Väddö!

Tillbaka till flyttstäd och packning! vi har haft en otroligt skön lång helg i familjen Bergströms hus på Väddö. Totalt bortskämda i fyra dagar. Det var mysigt att hänga med ungarna, Åsa och Tomas, och självklart katten Zebbe. Som vanligt var kameran med och gjorde sitt, ett lite urval av alla de bilder jag tog.

Detta är bara en del av deras "sommarstuga". Skulle nog hellre kalla det sommarhus! Det finns lika mkt hus på andra sidan, så fint. Hela huset är så fint inrett! Mmm, vill också ha!

Detta var mitt och Louise tillhåll. Gästastugan!

Hav hav hav och skog.




Sen släkten!

Louise och Josefine, med grabbarna i bakgrunden.

Ludde in action. Något slags försök att lura mamma att han skulle cykla och hoppa i vattnet. Men han behöll sitt sunda förnuft och höll sig på land!

Starke Adolf o skepnad av Josefine!

Handy man fixar båten!

Jag själv, förkyld men glad. Fick låna ett par gummistövlar av Åsa, vill ha ett par. Louise frågade till vad, men jag ansaer att det är viktigt att ha ett par när man ska bo med en lite större trädgård, eller?!

Hehe några kort fick vi allt på Åsa fast att hon helst ville slippa undan!

Alla knott!


En av dagarna åkt vi till Grisslehamn. En mysig liten by som hade en stor loppis just när vi var där. Gött för är det några som gillar loppisar så är det ju vi. Louise fyndade en lampa som hon är riktigt nöjd med. Själv hoppar jag INTE högt när jag ser den. Men i vårt förhållande kompiromissar vi, eller hur Louise! Så den gröna lampan ska pryda vårt nya kök. Så underbart!Vi hittade även lite glasburkar, knivar och Louise fick en bedårande liten staty av sin kusin. Den kommer nog på bild vid senasre tillfälle.


Vi blev även introducerad till ett nytt designmärke. En tjej som gör så snygga smycken. Anledningen till att det inte blir bilder på det nu är att jag har i princip packat ner allt. Lite halsband till mig och en ring till Louise. Vi hittade även en klädhängare till vår nya hall. Jag tror Ludde blev lite avis på alla smyken så han passade på att stilla sitt behov av halsband och tog på sig ett par, hahah!


Vi hann även med en tripp till Norrtälje. Även det en mysig liten stad. Vi lyckades shoppa lite där med! Jag hittade ett par brillor... Har letat ett tag lite försiktigt men är ingen bra solglasögon bärare.


Efter lite lunch och shoppande åkte vi hemmåt.
Tack hela familjen för en mysig minisemester!!

Ciao!

Lite semester!

Jag börjar bli bättre och bättre! Känns skönt att veta att det är på väg åt rätt håll. Har kunnat hålla på lite hemma idag och var på stan en sväng.

Vi drar till ingifta släkten i kväll! Ska bli så kul, mysigt och skönt att hänga med dem ett par dagar!

Fortsätt gärna rösta på mig på www.swoty.se, jag ligger riktigt bra till just nu. Det gör mig glad!


Ciao!

Svettolga på banken, vilken syn!

Jahaja ännu en dag i sängen. Har gjort ett ansträngande försök att åka ner på stan för att fixa en massa bankgrejer. Jag var nog den enda som gick med dunväst idag, hahah. Men det ångrade jag när jag satt och svettades som jag vet inte vad, senare inne på banken. Jag kan tänka mig att jag stack ut bland alla uppklädda bankarbetare, med mitt hostande, svettiga panna, fula kläder och något skitiga hår. MEN när jag är sjuk hatar jag att duscha, det gör liksom ont i hela kroppen då. Men kanske ska ta steget dit idag, ahahah. För Louise och Chelseas skulls.

En liten bild på mins trogna kompisar i sjukdomenstid, tvn, datorn och katten.

I morgon bär det av till stockholm så jag hoppas att min förkylning tar och bättrar på sig. Det är ju tur att Louise kan övningsköra, för då kan jag ju iaf sitta bredvid, inte för att jag vet om jag ska kalla det avslappnande, hahaha, men jag behöver ju inte köra hela vägen. En av mina fasor är att köra bil i Stockholm, vi ska iofs några mil till så förhoppningsvis slipper jag köra i stan. Vet inte varför jag inte vill köra där, lite men från förr när jag hatade att köra växlad bil. Kanske borde ta tag i den rädslan, brukar ju göra så med mina fobier. Livet blir lite enklare då, ett liv utan fobier alltså.

Nähä ska fortsätta kolla på värdelösa tvprogramm, nysa, fortsätta snörvla och snyta mig. Dricka te, äta glass som jag fick igår och kanske sova en stund till... Hahah underbart kul!!
Ciao!

Sjuk sjuk sjuk... blä blä blä...

Hela dagen har jag suttit/legat i sängen med datorn och hörlurar. Det känns något frustrerande att bara ligga still en hel dag utan att göra ett skit. Louise talade om att det kanske är det enda sättet att bli frisk, så jag får tro henne. Jag har ju en massa saker att göra, men icke jag har legat här still som bara den.

Har lyckats kolla på en del filmer, ringt lite iaf inför flytten (lite nytta) och klappat katten. Just nu ser jag en film som jag nog inte skulle rekomendera. The machine girl. En vansinningt roligt dålig asiatiskt slatterfilm där blodet sprutar mkt overkliget, de dödar till höger och vänster och låter folk äta sin egna fingrar. Som ett litet extra plus är skådespeleriet vanisinnigt dåligt. En mkt bildande dag.

Vill att Louise ska komma hem nu, skulle faktiskt kunna tänka mig att bli omhändertagen, ahahaha det händer ju inte så ofta. Hon ska köpa glass åt mig! Så några spännande utflykter blir det inte idag...

Tillbaka till splatter!
Ciao!

Attans...

Jaha ja, hals ont, ont i huvudet och varm enligt Louise. Sjukdom var ju inte inplanerat just nu kanske. Men det är väl så när man väl tar det lugnt och/eller har en massa saker inplanerade. Suck, vi får väl se vad jag gör idag...

*Snörvel*

Pack och packning!

Jaha nu hade jag gjort denna veckas arbetspass. I alla fall det utanför hemmet. Resten av veckan kommer att gå till att packa ihop lyan. Har än så länge bara packat två kartonger, för att de är ju inte så smart att packa bort det vi använder. Nu är det nära faktiskt! På torsdag åker vi till Veddö för att hänga med Louise släkt tills måndagen. Nästa vecka hoppas jag på att Nathalie och Edward dyker upp och sen är det flytt dags. SÅ eftersom jag inte jobbar mer denna vecka så känner jag väl att jag borde fixa här.


Idag var butikschefen tillbaka på plats. Det var kul att se henne idag, jag tror hon var nöjd med mitt och Kajsas jobb! Hon hade förväntat sig en stor hög med papper och saker att göra, men det hade hon inte! Fick klar tecken om att jag har semester i slutet av augusti... synd bara att jag har två omtentor som MÅSTE sitta då, annars får jag inte läsa det jag vill till hösten. Vill fortsätta läsa kalkylering, men klarar jag inte tentorna blir det marknasföring. Visst det är väl inte illa det heller, men inte mitt första hands val.

Är bra sliten idag med, hämtade Louise i Borgholm i natt och kom hem sent. Klarar inte de där två dagarsfyllorna lika bra som innan... Men vädret tillåter ju faktiskt inomhus aktviteter, så jag behöver inte ha dåligt samvete för det. Jag tror att jag behöver flytta utomland, för jag längtar alltid efter sommaren för att få soool men varje år blir jag lika besviken. Inte är det särskilt soligt nu inte. Ska flytta någonstans där solen lyser för jämnan... Vet inte var eller när, det är ungefär som med allt annat i mitt liv. Ingen större aning om vad jag håller på med, men allt brukar lösa sig i slutänden!

Nu till packningen, shoppade loss på coop idag. Tjejen i kassan kollade lite underligt på mig när jag köpte ett paket mjölk och bröd och ville ha 5 papppåsar. Men hon får kolla hur mkt hon vill, för påsarna är exemplariska för flytten!
Ciao!

Såg föresten att jag ligger på plats 7 i glasögontävlingen, är så glad!!

Festival!

Japp nu har vi levt festivalliv hela helgen. Jag är riktigt trött och seg, men det har varit värt det! Tyvärr kan man ju inte styra över vädret och de blev riktigt ös regn och åska. Jag tyckte så synd om de som fixat med festivalen, men vädret kan man ju inte ändra på.

Louise och jag skulle dela tält båda nätterna men regnet blött ner våra sov platser så natt två fick vi klämma in oss hos Karin och Sandra. Det gick bra det med!
Annars var det som en festival ska vara. Massa musik, massa öl, massa folk! Stället där festivalen var är samma ställe som vi brukar dra och grilla på. Alltså en av de finaste platserna jag vet på Öland. De kunde inte valt ett bättre ställe. Brasse stolarna som jag köpte innan vi drog blev snodda lördag morgon, men jag fixade tillbaka om på lördagkväll sen, hahaha... man ska inte tro att man kan snå av Fia inte.




Jag vet inte om detta övertygade mig att bli någon slags campare, tror nog snarare att det kommer ta ett tag innan jag tälter igen. Men vi hade väldigt kul ihop med Karin och Sandra. Reggaefantasterna, alla utom jag, valde vilka band vi skulle se. Jag är nöjd med valen :) skön musik, vi dansade, drack öl som alla de andra 2500 delatagarna.
NÄr vi inte hängde på området satt vi vid tältet och tog det lungt.



Så tack tjejer för en skön helg!!

Ciao!

Arbetsmoral, lite olika mellan olika personer...

Att vi alla har olika arbetsmoral vet jag. Vissa går in för sitt jobb till 110%, det skulle vara jag, och andra sådär bara 74,33%, det skulle vara tjejerna bakom mig i kön på ica i morse. Jag köpte två brassestolar, eftersom solen skiner och vi ska på festival i helgen, så fick jag det sagt! De handlade frukost och dricka. Jag hör hur de pratar, antaglinen och förhoppningsvis för att stilla sitt dåliga samvete. -"Alltså jag skulle ju inte kunna jobba idag, ja menar jag mår ju bara så illa och har ont i magen". Å visst ibland mår man illa och har ont i magen, men jag tror inte att man käkar en sån stor frukost som de brudarna handlade eller orkar ta sig till Ica. Plus att när de försatte prata förstod jag var deras "magont" kom ifrån.

-"Igår, alltså jag kommer ju inte ihåg allt, men jag fick ju reda på att han legat med 60 pers". Öh, jaha ja hon hade legat med en kille, druckit som en dåre och dessutom -"...nää jag är inte så bra på att använda kondom, lite ångest för det, han gillade inte heller det". Kul för hennes arbetsgivare att hon sjukskriver sig för magont (översättning: dygnbakis med ångest för könssjukdomar och graviditet). Hm, lite sånt kan jag störa mig på, STORT!

Som sagt i helgen blir det öl, reggeamusik och sova i tält. Ska bli riktigt kul att åka dit. Åker ju inte själv utan Louise, Karin och en ny förmåga Sandra, som jag inte träffat. Jo just det, det är väl cirka 2000 andra människor där också!

Ha det gött i helgen!
Ciao

"Gammal" kärlek, sol och rynkor.

På lunchen idag fick jag för mig att ta en glass och sätta mig på en bänk i solen. Det var så jäkla skönt! Bakom mig kom det ut ett par från en bank, ett gammalt par. Damen hade rullator och mannen trampande efter. De diskuterade vad som stod på schemat här näst på deras stadstur. Mannen frågade mig om han fick plats på bänken bredvid mig och om frugan hans också kunde få plats. De bad om ursäkt för att de verkade vara ett gammalt virrigt par och frågade om det störde att de satt där. Jag skrattade bara och sa att de mer än gärna fick sitta med mig!

Den lilla mannen tog upp en lapp där deras schema var ned skrivet. "Jaha klockan 14,30 åker vi hemåt" sa han till henne. Hon vände sig till mig "men vi har ingen klockan, har du en?!" Vi konstaterade att de hade exakt 35 minuter kvar innan de skulle åka hem.

Jag gillar inte när folk tjuvlyssnar på mig när jag pratar därför försöker jag inte göra, ialla falll inte uppenbart. Men vissa människor facinerar en, som detta par, och jag lyssnade lite på vad de sa. Mannen behövde gå till coop, han skulle ha ärtsoppa och damen skulle ju behöva gå till en sån parfymbutiken men det orkade hon inte. Hon skrattade till och luktade på jackärmen "nog skulle jag behöva gå dit men det orkar jag inte i denna värme". Hon fortsatte, "du ska veta när man är i min ålder då orkar man inte så mkt". Mannen lånade sin frus rullator och tog sig in till coop. Damen och jag satt kvar på bänken.

Hon skrattade och sa "du får ursäkta men när man bli så här gammal så är man lite virrig." Vem är inte det tänkte jag, men kände att det varken var läge för att klaga på sin ålder eller sitt minne. Hon berättade att hennes man snart skulle fylla 96 år och hon själv var 89. Jag sa att jag skulle fylla 25 i höst, hon bara log och sa "tänk om man vore så ung och vacker.". Vi pratade sol och rynkor. Hon satt inte i solen längre för att bli vacker, utan för att få lite ljus.

"Du är inte från kalmar va?!", frågade hon. De visade sig att hon och hennes man också var från södermanland. De hade bott i Strängnäs när de var yngre. Hon berättade hur de hade träffats. De visade sig att hennes man hade varit gift innan, men frun hade dött. När de träffades första gången jobbade de på samma arbetsplats. Hon beskrev sin man som stilig men sorgsen på den tiden. Han sörjde sin förra fru och gick ständigt runt svartklädd. Hon beskrev men gester hur hon smög om kring för att inte störa honom, "han verkade så ledsen". Sen hade de klickat till, de blev kär och ett par. Det var bara ett problem, mannens förra svärmor var en sträng kvinna och en hög uppstatt politiker i staden där de bodde. Hon tolererade inte att han hade träffat en ny och de fick smyga med sin romans. Damen sa "så det var bara att hitta ett jobb någon annan stans, så det blev att vi flyttade till Kalmar". De "flydde" för att kunna vara ett par! Hur fint som helst!

Jag svarade damen att jag tyckte att han valt rätt kvinna, då klappade hon mig på axeln, skrattade och tackade. Vi avslutade vår lilla konvesration eftersom jag blev tvungen att gå tillbaka till jobbet. Damen sa: "Tänk vad trevligt man kan ha några minuter med en människa helt olika en, som man precis har träffat". Jag höll med, jag kommer nog aldrig träffa henne igen, men hon gjorde min lunch lite roligare och att jag fick en skön historia berättade för mig!

För att vara lite klyschig "länge leve kärleken"!!
Ciao!

Somliga går med trasiga jeans!

Igår gjorde vi det, vi träffade vår nya hyresvärd och skrev på kontraktet för nya lyan. Kul kul kul! Vi satt en stund i trädgården och pratade med honom och fick känna på hur vi kommer att ha det framöver. Ingen av oss är besviken, herregud vad vi längtar. Har visserligen inte börjat packat än, men nästa vecka jobbar jag nästan ingenting så då hinner jag nog. Denna helg ska vi på reggeafestival och helgen efter det kommer vi åka till Veddö och träffa lite "ingift" släkt. Sen är det kört, för sen flyttar vi!!

Igår fick vi några timmars sol, jag är lite besviken på vädret här. De känns att Öland är ett av det mest solsäkra ställena i Sverige och det borde smitta av sig på Kalmar tycker jag. Men jag har iofs lite mer att göra på jobbet när solen inte skiner, får då vill folk shoppa! Jag fick shoppa lite igår, köpte ett par nya jeans på vero moda.


Jag är glad, jag gillar dom som 17, Louise med, hahaha! Detta är taget efter en liten sväng med övningskörning. Vi kör nästan varje dag nu. Vår lilla bil får rulla en del, måste säga att det var en riktigt bra investering!

Det går sådär för mig i glasögontävlingen, jag trillar sakta men säkert neråt. Jag kan inte göra mer än att be er rösta. Jag har förbrukat min röster både på jobbets dator och hemma, men men. Kommer jag till final så gör jag.

soon off too work.
Ciao!

Ny vecka...

Jag hade en riktigt bra dag igår! Full med städning och annat som jag inte hinner annars... Kan ju låta sådär kul men det var skönt att få det gjort. Städade i flera timmar och hade min nya hörlurar på mig! Snart ska vi ju flytta och jag försöker förbereda mig för det! Vill inte ha en hets flytt som förra gången, då vi stressade in i det sista. Längtar iaf till det bär av.

Jag gjorde några bilder igår i min mobil, mitt nya lilla nöje när jag inte har så mkt att göra. En av dom kan jag visa här:


Nu bär det av till jobbet, en ny veka, nya problem... Ska nog gå bra, jag och kajsa klarade ju oss utan butikschefen förra veckan!

Snälla snälla hjälp mig i glasögontävlingen! www.swoty.se nu ligger jag på plats 11, och då blir det ingen final. Det hade varit riktigt kul att få komma iväg! SÅ be nära och kära att rösta, och rösta så många gångar som går!! Tack!

Ciao!

God morgon... yes it sure is!

Herregud jag somnade klockan nio igår och vaknade halv nio i morse. Bra jobbat Fia! Vi klämde i oss pizza igår och skulle bara kolla lite tv i sängen, jo tjena det blev tolv timmars sömn, haha! Så nu är jag ikapp, är pigg och kanske lite produktiv idag.

Okej, jag kan gnälla på vår katt, och hur töntigt nu detta än är, så var hon vansinnigt söt i morse. Chelsea ska vara med precis överallt, även tydligen när vi äter frukost.


Haha lilla hon!

Louise har börjat övningsköra med mig. Och för henne är det ju bra att jag har haft körkort i sex år och är 24 år snart 25. MEN för mig så vette 17. Jag minns liksom den 12 maj 2003 som om det var i förrgår. Jag kommer inte glömma när jag parkerat utanför vägverket i Örebro och stängt av motorn. Han som satt brevid och hade bedömt mig frågade: "Hur gick det här då?!" Jag svarade: "Eh, det är väl upp till dig och bestämma!?"
Han tog tid på sig, kollade i sitt protokoll och så sa han: "Du klarade det utmärkt!". Den lilla papperslappen jag fick då är nog en av de bästa papperslappar jag haft. Men som sagt det är 6 år sen... Var tog de åren vägen?! Jag som inte åldrats ett dugg. Tycker att jag är precis som då...
Jag tycker att alla som har haft körkort en längre tid borde övningsköra med någon. Det är riktigt intressant att gå från att lite slött köra runt och tycka sig ha full kolla till att sen helt plötsligt vara "lärare", det är lite skillnad. För helt plötsligt måste jag kolla åt två, kunna svara på frågor och jag har inte kontroll över pedalerna. Kan rekomenderas! Sen har jag ju en bra elev ;) så det går så bra så!!

Nu ska jag och kattskrället städa i väntan på att solen ska komma fram, om den nu behagar göra det.
Have a nice sunday!
Ciao!

The small pub, what else?!

Igår tog jag fram min lite romantiska sida och fixade räker och vitt vin.

Det var rikitgt gott, det känns lite som sommar då, eftersom vädret fått för sig att strejka så får man göra det bästa av situationen. Det var mysigt att bara sitta i soffan och käka och prata. (Under alla tallrikar ser ni vårt nya bord, det är så fiiint, i just love it!)

Vi fixk med oss Signe ut och hamnade som vanligt på Lilla Puben, var annars. Det var en bra kväll och jag har bara lite ont i huvudet idag. Vet inte vad jag vill göra i kväll.. det vore skönt att bara vara hemma och ta det lugnt men samtidigt så är det ju bara lördag en gång i veckan. Hm, japp vi får se vad som händer.


Kasta ett öga på www.swoty.se och håll koll på mig, det gör jag. Och när ni ändå är där, rösta vett ja'!

Ciao!

omtenta på omtenta...


Jag har omtenta igår. Å då kan man ju tänka, med tanke på bilden att det kasnke inte är så smart att plugga och dricka öl samtidigt, nu är ju fallet inte så att jag måste dricka öl för att kunna plugga. Men hela veckan har jag jobba på Albrekts först och sen pluggat på kvällarna. När jag väl kom till tentan så gick det inte, jag kunde bra mkt mer än förra gången men inte tillräckligt för ett godkänt, to bad. Jag missade en hel del i kursen, och de frågorna var en ganska stor del av kursen. Så det är bara att sätta den i augusti igen.

SÅ nu har jag avklarat en vecka med jobb och plugga. I morgon är det ledigt, det ska bli så skönt, jag ska göra ingenting tror jag. Eller så ska jag packa eller om vädret tillåter så ska jag sola.

Pratade med min bror förut och han är med en annan famlij på Öland, stackarna har ju inte haft särskilt fint väder. De har haft regn hela veckan. Det hade varit kul att ta sig till Böda strand och hälsa på lillskiten denna vecka men vi får se vad som händer.

Något ni kan göra, är ju att rösta på mig!! Jag ligger helt okej till, så länge jag liggar bland de tio med flest röster är jag överlycklig. Jag har röstat de gånger jag kan, men behöver hjääälp!

Ciao!

Clinton!

Vi har i flera månaders tid sagt att vi ska skaffa en katt till. Så varje gång Chelsea vill leka har vi sagt "du ska få ett syskon"... (Vi tror att hon förstår det, haha). Ialla fall så hade vi paxat en kattunge ur en kull. Den lille var den aldra minsta i kullen och fick hand matas. Vi har redan namnet på katten, det kom till innan vi ens hade hittat en katt, så lilla Clinton skulle det bli. Det är samma med barn namn, vi har barn namn och jag hoppas för barnen skulle att det blir två pojkar och en flicka annars komma namnen kanske inte riktigt passa könen... Men tillbaka till Clinton. Han dog, tyvärr. Han orkade inte leva och gav upp för ett tag sen. Så namnen har vi ju kvar och vi har valt en annan katt unge. Det är en tjej, så nu är det tjejen Clinton, men det kommer inte hon må dåligt över, hoppas jag!
Så här ser hon ut, finaste!

Gullig eller vad?!
Jag har hört folk med småbarn säga: "Det vore så mysigt med en liten till... det är ju så fina när de är små... osv". Jag känner lite lika dant, "Vad mysigt det ska bli med en kattunge till!!"
Jag längtar så tills vi får hem henne, mysigt värre! Jag hoppas verkligen att hon och Chelsea kommer överens, annars har vi ju ett litet problem. Tänk om effekten blir motsat mot vad vi vill, tänk om de blir osams och det inte går ihop alls... Då blir helt plötsligt vår nya två en väldigt liten tvåa.
Ciao!

Diggiloo.

Jag fick följa med Jennifer till Öland igår och kolla på Diggiloo! Hon fick gratis biljetter från sitt jobb och jag hängde med. Vi hamnande sjukt nära schenen. På rad tolv, så att vi hade scenen precis bredvid mig.

Antal folk framför...

Antal människor bakom. Heheh vi satt bra långt fram. Trodde inte att jag skulle uppskattat Diggiloo så mkt som jag gjorde, hade aldrig köpt biljetter själv, men det var bra!!








Ja det var alla möjliga som sjöng och showade...
Jag satt så nära scenen att rätt som det var hade jag en mick i nyllet och fick sjunga med på "blinka lilla" med Jennifer bakom! Hahaha inte illa, värsta All sång på skansen känslan....

Så jag passade på att fota henne... Haha!
Men dte var en mkt kul kväll och det var kul att umgås med Jennifer, har blivit väldigt dåligt med det på sista tiden. Av någon anledning träffar vi våra kompisar mindre nu är vad vi gör på hösten och våre, skumt men sant.

Jag vaknade med ett ryck förut och trodde verkligen att jag försovit mig... hittade inte mobil och rusade ut för att se vad klockan var. Jag fick det till att klockan var tio i tio och hann tänka snabbt, men då hinner jag ju öppna precis klockan tio... Men som tur var var klockan bara åtta. Jag hatar att vakna så, med hjärtklappning.

Men det är jobb idag, virrigt då Kajsa och jag försöker sköta butiken utan butikschef, men det ska funka!
Sen blir det plugg och lite bira på Byttan!
Ciao!

Snälla fortsätt rösta på mig på swoty.se. Det går att rösta en gång per dag per dator... Det vore så kul att komma till Stockholm!! Snälla!!

De nya prylarna!

Vi fick komma förbi nya lägenheten idag och mäta lite, gud vad jag längtar tills vi ska flytta. Jag tror att det kommer bli jätte fint! Det är magiskt att man alltid föreställer sig att ytorna är mkt större, eller snarare annorlunda än vad de är i verkligenheten. Köket var lite större, sovrummet kändes lite mindre och vardsrummet var större men med andra mått... Vi  ska äntligen få till ett skrivbord sär man kan dra för ett draperi så attt om man vill kan "städa bort" röran! Har lite andra ideer också, ska bli så kul. inte alls långt kvar nu!
Så här ser soffbordet och tvbänken ut... ska på lite ben på bänken bara... men det tar vi nog senare!


Jag fick ta fram min händigaste sida igår. Fixade baksidan på tvbänken så att alla sladdar kan stick ut där, så nöööjd så!
Den gamla tvbänken ska vi göra om till en hallmöbel liknande sak!

Cioa!

Ford KA is the shit!!

Den som någonsin säger att en Ford Ka är liten ska nog fundera en gång till. Vi handlade på IKEA idag och fick med oss en tv bänk, en 120 cm och en 60 cm del, ett soffbord, två sittpuffar, lite annat... skålar och så vidare. ALLT gick in i bilen plus två person! Bilder hoppas jag att jag återkommer med snart. Vi har redan fått upp allt och det kommer att bli väldigt nice!

Jag ligger riktigt bra till nu på glasögonstävlingen! Tack för de röster jag fått!

Louise och jag har tre dagar ledigt tillsammans nu, ska bli skönt. Vi har redan klarat av en fredag men en massa planering inför flytten! Vet inte riktigt vad vi ska göra i helgen, men det ska bli skönt!

Mille åkte i morse, lite tomt här hemma. Men han kommer tillbaka när han saknar oss allt för mkt!!
Just nu sitter vi och dricker öl med Signe!
Ciao!

Tack!!

Jag hamnade bland de 50 med flest röster! Tack för att folk röstat, och lagt ner tid på mig! Men nu ska jag be er rösta mer! Fram till den tionde augusti kan ni rösta på mig igen. Hamnar jag bland de 10 med flest röster, får jag kommer till Stockholm! Å det vore riktigt riktigt grymt!! Nu handlar det lite om juryröster också, så de som vill och orkar rösta mer! Det går för en del att rösta fler gånger! Tack, igen!


Heja heja mig!
Ciao

RSS 2.0