Sports car, thats freaking nice shit!

Alltså inte illa med ny bil. Väldigt skönt att bara glida fram och inte vara livrädd för att bilen ska blåsa av vägen, eller frysa halvt ihjäl för att vi inte har värme... Lyx i vardagen! Vi stannade på något hak i Söderköping för att äta sen lunch. Efter lite blodsocker fall och parkeringsletning så hittade vi ett litet ställe och åt planstek... Inte allt för gott, eller vad säger du Louise?!

Slut station blev familjen Skånbeck/Jonsson. Det blev omvänd middag med dessert när vi kom och god mat sent på kvälle. En massa babbel och skratt, som vanligt när vi umgås!
Det är magiskt hur MKT snö det är i södermanland. Jösses... Så mycket snö och så kallt är det inte där vi bor. Hahah, så är det i södern...
Men hur mysigt var det inte att vakna till detta?!


De har så fint hemma! Vitt och fint! Vill också ha ett hus...
Och kolla denna lilla då, han kanske inte ser så smart ut, hahahah MEN han är super duper söt!




Mysigt var det att ses!
Nu blire en kall eller två!
Ciao!

Stora fundering från en blondin!



När jag duschade nyss så fick jag en liten fundering : löddrade inte schampoot mer förr?!
Ni vet man kunde ju göra frisyrer och tuppkam och så. Alltså inte får två år sen utan när man var barn, hahah. Man gjorde ju skägg av skummet och så. Dagens schampoo är i de bemärkelserna värdelösa, eller är det jag som "skummar" för lite i mitt hår. Lite besviken är jag iaf...

Idag bär det av uppåt. I sakta mak eftersom det ryktas om att det är SNÖ över hela landet. Suck. Men det ska bli nice. Hade ju självklart hoppats på rena vägbanor så jag fick testa hästkrafterna lite, men det får vänta.

Ciao!

Som ett större brev på posten...

Vad hände igår?! När jag gick hem från jobbet blåste det så in i helvete. Jag fick knappt upp ytterdörren när jag skulle ut ur köpcentrat. Det snöade också. Dum som jag är hade jag min lilla dunväst och en stickad tröja. Fast jag kunde ju knaske inte veta att det skulle snöa. Men jag är så glad över att vi har vår nya bil, den är varm och gooo!

Det som kom med posten igår till jobbet, var våra nya förlovningensringar. Pga att vi båda typ tappar vår tidigare så har vi ny fixat nya. De är silver, 6 mm breda och har gravyr på utsidan. I like them so!!
På min ring står det Louise "och något mer" och på Louise ring står det Fia "och något mer". "Något mer" får ni se den dag vi ses!



Det slog mig igår att facineras av alla samtal man har på jobbet, med unga och gamla. Det har jag alltid gillat i de olika butiker jag jobbat i. Igår hade jag en liten pojken som gick runt på centrat med sin syster. Han var så nyfiken på allt som fanns, "finns det riktigt guld" fråga han. "Ja här" svarade jag honom och visade skåpen. Han gick en stund och kollade och sa sen " guuud vad billigt det är med riktigt guuld!!". Hahah, ja alla har vi olika referensramar.

Han stannade ett tag i butiken och berättade att han var lite rädd för våra skåp. Han hade varit i en annan butik och stått och pillat på gladruntorna. Han hade lyckats sätt igång larmet i en smyckesbutik för han stoppa in fingret mellan glaset. Innan han gick fick jag ett litet leende, trevlig liten pratstund!

För några veckor sen var det en flicka och hennes mamma inne. Flickan tyckte väl att vi connectade lite så hon läste i hemlighet, trodde hon, vad jag hette på namnskylten och kommenterade det. Sen de följden fem minuterna fick jag reda på hela hennes korta livshistoria. Hon berättade att hon hade två jobbiga syskor. Den ena, systert, hade varit i afrika i två veckor och skulle garanterat komma hem med en mörk kille, enligt lilla syster. (Efter två veckor??). Hon var söt!

Jag får veta väldigt mycket om kunderna, en del berättar delar ur sina livshistorier, både roliga och tråkiga. Det är givande tycker jag! Dessa människor gör att jobbet inte blir det samma dag från dag. Så prata mer med era medmänniskor, det är roligt!!

Ciao!

Jajaja, en liten rynka hit eller dit har väl ingen dött av?!




Jag jobbar hårt nu får att ta mig tillbaka ur sömnens land. Tycker att det går ganska bra. Följde med Louise på hennes dagliga promenad. Svin kallt, men väldigt fint nere vid stensö! Sista, de tre bilderna, förställer ni vet den fågeln på julafton hos Kalle. En ettrig jävlen med problemet; "linslusitet". Det är Louise.

Åt en fin fin frukost, och är nu på jobbet. Det känns bra, men jag fortfarande SJUKT trött. Ögonen vill helst bara slå igen, men ett par timmar till måste jag hålla kiosken öppen.

Mitt nya problem är mina beskymmer rynkor. dom är inte jätte stora med jag ser ofta beskymmrad ut tror jag. Självklart sattes en googelaktion igång... Mkt handla om botox när jag sökte på beskymmersrynkor. "I takt med att vi åldras och utsätter vår hud för olika påfrestningar bildas linjer, rynkor och till slut djupare veck. I första hand beror detta på att kollagenet som fyller ut läderhuden- och fettet i underhuden minskar." jaha i-takt-med-att-vi-åldras... johej du. Nu kom det oxå.

Louise förslog ett lyft, hon är SÅÅÅ stöttande! Tack L! Kanske skulle bli fixa det, ett lyft eller lite botox, är ju modernt fördövelen. Skulle jag väl börja med skönhetsingrepp skulle nog inget få stopp på mig. Det finns en del saker jag skulle vilja ordna, hahaha! Får väl ta det när jag tjänar stooora pengar. Eller så åldras jag så vackert... Som Louise säger - "du blir bara vackrare och vackrare och jag bryr mig inte om i fall du är rynkig". Bör tilläggas att detta sa hon efter hon föreslog ett lyft.

Vecka bara rusar iväg. Redan onsdag gott folk. Denna vecka kan jag faktiskt räkna ner mot helgen, för jag är ledig! Ska bli så skönt, vill jag bara meddela. Idag kom något på posten som jag ska visa i bloggen i morgon, men det blir då det!

Puss på're!

Jaha ja, no more lazy days...



Ni jäklar då! Jag är nyttig så det är otäckt. I matväg alltså. Inget onyttig i dagarna flera. Ni ser ju själv, yoghurt, frukot, sallad med falafel och bönor.  Inget sockeraktigt på flera dagar. Ändå är jag helt trött i pallet... Pluggar iofs och jobbar, och lite hemmasysslor som hör till. Så jag blev tvungen att fortsätta googla mina kroppsliga bevär. Min tolkningskonflikt i hjärnan håller i sig. Louise körde idag och konflikten i hjärnan blossade upp igen (och NEJ det beror inte på att Louise är en dålig förare, hon är duktigt).

Dagens upptäckt på nätet är trötthet: "trötthet, ett av huvudsymtomen vid många långvariga sjukdomar, ibland inte möjligt att behandla med framgång" . Ja eftersom jag haft min sjukdom "tolkningskonflikt" i hjärnan sen barnaben är det ju inte så konstigt att jag är trött. Men jag trodde verkligen att jag skulle kunna bota min trötthet med framgång i livet, men det är ibland omöjligt... Typiskt!

Trötthet, "det beror på mörkret som påverkar regleringen av ett hormon som gör oss sömniga. För att känna sig lite piggare kan man tänka på att vara utomhus minst en halvtimme varje dag. Även om det är en mulen vinterdag hjälper utomhusljuset vår vakenhet mer än en stark inomhuslampa." . Ja mörkt är det det kan jag hålla med om men en halvtimma utomhus vet inte om jag vill skriva under på. Räcker det inte att gå hemifrån till bilen, ut ur bilen in på jobbet och samma väg tillbaka. Fan lite överdrivet det där med en halvtimma ute... Eller?!

Fast domen kommer kanske nedan, j***lar... "Om man inte rör på sig tillräckligt kan man känna sig seg och trött på ett sätt som inte går att sova bort. Då är det rörelse som kan göra en piggare. ...
Det är ju en ganska bra förklaring på mig, jag sover, sover sover och blir ALDRIG pigg. Så nu är jag väl så jävla tvungen att ge upp,jag som just utnämnde mig som lat. Fuck... Kanske skulle ta frugan på en promenad när hon kommer hem?!

Ciao!

Jag har tolkningskonflikter i hjärnan...

Jag var på stan innan. Gick en sväng för att se ifall jag hittade kanske något tyg eller något annat att pyssla med idag. Har tagit lite ledigt idag, inget på Albrekts och i morron ska jag sätta igång med pluggandet inför nästa omtenta den 6 februari. Jag hittade inget jag ville pyssla med. Hittade as snygga kuddar på Åhlens.

Men jag köpte inget. Det är ävl sjukt vad det suger i shopping tarmen när lönen kommer. Men jag höll iplånboken, fick lite utlopp för mitt shopping behov, på apoteket.

Inte nog med att jag är en frusen person jag är lat också. Och bilen är på verkstan för lite skönhetsingrepp så alltså är jag billös, suck! Louise frågade mig idag "när ska du ge upp tanken om att någonsin börja träna...?!" Å hon har så rätt. Jag har försökt i ÅR att "komma iform" hur har det gått. Ju det har gått några veckor i längst fall månader, men sen tvärstopp... Så jag ska nog sluta ens tro att jag kommer börja träna. Men jag tycker att jag håller mig helt ok ändå i kroppen, så jag får väl helt enkelt nöja mig med att jag ser ut så här och ACCEPTERA mig lathet!

Efter min stadstripp så skulle jag då hemåt, vad gör man?! Gå hem igen. Nej tack... jag gick från verkstan idag, ner på stan och sen måste jag ju hämta bilfan också, så jag åkte kollektivt.

Alltså bara synen av detta får mig att må illa. Inte illa för att jag inte gillar kollektiv trafik, men jag blir åksjuk. Så längre jag kör en bil själv är det inga problem men ofta när andra kör eller jag åker buss/tåg så mår jag skit. Satte mig på bussen, tog upp mobilen för att kolla lite, direkt så blir det kortslutning i huvudet och jag mår inte så bra. Helt knäppt.

Blev tvungen att googla på det. "Åksjuka beror på flera tolkningskonflikter i hjärnans system för balanssignaler...", så ni som undrat över mitt mentala och psykiska tillstånd: jag har tolkningskonflikter i hjärnan, hahaha!

Jag såg just ett program med en tjej som jobbade som HANDmodell. Hon menar att händerna är som våra "visitkort", att det är något som andra människor alltid ser, för vi täcker dom oftast inte med kläder. Hon sa att händerna "speglar" våra själar... Eh, vad säger mina händer om mig?! Nervös och osäker, eller att jag är en hungrig person?!

Alltså jag förstår vad hon menar och jag skäms över min små stumpar till fingrar som jag ivrigt, ofta och gärna gnager på. Men det ska SÅ mycket till för att jag ska sluta bit på naglarna/fingrarna. Jag älskar långa naglar. Jag tycker det är jätte snyggt och ser väldigt fräsch ut, men inte fan kan jag sluta bita. Men det visar sig senare i prgrammet att eftersom hon jobbar som hand modell får hon inte förstöra dom. Hon har alltid bomullhandskar, vilket jag skulle tycka vara jobbigt, MEN lyssna på detta. Bruden gör INGET hemma. Hon diskar inte, lagar inte mat, städar inte, hon gör INGET hemma för att hon måste vara försiktigt om sina händer. Hennes man gjorde allt.

Själv satt hon och smörjde händerna och filade på naglar, vilket liv.
Det fick mig en tanke om att jag kanske skulle sluta bita på naglarna, hävda att jag inte kan göra något hemma. Fast det skulle ju betyda att jag inte skulle kunna jobba och det vill jag ju. SÅ jag fortsätter nog med mitt knapprande...

Ciao!

Ät mer frukost!

Jag måste bara säga att fina resturanger, med hummer och champange, tre till sju rätters middagar, kaviar och oxfilé, i all ära MEN frukosten det är the shit. Jag måste bara hylla frukosten idag. Hur skulle man klara sig utan. Finns det något bättre än den?!



Ja, morgonen är väl utan tvivel min tid på dygnet, inte är det väl kvällen iaf. Det är något spciellt med en bra, god frukost, hela dagen blir ju så mkt bättre...

Mer frukost åt folk!

Man blir ju glad av att skratta!

Det blev så lyckat igår. Vi hade super nice med FinaLina och Markus. Jag jobbade och skrev tenta, kom hem till ett toppstädat hem och matförberedelsena var i full gång. Vi var SÅ itid för en gångs skull. Färdig fixade och maten i ugnen var det bara att ta emot sällskapet. Stackarna hade cyklat genom stan, inte kul när det är svin halt. Det bjöds på "lax-och-massa-gott-i-folie, potatiskaka och sås. Det blev riktigt gott! Osten till efterrätt var inte dum det heller...


Det bjöds själklart på en massa babbel och skratt. Vi hade en BRA lördag kväll. Blev lite trött på slutet, fan tömt hjärnan på tentan och sen jobbat. Det var faktiskt fullt med folk igår på Hansa city. Helt otroligt eftersom de flesta får pengar i morgon... Kanske barnbidrag som spökade, kul var det med lite folk iaf!

Idag blev vi av med den gula bilen. Jag städade den. Den har nog aldrig varit så städad när den varit i våra ägor som den var idag, sista dagen. Fick användning för min födelsedagspresent med, guuuummistövlarna. Såg riktigt snygg ut i gummistövlar, baggybyxor, stor tröja och dunväst. Det är så det är när man är i bilstädarbranschen


Jag lyckades med konststycket att köra in bilen fraqmför huset. Sicksackade mellan två bilar och grinden. Fatta om jag lyckades repa bilen idag, hahah hade kanske inte varit läge för det. Men andra tjockisen tror jag nog inte att jag kommer lyckas få in på samma sätt. Både plus och minus med större bil :)

Louise shoppades loss på skjortor igår och jag la undan en skinnjacka. Vilken jag köpte idag. Fett nice, för att låta lite ungdomlig, hahaha! En svart. Väldigt tunn men jag hoppas ju på att våren kommer SNARAST. 



I like. Måste köpa en svart, lite urtvättade-mörk-grå- t-shirt. Vore riktigt snygg till jackan och ett par jeans. Får väl se om det är nån som hoppar på mig när jag springer runt i butikerna!

Just nu hamnade jag på någon slags nattklubb. Louise över sina skills i Djande.  I morgon bär det av till han som ska föreviga en text på min kropp, dvs tatueraren. Ska bli kul att se vad de kan fixa. Har ju redan texten som jag vill ha skriven och stället, men kan fortfarande inte komma på något bra typsnitt. Får väl se.

Ett långt inlägg, men det är ju ändå helg!
Ciao!

Sexig byggnad, NOT!



Ni ser ju själv hur kul tenta byggnaden ser ut! Inte alls kul... Det är här jag tillbringar många timmar som ni förstår eftersom jag gör ett par tentor! Hahah, fin fin.

Tentan gick betydligt bättre än förra gången. På samma tenta fick jag 4 rätt förra gången, denna gång ska det väl bli mer. Men i rumänska mått nätta tror jag inte att den är godkänt, (tänk positivt nu) vilket gör att kjag får lära mig ännu mer tills nästa gång jag gör denna tenta. Tredje gången gillt som det sägs!

Nu är det dgas för lite arbete!
Senare komma bästa Lina och Markus! Ska bli så mysigt. Mat, vin och babbel, kan det bli bättre.

Trevlig helg allq ni som läser!
Ciao!

Katt jäklar och gula bilar.



Sött som socker! Ibland. Är lite osams med den lilla jäveln. Hon är satans trotsig. Kan inte komma ihåg att Chelsea var så jäkla svårt att tukta, men det kanske hon var. Den lilla skiten gör precis som hon vill, blir tillsagd och skäms inte för fem öre. Två minuter senare är hon på samma grej igen. SUCK! Men jag fick ialla fall ett ganska gulligt kort på dom!

Annars är det full fart mot i morgon. Jag har fått små AHA upplevelser när jag pluggar nu. Känns jätte skönt. Men man vet ju inte om min kundskap anses tillräckligt enlig herr rumän. Men jag ska göra mitt bästa. Blir en hektisk dag i morron. Tenta 9-14, jobb 14,15-17,30, middag 19,00 --- . FinaLina och hennes karl kommer förbi i morgon! Ska bli jätte mysigt! Det blir ju inte så mkt umgänge när vi inte pluggar tillsammans längre. Lite trist, men då får man se till att ses och göra roliga saker tillsammans istället!

Vi har ju fått den gula bilen såld, eller ska sälja den typ cirkus snart. Jennifer lånade bilen för nån vecka sen och vi har inte fått tillbaka den. inte för jag behöver det. Hon inså hur skönt det är att ha bil att ta sig runt med så hon vill köpa den. Men jag har ju det lilla problemet att vissa papper som behövs för en försäljning saknas, men idag fick jag dem med posten, så snart så är den gula eran till endo... Sorgligt?! Nä... Eller lite, fast mest skönt!

Back to the world of internationel economics, so so very spännande I can tell!
Ha en skön helg gott folk!
Ciao!

X-mas all over again!

Alltså jag tror att julen är här igen. Idag fick jag mitt kakfat som jag bara väntat på sen jag fyllde typ. Dvs ett långt tag. Skulle få det ihop med en tidningsprenumeration och nu damp den ner. Först blev jag lite skrämd när jag tog upp den ur kartongen, LIMEGRÖN, uhhh... Mkt färg för en svartvit själ som jag. Men det var bara undersidan på den och det gjorde inget alls. Check it out yourself!


Det blev väl inte så illa?! Ser ju bra ut med frukt på och inte kakor. Louise mumlade/babblade/struntpratade något om att jag var tvungen att börja baka nu. Ha, va?! Näää... Det funkar ju lika fint med frukt och eftersom jag är SÅ nyttig numera så säger jag bara :" Godis är också frukt, eller var det tvärtom".

Apporpå nyttigt, fick ju i mig lite vin igår med. Grannen ramlade över med en dunk vitt vin, så ett glas blev det igår med. Jag känner att ölmagen är på väg, underligt det där, jag som skulle bli nyttig.

Jag har förälskat mig i ett halsband på jobbet. Inte alls min stil kanske, eller så är det det eftersom jag inte kunde släppa det. Jag la undan det, och idag är det mitt. Jag fyndade även oförskämt billiga örhängen idag. Jag säger bara, passa på att shoppa nu om det är något ni ska ha, fan butikerna är tomma på folk och ALLA har slutrea nu. Det är ju så det ska vara. Fast jag kan känna att jag inte är så intresserad av reaorna, jag vill ha vårnyheter nu! Men kolla på min nya kärlek nu:

jag vet exakt hur jag vill att en klänningen ska se ut till. Lär aldrig hitta en sån som jag tänker mig, så jag får nog börja designa klänningar oxå.

Jaja, julafton börjar gå mot sitt slut och jag ska sätta mig med plugget igen, omtenta omtenta heeela dan. På lördag smäller det, igen.
Pang bom...

Kaloriiier!

Tisdag är, tycker jag, en ganska tråkig och vanlig dag. Därför gjorde vi den lite roligare. Vi gick till Lilla Puben och klämde i oss några öl. Lite segt i morse, men det var det värt,för vi hade det bra mysigt!

Min nyttiga nya livsstil går sådär. I måndags fick jag blåbärsmuffins, igår bärs och i dag lite fika med Louise, se fig. nedan.


Fan så gott! Det var vi såklart värda!

Var och pratade med Hemtexchefen idag. Hon är bra. Vi sa väl mest att jag kanske kan hoppa in och jobba lite extra vilket passar mig bra. Butiken är stooor. Skulle vara kul, och bra för ekonomin men lite extra timmar. Handels är alldeles för lättförtjänta pengar. Det gillar vi!

Jag klurar lite på att gadda mig, en liten tatuering skulle ju inte sitta fel på fläsket. Ska sätta den på ryggen, långt ner på vänstra sidan. Lite på "the love handles". Lär väl återkomma med bilder när det är verklighet! Ska bara komma på vilket typ snitt jag ska ha. *hihi*


Humörspolis, jo ja tackar ja...

Är det inte helt sjukt hur nojig man blir när polisen ligger bakom en när man kör bil. Jag blir det iaf. FAST att jag körde alldeles lagligt, just då... Benen blir typ lite "mjuka", handsvetten rinner över ratten (okej överdrivet) och hjärtat börjar slå. Jag stirrar med skräckblandad förtjusning i bakspegeln samtidigt som jag stint glor på hastighets mätaren så att jag inte ska komma över den givna hastigheten, nä vet ni vad. Jag fattar inte varför det ska vara så. Jag tror ju itne att polisen stoppar mig ifall jag råkar hamn på 54 km i timman, eller?!

Hade jag varit polis hade jag nog varit lite humörs-polis. Fatta den morgonen allt bara sabbas hemma, kaffe på uniformen, kattskit under skon och frukosten i håret. Sen ser man "nån jävel som kör i 54 km i timma på 50 kms väg." Då hade jag nog stoppat den, direkt och satt pistolen mot pannan, ett lätt slag med batongen i bakhuvudet och frågan, "vaffan håller'ru på mä?!".

Medan hade morgonen flytit fram fin fint och frukosten var god, vattnet var lagom varmt i duschen och kaffet smakade som godaste, då hade jag nog släppt nån som åkt 75 på 50 väg. Jag hade kanske tänkt så här att: "Tänk när vi köpte den där Saaben, det var ju så kul att gasa till lite... Det kan väl denna bilist också få göra". Kanske därför jag jobbar i butik och pluggar ekonomi, elleeer?!

Idag, minsann, ville en butikschef för Hemtex få tag på mig. Underligt, eftersom när jag sökte jobb för något år sedan gallrades jag bort "för att de skulle gå vidare med andra mer kvalificerade sökanden", HA! De hade tydligen ringt mig en massa, på mitt gamla nummer då eftersom jag bytt för snart ett år sen, för att fråga om jag ville ha jobb. Tack å tack, men näää tack. Jag har ju en tjänst nu och inte ska jag väl ha två. Men jag ska träffa henne i morgon, kanske kan jag ragga åt mig lite extra timmar under våren och sommaren, mumma! We will see.

Nähä, nu ska jag hemåt och fortsätta med pluggandet. Har'e sa räven!
Ciao!

Illa, illa... jag mår illa...



-"Jaha ja" tänker kanske ni, -"där står hon och flinar, fotar sig själv i springkläder". Å då kan jag tala om att ni tänker rätt. På bilden var jag laddad. Nöjd. Och redo. Jag gjorde lite rygglyft och sit ups innan jag drog mig ut.

Det var kanske inte den bästa dagen att börja springa på, snön faller ned, det är inte massa minus, men våren som jag pratade om försvann.

Jag ställde timern på mobil för att se vad jag kunde åstadkomma efter lååång tid utan träning. Kommer ut. Struttar iväg, kändes lätt. Uuhh, tvärstopp... HÅLL. Fan fan fan, jag fick håll. Direkt. Jag gick en bit och andades för att se om det gick över, nix. Provade jogga lite. Det högg bara... Så jag lommade hemåt. Jag tänkte att jag skulle plugga ett tag och ge mig ut igen, men nu sitter jag och mår illa istället. Så nya tag i morgon. Min kropp lär ju reagera tillräckligt på de rygglyft jag gjorde. Suck... Så det blev inte så mkt med det, idag iaf.

Jag och Lena diskuterade ryggar idag på jobbet. Hon hade ont, jag är trött i ryggen, kul vi är sammanlagt inte äldre än 57 typ. Men det konstiga är att man inte gör något åt det. Speciellt eftersom vi går runt på ett stenhårt golv på jobbet. Jag sitter som en kutryggade kärring när jag pluggar, tacka fan för att ryggen ger upp tills slut.

Det är ju SÅ enkelt att göra lite styrka hemma. Med tanke på hur många gånger jag fått för mig att börja träna och alla gånger pappa gett mig nya träningsscheman, så borde jag kunna få en suuuper schysst kropp hemma men alla de "verktyg" han gett mig. Men icke sa Nicke. Nu sitter jag här med lite ont i ryggen, och inte alls tränad. Bättring!!

Omtenta nummer 1 närmare sig med storm steg. På lördag närmare bestämt. Jag pluggar och läser. Det ska gå denna gång. Känns mycket bättre med allt. Jag hade en liten smärre svacka för nån vecka sen, men efter lite bölande, vindrickande och peppande ord från alla möjliga håll så känns det nu bättre. Det känns som om denna termin kommer göra mig gott! Jag ska se till att till hösten ska det blir kul att börja plugga igen, ny kurs med nya tag.

Ciao!

Spratt...

Det spratt just till lite i mig. Jag hörde en vår fågel. Vet ju såklart inte vad den heter. Men den ropade typ att det är vår. Att vi sen i Kalmar kan gå i vårjackor (!!!!) gör mig ju inte mindre glad. Mitt jag-behöver-sol-och-värme-hjärta ser ljuset ett tunneln...


Där får man för att man är snäll...

Jag fortsatte på temat "sockerchock". Efter min lilla lunch i min ensamhet så tänkte jag att lite godis är jag värd. Så då gav jag mig själv godis, snääällt! Sen kom jag på att semlorna låg i kylen, när jag öppnade kylen så skrek de "äääät mig". Vad ska jag göra?! Jag brukar få höra att jag kan vara lite känslokall i bland så jag tänkte -"men klart ska jag ta mig an en av er, självklart". Så söt som jag är åt jag en.


Men det taskiga är att jag som var så snäll och åt upp en av dom, nu sitter jag med semlan typ uppe i halsen. Satan i helvete vad illa jag mådde efter att jag ätit den. Fast att jag tog bort all kylskåpsluktande luktande grädde, så var den mäktig. Så jag tänker lite såhär -" vaffan ska jag vara snäll för?! Inte fan mår jag illa när jag inte bryr mig..."

Slutsats: sluta bry er, må bättre (hehehe)!
Ciao!

Lördag, en sockerchock!

Igår gick det inte att komma in på blogg.se jag vet inte vad de höll på med eller och det är vår underbara uppkoppling...

Hade Jennifer här igår. Det blev massa babbel, paj bak, massa godis och film. Vi skulle ha ätit årets första semla men de glömde vi, illa. Men desto bättre att vi får i oss lite socker idag!



Idag blir det en plugg/jobb söndag! Ska väl funka det med. Kanske blir det bio i kväll... ingen som vet, än?!
Ciao!

Bil, bilare, bilast...

Ledig dag är lika med bra dag. Sov till halv tolv, det hände ju inte allt för ofta. Lååång frukost och sen en massa bilåkande, såklart! Vi tog oss till Öland.




Vi hittade hem till en kollega till Lousie och fikade, åkte och köpte kroppkakor. Åkte runt en hel del alltså! Kroppkakorna på Aronstorp ärså jävla goda!! Kan rekommenderas starkt.

Vi har beställt nya ringar också... förlovningsringarna är för stora, så nu blir det nya. Kommer återkomma med hur de kommer se ut!

Ikväll blir det bara hänga hemma i soffan. Vi båda jobbar i helgen, så det blir inget vildare uteliv idag inte (som om vi hade det annars, hahah).

Men trevlig helg då!
Ciao!

Lågprofil...

Jaha ja då var den en tenta "gjord" idag. Det gick som jag trodde, inte alls. Eller jo lite grann men inte tillräckligt. Men men jag har en hel vår på mig att reda ut denna röra.

Så idag har jag varit ledig. Skönt! Körde Louise till jobbet, hälsade på Lina åkte hem och slocknade. Hahah, typ fyra timmar på soffan, SÅ skönt vill jag bara säga. Dags att börja ta hand om min kropp snart... alldeles för trött hela tiden och finnig som en toåring, ska ut å springa snart (inte idag, snart som i en annan dag)!

Just nu gör jag pizza. Det är väldigt sällan vi äter halvfabrikat (eller hel också för den delen) vi gör väldigt mkt mat från grunden. men den bästa uppfinningen i mat väg är väl ändå detta...

Alltså pizza deg i toalettrulle, fan det måsrte vara ett riktigt geni som kom på. Gillar det mkt!

Denna bild lägger jag inte bara för att retas lite med min pappa. Här pappa får du bilden igen, i lite större format, inte bara i mobilen. Våra sommardäck som kommer göra bilen mkt snyggare. Å jag har lärt mig, 17 tums lågprofil... (Ställ inga följdfrågor tack!)


Yammi! Lite skillnad mot de små pluttig 13 tum som Forden har.  Några bilder på bilen har jag inte lyckats ta ännu, kanske ska vänta tills dessa är på?!

I morgon lediga är vi lediga båda två! Ska bli kul nice mysigt, you name it... Det blir iaf sovmorron, frallor och en tur till Öland.
Säger väl så då!
Ciao!

Jag fattar inte...

Idag hade vi seminarium, jag FATTAR inte varför jag fortfarande har ångset för det flera dagar i för väg. Jag fattar inte varför det ska vara så jobbigt att prata inför folk. Jag fattar inte vad det är som möjligen skulle kunna hända att jag måste oro mig för det. Som tur var hade jag FinaLina och en liten fin proffsig backup. Hade allt framför mig vad jag skulle säga med ändå fick jag en smärre liten blackout, FUCK! Men det var det näst sista inför mig vår av självstudier. I morgon är det tenta... Hahaha, skojigt. Det kommer gå käpp rätt åt helvete, det vet jag redan, men jag har utsett mig själv "Queen of omtentor", så det sitter under våren, lita på det!

jag skulle vilja ha ett program i datorn så man kan redigera bilder. Jag tror att jag ska köpa det. Jag tycker det är jätte kul att hålla på med det i min mobil, ändra till svartvita bilder med mkt vitnyans, skarpt ljus, lite dovare ljs, ändra färger.

(Sen hade det varit kul med lite modeller att fota, jag har MASSOR med ideér om hur jag skulle vilja fota folk. Men tills dess så får ni hålla tillgodo med mig som modell, hehehe. )
Hm, ska nog bli ett sånt program, ett riktigt program. Om det får plats i min dator vill säga. Den lokala hårddisken eller vad det heter lyser rött och vill inte ha in mer grejer där. (Jag vet att det finns externa hårddiskar att köpa, ska bara göra det...)

Jag ska börja fota mer utomhus nu när tiden ska räcka till. Och så ska jag ju gå fotokursen om ett tag! Herregud vad jag längtar! Ska bli SÅ kul.

Så när jag inte får blackouts och sitter i skolbänken eller jobbar så är jag hungrig. Ska åtgärda det.

Först har jag en liten efterlysning: Lisa Wärn, finns du med oss (inte om du är död)?! Brunare än brunast just nu!?

Sen var det nog inget för denna gång.
Ses, hörs, syns och ciao!

S A A B...

Japp då var det det som var det som var gjort! Nu är den VÅR!
Okej inte finaste bilden men iaf ett bild bevis!


J I P P I I I I, vad det går med kanske tre gånger så många häster som i den gula. Kan bli farligt. Men farligt är roligt!

Ciaao!

Axel 1 och 1 saab mer i familjen!

Idag fyller lilla Axel ett år! Herregud vad tiden går fort. jag kommer fortfarande ihåg när Nathalie var här för lääänge sen och hälsade på med sin fina mage. Nu har den fina magen blivit en fin liten kille som fyller ett. Jag bad min chef att göra ett kort (hoppas att det kommit fram innan mamman till Axel läser bloggen!!) Hon är så bra, och påhittig.
Kolla vad fint. (Chefens bloggsida hittar ni längre ner på min sida under länkar! Lena heter hon)

Sen köpte jag ett litet halsband på jobbet. Hur gullig som helst. Det gäller att vara finurlig när man ska skicka presenter...


Något annat KUL är att vi blir Saab ägare idag! Rena rama julafton. Fy fan så nice. Äntligen en bra bil, en säkert bil, en stor bil!

Kanske blir ett litet bild spel i morgon. Så jag varnar känsliga läsar (läs Cissi) för ett blogginlägg ägnat helt åt en saab!
Ciao!

Första veckan på 2010 slut...

Ännu en dag till ända... Det blev en stunds pluggande på bibblan och sen hem för att fixa lite hemma. Vill ju göra fint till frugan kommer! Annars är det lite som vanligt. Katterna logger på varsinn sida av mig när jag surfar...


...pyjamas byxorna är på. Tv 4 visar någon svensk film. Har det ganska bra! Trött men glad att hon som tillhör lägenheten kommer hem idag.

I veckan blir det bilköp av. Det känns så jäklajäklajäkla kul! Jag längtar. Jag ska även blanda bilköp med plugg, jobb och tenta. Får väl se hur det går med det.

Är det någon som vill köpa en gul Ford Ka?! Det ska nog bli en av veckans evenemang, att sälja bilen. Det krävs lite "renovering" innan den ser respektabel ut. Diverse vätskor ska fyllas på, städa och tvätta. Inte min favvosyssla, men när det handlar om pengar kan jag göra det mest, mohahaha!

Åter till Johan Falk och grabbarna.
Ciao!

Jippi söndaaag!

Härliga morgon! VA?! Solen skiner, det är lite halv ljummet i luften det är söndag och jag sitter på bibblan... Bibblan bibblan. För vad skulle man annars göra?!

Idag får jag hem min tjej iaf... Det kanske är det bästa med att det är söndag ändå!
Ciao!

Pack, nu får det räcka...


Det är lite ensamt att vara ensam. Nu börjar det räcka med att vara ensam. Nu kan det faktiskt vara på tiden att fröken Pack kommer hem.

Det blev bad och vin, vin igen?! Japp, äre hälg så äre! Fast jag kunde som vanligt inte bada längre än 7 minuter eller hur lång tid det nu tar innan vattnet kommit upp så långt att det täcker kroppen.

Även om det är ensamt att vara ensam så orkar jag inte umgås, Jag fattar inte vad det är men mina nya pyjamas byxor och mimmi strumpor lockar så mkt mer än att göra något. Är bara bitter och ledsen. Å det går inte över. Det känns som om jag har en liten ballong av oro i magen som aldrig minskar. Snart kommer nålen och ballongen kommer spricka. Humpfr...

Ska ialla fall försöka ta mig iväg och träffa Jennifer och hennes nya kille, Tobbe trollkarl. Det ska bli kul! Men kanske lite dj:ande först tror jag minsann... Håll i dig grannen!

Ciao!

Ensam har roligt, och eftersom jag är blond hade jag ännu roligare!

Ja jäklar vilken fest jag hade igår, ändå fram till elva. Vin och musik och det bästa sällskapet ever, mig själv haha. Jag passade på att över min skills i dj:ande. Vet inte hur det lät men kul var det! Katterna kanske inte uppskattade det, kanske inte grannen heller men jag hade kul!



Just för tillfället har jag en liten liten paus i mitt pluggande. Bibblan. Mmmm roligare kan man inte ha en lördag.

Får se vad lördagkvällen har att erbjuda. Det blir Jempan och co tror jag nog. Men först: Återgå till ditt plugg Fia.

Ciao!


Fredelifredag...

Jag har pluggat hela dan med FinaLina. Tyvärr blev vi tvunga att åka till skolan och träffa vår lärare. Fan vad jag ogillar honom, som lärare... BLÄ. Bitter som fan över skolan just nu... Suck!!!! Vill bara vara klar, börja jobba och ALDRIG mer sätta mig i skolbänken. Är det något som knäckt mig hårt är det detta skit. Fiii faan vad jag helst skulle låta bli... Cirka 6 centimeter från att skita i detta och ja... jobba antar jag. Som tur är finns det stöd att tillgå från alla håll, TACK alla som försöker uppmuntra i min omgivning och ställer upp!

jaja... Idag är det Fiakväll. Fia (okej två katter som flyger runt omkring PRECIS öveallt där jag är), en flaska vitt vin och HÖG musik! Just nu dånar det i hela lyan. Det gör mig GLAD.


Så det ska jag fortsätta med. I morgon blir det bibblan för hela slanten. Och kanske lite festligheter på kvällningen. Inte fel med lite avbrott i plugghelgen. Ska förgylla Jennifers tillvaro lite tror jag minsann!

Fick lån idag, så det blir saaben!! (Sorry Cissi om du blir besviken på mig nu :P ) Men det ska bli så nice med en bil. En riktigt bil inte en plåtlåda, eller en postlåda som min kära svärmor kallar den. Hon påstår att det bara saknas blå märken på den, så skulle folk börja lägga brev i den, hahaha! Eller vad säger du Ingela?!

Untz, untz, untz... Nu blireee freedag kväll med Fiiia!!
Ciao!

Gräsänka all weekend looong.

VAD KUL ATT NI ÄR KVAR!
Gött när inventeringen gick bra, skönt att höra att ni fortfarande läser!

Jag har precis lämnet Louise vid bussen. Hon tar sig en tripp till Stockholm över helgen för att träffa släkt och vänner, så det är bara jag och monstrena hemma. Är ledig från jobbet men har en massa plugg att utföra.
Hahaha det ska bli spännande och se vad min diet kommer bestå av. En annan gång när Louise var borta åt jag det jag älskar mest, potatis. Jag kokade jätte mycket potatis, mosade med en MASSA smör, salt och vitpeppar. Jag lovar att jag skulle kunna leva på potatis... SÅ det lär nog bli en del av det.

Jag handlade iofs sig just lite mat, plättar och bröd. Hahaha, kolhydrater i mängder. Jag skulle också köpa frimärken. Som vanligt så kom jag ihåg det tills att jag lagt alla varor på bandet, sen glömt. Det är något magiskt med just frimärken, och saffran, de glöms alltid.

Men kolla in mitt sällskap för helgen alltså... I morse när jag blåste håret, och kolla vad jag upptäckte. Hitta ett fel på bilden.

Herregud, det djuret är precis ÖVERallt. Jag fattar inte hur hon orkar. (Nej Louise jag tog inte ner henne hon fick ta sig ner själv... hon är en katt med nio liv... hihi!)

Vi provkörde en bil idag. En Saab. Hoppas hoppas. Det var riktigt nice att köra och jätte fräsch i. Det finns värme till och med, hahah. Nu kanske vi slipper sitta med dunjackor när vi åker på kvällarna. Jag ska bara fixa och dona lite fösta så ska vi nog se till att kirra bilen!

Så var det med det!
Ciao!

ÅSA, lättare att läsa?!

Nå...

... vad sägs om den nya layouten?! Har fixat det aldeles själv, med lite tips om sidor för design!


Jag skulle vilja inventera några läsare här som jag inte hört något från på länge: ÅSA?! CISSI?! STINA?! NATHALIE?! MILLE?! är ni kvar, med mig fortfarande?! Kalmariterna har jag mer koll på för de brukar tala om att de läst... men ni andra från mitten halvan av SVerige, ja?!

Ciao då!

Hamnkrogen, det är fin fint!

Igår tog vi oss ut på lite fin mat, det var ju ändå tisdag. Mat och vin det var nice vill jag lova...


Vi gick till hamnkrogen, mysigt ställe!
Självklart kunde fröknarna inte hålla sig borta från Lilla Puben, så idag är jag trött. Gick dessutom till jobbet i morse, skönt med promenad, men vansinnigt vägunderlag. Så jag är lagom mör idag. Jag får nämligen inte upp tanklocket på bilfan och jag vågar inte åka på bensinångorna längre... vette fan hur jag ska läsa det prblemet.
Vad gör man när man är hungrig, drack lite igår och IKEA ligger så lägligt nära jobbet, jo man glufsar i sig korvar och pizza.


Så kan det gå.
Ciao!

Måndag, måndag...

Plugg och jobb och snö och trötta ögon.

Japp skönt när allt är som vanligt!
Ligger och fryser och pluggar till costbenefit-analys och välfärdstentan. Fixar och donar med mina omtentor eftersom det av någon anledning inte står rätt i, numera, universtitetets sidor... Hm, vissa betyg som jag redan fixat finns inte med, det känns ju lite sådär kanske... Men det ska väl lösas.

Jag kom på att jag har ett litet "nyårslöfte", jag ska klara att springa en mil under en timma. Får se är jag ska börja med det. Inte nu iaf, jag gillar inte at springa när det är minus ute... (Hahaha, redan en massa bra bortförklaringar).

Nu har jag börjat jobba halvtid på jobbet också. Det blev ju alldeles perfekt att det fanns en halvtidstjänst nu när jag nu bestämt mig för att ta lite studieuppehåll.

Inga vackra bilder idag, sorry....
Ciao!

smalbensbrott... snöns fel.

Jag var så nöjd! Jag trodde att vi skulle slippa snön. Vi hade barmark i några dagar men nu är den tydligen tillbaka. SUCK!



Tack vare den satans snön/isen har jag ett stort blåmärke och bula, på smalbenet. Skulle in i bilen och gör någon snygg nära-på-vurpa och slår på något magiskt sätt båda smalbenen i underredet på bilen. Den gör ONT. Vinter, livsfarlig!

Vi har lagat GOD mat idag, kött och potatisgratäng. Fint ska det var, det är ju ändå lördag. När det är så här mkt helgdagar och annat har jag ingen koll på vad det är för veckodagar. Jag är glad om jag kommer ihåg när jag börjar om dagarna. Men det är tydligen lördag idag, dvs det vill säga söndag i morgon. Bra där!

Annars är det inte mycket nytt under solen...
Ciao!

1/1-10! Inte illa...

Då hade det magiska tolv slaget varit. Inte vilket tolvslag som helst utan det som gjorde 2009 till 2010.

Blåsigt och kall bild från tolvslaget, när vi kollade på fyrverkerier.

Nyårsfesten blev jätte bra! Det var hur mycket mat som helst. Alla hade tagit med sig olika maträtter, och jag lovar att man blev mätt. Det var trevliga människor och en massa umgänge. Tack Helena och Ali för ett bra slut på 2009!

Även fast det är nytt år så känns denna fredag som en vanlig fredag. Nu lite häng i soffan, sen plugg och sen får vi se vad denna spännande 1/1 - 10 ger...

Ciao!

RSS 2.0