofs bra igen, men jag hade en liten humörssvacka. Min kära sambo hade tagit fasta på detta och ville gör mig glad. Så när jag kom hem igår, föreläsningen slutade en halvtimma tidigare, på mitt sura humör så fick jag inte kolla vad hon gjorde. Utan jag förpassades in till badrummet där jag satt å grymtade på toastolen. Jag gnällde över folket på föreläsningen bara babblar om en massa skit. Jag berättade att skit föreläsningen handlade om skitdebatten om ledarskap, mångfald och jämlikhet. Babbel babbel. Jag grymtade något om att den jävla debatten är ju så uttjatade och jag fattar inte varför det i vilket forum man än hamnar så ska det tjatas om detta ämne. mutter mutter å svordomar...

När jag blev utsläppt från toan hade min underbara tjej köpt en bok till mig och gav den med ett stort leende (det finaste som finns btw)och en liten förklaring om att hon ville göra mig glad igen. Det var otroligt gulligt och omtänksamt av henne men jag skämdes lite när jag fick den, vilket blir förstårligt när man hör titeln:"Lära kvinnor chefa män". Där har jag suttit som en jävla snor unge och muttrat över manligt och kvinnligt och hur trött jag är på skiten. Fan Fia! Men jag blev väldigt glad, trots temat i boken haha, och jag kommer gladeligen läsa boken! Tack babii!



För att vara lite bitter så är det ju sjukt hur det ska behövas böcker som lär kvinnor att kunna chefa över män. Vaffan är män så trögtänkta och trångsynta att man ska behöva en liten extra kompetens för att leda dem?? Jag är utbildad "företagsekonom med spetskompetens hälsa/personal med en inriktning att leda män" . Hahaha, kanske ett tema för min c-uppsats senare. Det är intressant att se att under föreläsningarnas gång som vi haft, från industrialismen och fram till idag, så är det först nu när vi talat jämställdhet som kvinnliga författare tas upp. Några FÅ kvinnor har det pratas om under kursen innan detta ämne men övervägande manligt författare. MEN det tas inte upp några manliga forskare/författare i ämnet jämställdhet. Hur jämställt är det?

Ja ja, jag lyckades ju få ihop ett helt inlägg om detta ämne, så jag kanske inte tycker att det är helt ointressant då, hehe. Men faktum kvarstår ju att det ser ut som det gör, så med mitt nya vapen, min bok, ska jag ut i världen, självklart förändra den och ta näringslivet med storm!

Ciao! 

Sconesbagare och rullgardinsmakare!






Jag hade en skön söndag med humöret dags-att-rensa-bland-papper och fixa o dona lite! Eftersom vi inte fick upp rullgardinen som vi köpte för evigheter sen, så disikerade jag den och spikade fast den längst upp och satte snören som håller den uppe! Nu blir det riktigt mörkt i "sovrummet". Tvbänken är ett gulligt litet fynd! Nu slipper vi använda en av stolarna som bänk. Jag älskar den lilla väckerklockan som jag fyndade på second hand för länge sen. Det tråkiga är att den inte går att ha igång för den tickar något vansinnigt... Trist för den är cool. Men det är helt okej även när den inte är igång!

Nedräkning till tentan nu, HJÄLP! En vecka kvar bara... Men denna gång har jag långt långt i för väg öppnat böckerna som ska läsas. Hade jag trott på tomten skulle jag önskat mig fotografiskt minne i julas, det hade behövts nu.

Igår visade Louise sina bagarkunskaper, scones! Hade en tokskön söndags kväll men paret Martin/Karin! Bra egenskap det med bakandet... kanske det annamas nån söndagmorgon, ihop med nybryggt kaffe! Det är ju inte så mkt begärt, eller?! Chansen är ju inte så stor att Louise vaknar innan mig en söndag... men man vet ju aldrig.

Ciao!

Here she is!


Världens minsta och finaste lilla Chelsea!

Hon kan se rädd ut men ack vilken kaxig tjej vi komma ha här!

Hon älskade att leka med våra händer.

Hon är så liten!

Vi lärde henne gå, "Catwalk"! (Höhöhöh...)

En schysst pose, ala Chelsea!

Chelsea fastna hos Lousie, bokstavligen!

Min tjejer!! Fina!

Chelsea älskade att mysa, inte bara riva sönder våra händer:)

Chelsea och ett bedårande syskon.



Igår var vi på Öland och fick träffa lilla Chelsea! Hon heter än så långe Cleo men det blir det ändring på om två veckor. Då blir hon Chelsea. Hon var otroligt liten och otroligt söt! Hon var minst i kullen av syskon.
Eva, kvinnan som har katterna nu, var väldigt gullig! Hon och hennes gubben bodde i ett FiaLouise hus. Ett gammalt hus med trägolv och fönster och väggar som satt charmigt snett! Synd att ta Lilla Chelsea därifrån, vi skulle ju kunna flytta in där istället. (Vi lade inte fram det förslaget).

När vi var där och busade med vår katten (!) så höll de andra fyra katterna sig i bakgrunden. Lite underligt då de alla är små och leksugna. Eva berättade att när några andra köpare var där förra helgen och skulle hälsa på sina två kattungar 
hade de fått all plats. Det var som om de visste att det var dit de skulle sen...

KattEva var glad att Chelsea skulle hamna hos oss sa hon!

Den 22:a får vi hämta henne. Tiden går bra sakta just nu... den skulle ju få gå snabbare:)

Nu är det bara att ta sig från den lilla skimrade kattvärlden rakt in i företagseknomin världen. För mig finns inga helger, jag har saker i skolan att göra varje dag.
Ciao!

Me, dancing queen!

Herregud, jag har varit med om en förbannat roligt träningspass. (Det kallades "danspass".) Det var en timma med väldigt blandade låter och väldigt mkt rörelser. Inte nog med att jag skulle hålla koll på benen och försöka göra snabba rörelser utan även lite armrörlser på det. Jag msåte sätt ut som en förvirrad höna. Jaj, kul var det! På tal om hönor, nu ska jag gör kyckling i ugnen :)

Ciao!

Beundran!



Jag förstår inte hur folk hinner med allt. Jag går i skolan och tränar och är sen helt paj resten av kvällen. Förstå om jag skulle ha hus och barn OCH ett heltidjobb. Jag beundrar folk som hinner med att ha familj! Jag vet ju att med barn följer aktiviteter... Jag hinner ju knappt med mina egna aktiviteter. Jag vet ju att jag hade mer fart när jag jobbade helttid och pendlade, så jag antar jag anpassar mig till tempot runt omkring. Tyvärr började ju skolan i höstas i ett tempo jag inte önskar någon, nu har det visserligen trappats upp så snart har jag väl koll på läget med detta tempo också!

Just nu skulle jag göra ha lite utomlandssemester! Sol, mat och öl! Det vore helt underbart. Gärna Lousie med också!
Men jag ska iaf till Paris i april! Det kanske inte blir solsemester och Lousie ska tyvärr inte med... men jag får hänga med hela familjen G-son. Mamma blir tant på riktigt! 50 bast! Det ska bli väldigt kul att få åka iväg med hela familjen! Men som sagt det är i april, å nu är det feburari... en stund kvar.

Ciao!

Yoga in my heart!

Jag ju inte mer än rekommender yoga! Jag hade min första yoga upplevelse igår! Ett mörkt rum med tända ljus. En varsin matta... lugn och ro. Stillsamma och strechande övningar! Jag var väldigt avslappnade när jag gick ut därifrån.

Trodde visserligenatt jag inte skulle stå ut en timma med detta lugn. Jag är mer för, trodde jag, svett och hög å snabb musik. men detta var rikigt skönt!

I dag får jag min dos av spinning iaf!

Ciao!

Vad hände...?!





Jag vet inte vad som hänt med paret, vi-som-dricker-öl-mer-än-gärna- på-helgen-gärna-mitt-i-vecka-eller-så-fort-det-bjuds. Igår morse gick vi till gymmet innan Lousie började jobba halv elva. Bra jobbat! Ingen alkohol igår... god mat fick jag, men sen gick vi å la oss å kolla film. Idag, upp med tuppen, promenad på 1½ timma, check, bjöd Jennifer (som bor själv nu :)) på frukost, check, å nu ska jag börja läsa inför tentan/louise jobbar, ckeck. Vad hände, vad gick fel?? Hur kunde vi två bli värsta hurrtbullarna?! När byttes fredags och lördags ölen ut mot långspromenader och mys i soffan?! (Helt enkelt är vi kanske bra för varandra!!)

Ska jag vara ärlig så känns det grymt skönt i kroppen att byta träning mot öl, haha. Nyhet Fia?!, kanske inte men det är bra skönt att vakna söndag morgon å vara klar i skallen och prestera även en söndag!

Igår bevittnade jag och iofs deltog i en riktigt snabb flytt. Tillskillnad från min å Lousie tre dagars flytt, vilket innefattade släp,bil, 30 mil enkel resa, två hushåll och lite inhandlade på ikea/elgiganten = samlas i en etta i kalmar. Vi skulle tömma Jennifer "äckliga" student rum och fylla det trevliga. Det tog högst 50 mintuer att flytta allt. Riktigt skönt, jag hoppas att min nästa flytt blir lika smidig. Vilket den kunde blivit om killen en våning upp som vill byta sin två mot en etta, förstod att han borde byta med oss. Jag ringde för att fråga om han ville byta med vår men han tyckte den var för dyr. Så jag tvingade honom att spara mitt nummer om han ändrade sig... haha!

Okej, tillbaks till organisationsteorins värld!!
Ciao!

RSS 2.0