Klipperi klippt!

Det är alltid lika spännande att gp till frissan. Hon jag hade idag var riktigt gullig och väldigt pratglad. Haha! Men det är väl en del i frisör yrket att små prata. Jag får skämmas lika mkt varje gång... "Jaha vad använder du får schampo då?!" "Eh, Respons..." Ett lite får långt "Aha" kommer från frisören för att det ska vara ett ok aha... Sen frågor om balsam, efterbahandlingar och inpackningar. Fel person att ha som kund ifall man vill prata eller sälja hårprodukter. Tvål å vatten, någon mer än jag?!
Hon lyssnade ialla fall på mig och avrådde mig från att klippa kort. HOn hörde nog att jag innerst inne ville spara ut men hade en lite fix idé om att klippa av det. Så mkt riktigt kom jag ut med något kortare hår. Uppklippt och lite kortare lugg, MEN jag är riktigt nöjd! Å fatta om ytterligare  7 månader, så kommer mitt hår vara lååångt!
Före:

Efter:



Som sagt ingen störe skillnad kanske men känns grymt bra!

Å jag har blivit en posare... Satan så töntigt, men det är jag. Tar ingen annan kort på mig så får jag göra det själv! Jag vet hur trist det är att kolla på bloggar med folk som fotar sig själv och nu är jag en av dem, varsågoda! Jag ska börja med lite mer smilegubbar och förkortninger, lol ;)

Var med biljävlen hor Meknomen idag, hm... ska lagas den 9. Blir nog bra till slut, om vi säljer den snart! Ja det är ju ett lotteri med begangnade bilar, vi drog tydligen en nitlott...

Ciao /Posaren ;)

Pics.

Jag har pratat så länge om att jag ska framkalla foton. Men det har tagit tid. Tills igår! Då framkallade jag blyga 20 st men ändå! Några var vansinnigt fula, inte motivet då utan kvaliten. Gick tillbaka för att jag kanske kunde få nya, men det var ju tydligen mitt fel. Fel inställning på kameran. Fel upplösninge, eller för låg snarare... Damn!
I alla fall så ska vi ha en vägg hemma med en massa små bilder. Vi har bara haft två små foton hängandes där, men nu...




Jag nu pryder stor delar av våra familjer väggen!
Nice!

Hair cut?!

Jag ska klippa mig i morron... Iiiyyaaa! Spännande värre... GÅr väl ut därifrån som vanligt med något kortare hårtoppar. Har ju sparat nu i evigheter, känns det som. Men kanske kanske kommer det bli en helt ny frisyr. Får se hur modig jag är, haha! Konstaterade att det är 7 månader sen jag klippte mig, inget man talar om för en frisör kanske.


Wish me luck!
Ciao!



Roses...

Jag älskar verkligen blommor! Men jag har tre brudar hemma som motarbetar mig i mitt inhandlade av dessa. Två som äter upp, förstör och krossar dem och en som anser att tre blommor är samma sak som att bo på blomsterlandet.

Men idag när vi gick förbi Potatisboden så hade de riktigt billiga rosor. Herregud 19,90 för tio, ganska små men ändå tio, rosor!! Det är bra pris!! Men det bästa av allt var att jag fick med mig tre buntar hem!


När jag fyllde så fick jag bedårande vackra mkt passande verktyg för utomhus-plantera-aktiviteter, vilka kom bra till användning idag! Tack Mille, mkt chica!


Aj love my roses! Får väl se hur länge de får stå kvar *bitter*...

Ciao!

Mössor mössor, mera mössor!

Varför finns det finare grejer på HM herravdelning än på dam. I alla fall mössor och halsdukar. Mille och jag var okej kollade stan både igår och idag. Jag köpte en ny halsduk och två nya mössor. Som sagt en av få grejer jag gillar med hösten, accessoarerna!


Svart och grått så klart... Vad annars?!
Jag tror vi tog med oss halv herravdelning till Mille för att prova. Vi hittade massa snyggt. Men han lyssnar bara nästan på alla min tips, haha!

Hade en mysig lunch med grupp-arbets-brudarna+Mille. Det var vi värda efter vårt arbetande med "makroanalysen av Brasilien"! Hur Mille förtjänade det hela vette 17, men han var med!

Ciao!

Urkul!

Grupparbete klart, check!
Lillebror här, check!
Inhandlat klocka som vi pratat om i evigheter, check!



Micket sniggt!!

Börjar bli klar med fler små projekt här hemma. Vi ska måla om den "ekfärgade" saken i hallen med. Och köksbordet med. Men det blir någon gång, en annan dag, ja vem vet...

Eftersom vi är klara med grupparbetet så är jag ledig i morgon och på fredag, chock! Men så underbart skönt! Mille och jag ska lunch med tjejerna som jag gjort arbetet med, det blir kul för honom!! Fem blondiner och en Mille!

Ciao!

I'm bad, and I know it!

Men jag vet, svin dålig på att blogga just nu. Har iofs för stunden extremt mkt tid över. Inget sitta och plugga sent på kvällarna. Helt knäppt. Får dåligt samvete när jag inte läser något. Hinner fixa, laga mat och sen då... Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Är för van vid att sitta klistrad vid böckerna och inte hinna göra något annat. Igår började jag läsa en av alla inredningstidningar som börjar samlas på hög, det var riktigt nice kan jag meddela!

Macro kursen är i princip klar nu, alla tentor klarade! Väldigt skönt! Vi har ett mindre grupparbete som ska in på torsdag, vi är nästan klara med det!

I helgen hade vi fin besök från Stockholm. Jan hann knappt träffa dem men de verkade haft en bra helg en då, haha! Louise drog runt dem runt hela Kalmar, så som gäster ska. Slottet, stensö, fiket "kullzenska"... Mat och en massa umgänge, kan det bli bättre. Själv jobbade jag eller pluggade, inte så ovanligt kankse.

Vi fick äntligen köpt en helkroppspegel! No more ställa sig på toastolen och kolla hur det ser ut! Det blev SÅ fint. Den ska upp på väggen vid tillfälle, en annan dag eller någon gång.


I spegeln skymtar det som nog är det mest färgglada i vårt hem. Vi köpte även en matta. Jag är glad, Louise är glad och katterna är glada. Louise och jag fick fint i hallen och katterna fick en ny klösbräda. (Jag är redan lagom glad på dem eftersom de pajar varenda blomma + kruka som vi äger, så nu är vi på mattan istället, ÄLSKADE katter)


Den passar utmärkt med tavlorna i hallen. Så matchande så!

Vi köpte även två lampor. Min stora nya favorit kan jag säga. Jag tycker den är så snygg. Enkel design, perfekt riktat ljus och bara så snygg i sin enkelhet. Den står i sovrummet och bara förgyller min tillvaro där.


fick även en brilljant idé till köket. För det är så mörkt över diskhon och de lampor som redan finns i köket räcker inte till. Så vi köpte en sån fin, stilren vacker liten sak med "klämma" i stället för fot och satte på hyllan ovan. Det blev ju också så bra :)
(Kanske mindre kul att ha disken totalt upplyst eller så blir det så att vi kommer diska oftare, eller inte...)



Så kan det gå när man hamnar på IKEA!

I morgon kommer lillebror. Han har med sig plugg, sitt eget då. Jag som precis konstaterat att jag typ ska vara ledig får tydligen gå tillbaka till gymnasiet och vad det nu är jag ska hjälpa/ se till att Mille ska göra. Fick även mail från mor om att jag ska hjälpa den lille sten med detta, då jag känner ett stort stora syster ansvar nu inför detta!

Ciao!

Cirklar.


Köpte lite smycken idag, på Albrekts Guld så klart. Mkt nöjd! Vi öppnade nya butiken idag. Fullt ös hela dagen. Innan det hann jag plugga ett par timmar, skriva och klara tentan och sen till jobbet. Jag ska mäta den strecka jag cyklar varje dag. Jag får min vardagsmotion nu eftersom butiken, hemma och skolan ligger i tre olika delar av Kalmar. Med tanke på den mängd godis jag får in mig under min arbetsdagar kräver iofs en del motion. Shit vilka sockerkickar min stackars kropp får, varje dag. Och sen dricker jg en del kaffe på det. Snacka om att misshandla si kropp. Men än så länge har jag inte förfallit. Får ju fortfarande visa leg när jag handlar snus och öl så jag ser ju uppenbarligen ut som 17! Haha!

Jag köpte en klocka också, några små örhängen, bara små silver kulor men det är snyggt när man inte vill ha så mkt!


Väldigt Fia stil! och väldigt mkt cirklar såg jag just!

Annars väntar stor främmande idag. Louise kusin med ett barn iaf kommer och hälsar på. Ska bli jätte kul att ha dem här en helg! Själv så jobbar jag och ska plugga hela söndagen, men jag hinner kanske se dem ett tag iaf!

Butiken är i full gång nu. Dagen var bra! Mkt mkt folk som tog sig ut till nya centrat. Kul när det är så! Hoppas att de fortsätter så bara! Vi får väl se i morogn om jag tippade rätt på dagen försäljning. I morgon lär vi också ha en del att göra! Jag gick en sväng på min rast, emn jag ångrade mig snabbt. Ska nog gå där och shoppa en tisdag kväll eller så, för de köerna som var nu ställer jag mig inte i. Men jag skulle lätt kunna shoppa ihjäl mig där! Finns inga nya jätte spännande affärer. Men min stil är ju inte så spännande på det sättet, så jag är nöjd!

Jaja jag är trött som ett svin. Jobb och plugg tär på min 17åriga kropp! Ska stänga av datorn snart och städa lite. Suck, men det måste göras!

Ciao!






Dataproblems...

Det slog mig just vad enkelspårigt jag kan tänka...  Jag satt på bibblan med min dator och kom inte ut på högskolans internet. Fuck tänkte jag och ringde min bror som SKA veta allt om sådant. Han skrattade lite och sa att han inte kan hjälpa mig. Vaffan, lite kan han väl offra. Det är väl inte så långt från Linköping och hit. Kan han inte tala om för mig vad jag ska göra över telefon kan han väl ändå ta sig hit. Iaf, jag kan inte gå hem och arbeta eftersom vi inte har office paketet på Louise dator och internet har vi inte på min. Suck tänkte jag. Vad ska jag säga till min gruppmedlemmar i morgon. Att jag inte hunnit gjort något, pinsamt. Jag glömde visst bort den lilla detaljen att bibblan faktiskt har datorer att tillgå... AHA! Bra Fia! Så nu sitter jag och letar info här ändå...

Brasilien, ja! Internet är verkligen fullt med information! Man kan ju till och med lära känna mig utan att ens ha träffat mig, genom min blogg. Men att hitta vettig information om den politiska strukturen i Brasilien verkar hopplöst. Kanske bode skirva ett arbete om mig själv istället. Mkt enklare*fniss*

Ciao!

Ett godkänt är a l l t i d ett godkänt!

Hm det går lite bättre nu för fröken Gustafsson vill jag säga. Jag klarade min omtenta från i våras som jag gjorde för tre veckor sen, precis. Då menar jag p r e c i s. Fick efter en andra rättning EXAKT 30 poäng vilket krävdes för godkänt. Men i detta fall tänker jag inte ens fundera på om jag skulle kunna göra det bättre... utan jag accepterar att jag p r e c i s  kunde detat ämnet. Detta betyder att jag är behörig till att läsa i vår, det känns så skönt! Nu ska jag se till att klara höst terminen galant så att CSN tycker att jag fåt låna pengar i vår med!

Lite gladare kan jag villigt påtala!
Ciao!

Katt?

Jag vet inte om detta klassa som kattplågeri, men katten är ju med på det hela så det kan inte vara hisshandel... hahah hon är så dum vår yngst katt. Men hon gillar det och hoppar upp när hon är klart, haha!




Det som är mest underhållande är att hon gjort det två gånger...

Guld!

Det är full rulle igen. Efter en helg, som jag faktsikt var studie ledig, fylld med massa aktiviteter så är det måndag igen. Herregud vad tiden går fort. Tjej middagen i fredags var skit mysigt. Jobbade i nya butiken i lördags, också kul! Hängde en hel dag med Louise, också kul! Vi var ute och käkade i lördags, också kul kanske gott framförallt!

idag har jag gjort en hel dag i nya butiken. Det kommer bli så fint! Vi sitter som ett gäng tomtenissar och pillar med alla smyckaen som ska upp i skåpen innan tordag. Och allt, ALLT, ska prismärkas. Det tar tid, men det är gött när man ser skåpen sakta men säkert fyllas upp! Det är bekräftelse, omedelbar dessutom, på att man gjort något. Vem kan se att jag läst fyra kapitel på en dag?! Ingen, inte ens jag själv.


I skolan sitter nu listan uppe med tenta resultaten från den tentan som jag är något något intresserad av att vet hur det gick. Men eftersom de inte lagt ut det på webben och jag inte varit i skolan så kan jag ju inte tala om hur det gått. Det visar sig i morgon bitti *nagelbit*.

Nu kan man ju tro att min dag är slut efter en heldag i Hansa city men ack så fel man kan ha då. Två kapitel och matlagning står på schemat...

Ciao!

Lite gladare minsann!



Dammdidam lallaaalalal, tralalalaaa... Tänk vad små siffror på en skärm kan göra med en klump i magen försvinner. Jag satte tentan idag med jäklareimej 86% (13 av 15), jag är så glad! Jag är tydligen inte så trög, haha. Det jag skrev om innan att varje steg bak bara sänker mig mer och mer, så funkar framsteg verkligen få mig att bli så glad och kanske lite stolt!

Jag fick mail från han som har organiation och ledarskap kursen och han som sitter på mitt resultat på den tentan. Han talade om att han inte rättat de tentorna klart men att jag får svar på måndag. Kändes tungt i morse men nu har jag ett glädjande besked denna dag och det tänker jag leva på denna helg. Och denna helg tänker jag ta studie ledigt! Skönt skönt skönt!

Ikväll ska Lina bjuda på mat. Det ska bli mysigt. Jag Jennifer och Lina, micket bra micket bra! I morgon ska jag jobba i nya butiken, vi ska börja förbereda inför öppningen. Det lät som om vi ska putsa några fönster och feja lite, hälla upp champange och lägga snittar i ordning men det är inte så. ALLA smyckas ska märkas med prislapp och sättas på plats. Jag antar att det blir en del grovstädning efter hantverkare... Så det blir en del att göra! Ska bli kul iaf!

Jaja några glad ord från den bittra bloggen, haha!
Ciao!

Erkänner, har haft fler modelluppdrag!

Visst är det roligt att få post. Alltså jag menar riktigt post, inte räkningar å så. Utan när det ligger ett kuvert i brevlådan med någons handstil, inte data skrivet i ett kuvert med fönster. Jag fick ett sånt idag. Jag fick även ett i måndags av min farfar som tackade så mycket för vistelsen här. KUL! Idag kom det ett brev och jag kände igen min pappas handstil. Han hade för ett tag sen hittat en katalog med yrkeskläder där jag är med på framsidan. Jag kanske inte har berättat att i samband med min "glasögon modell tid" så passade jag på att fota för lite fler företag! Kolla själva!


Inte illa va?! Ganska snygg i riktigt arbetarkläder också!! Kul grej att ha gjort... Men modellandet är inget för mig. Tycker mer om siffror och personal. Men som sagt jag ångrar ju inte att bilderna är tagna och det är ett kul minne från "min arbetartid"!

Eller så är det så att pappa tycker, att jag är vanisinnigt lik denna tjej. Det är ändå min egen pappa, tillverkaren av mig, som anser mig vara riktigt lik tjejen på bilden! Kul grej och kul med en look alike!

Ciao!

Japp jajemen!

Inget är som väntans tider. På fredag får jag ett svar som kommer avgöra min vår lite grann. Nä inget nytt under himlen, utan resultatet på en tenta som kommer avgöra lite för mina beslut inför våren. Jag går och studerar listorna för tenta reslutaten och kollar min resultatweb, trots att läraren i kursen sagt fredag. Men jag kan inte riktigt vänta...

Vi ska skriva en rapport om Brasilien i denna kurs. Risken blir ju att jag blir alldelse för sugen på att flyyta dit så att jag bara säljer av allt här hemma, tar frugan under ena armen och katterna under andra och drar. FÖR i morse var det frost på bilarna utanför på gatan. OCH jag såg ett tunt isskickt på vatten pölarna. OCH jag har hört att det snöar inte så långt härifrån. Fan, dags för bitterhet igen, jag vill INTE ha vinter. Inte ännu. Jag har sett dunjackor idag och vi diskuterade alla butiker som börjat med julpynt. Jag blir så besviken. Vill helst ha shorts, linne, solbränd kropp och fräknar på näsan. Men allt detta gick jag misste om... Och vad går jag in i, en vansinnes höst som jag har noll kontroll över just nu. Suck vad jag är bitter.

Men jag har det bra egentligen. Livet är inte så farligt.

Jag hatar bara att inte ha kontroll. Är ett litet kontrollfreak, men kan inte utöva detta. Det kliar i fingrarna att gå in på diverse arbetsförmedlings sidor och se vad det finns för jobb. Det kliar i fingrarna att sparar alla pengar jag kan komma över och ut och resa om det så ska betyda att jag ska leva på havregrynsgröt. Men det går inte. Jag kan inte. Jag kan inte fly från denna pluggsituation som stänger in mig i ett hörn, för då kommer det bara komma ikapp mig senare i livet. Så det är bara att ta tag i saker!

Det ska jag göra nu, ta tag i saker, saker som jag redan tagit tag i innan men som inte räckte till den gången...

Ciao!

Så satans kuuuuuul... (ironi)

Varje "slag i magen" eller varje steg bakom beskräftar bara min lilla tes över att jag inte kan plugga. Det kan låta bittret och som någon slags möjlighet till försök till sympati. Men det handlar det inte om. Jag blir bara så satans besviken när det bli omtenta på omtenta... Jag gjorde dagen macro tenta två gånger, dvs de antal du får göra på en och samma gång. Men jag klarade de inte...

Jag sitter i ett omtenta träsk som håller på att snart stå mig över huvudet. Jag är ändå en normalbegåvad brud som brukar ha något innanför pannbenet men i detta fall så är det tamefan otroligt vad saker inte fastnar. Eller så fattar jag inte formuleringarna. Blir jag inget stort efter dessa år av studier så vette fan vad jag tar mig till. Jag kommer ju kunna dessa kurser utan och innan efter min examen, det är en sak som är säker.

Men ändå har jag inte känslan av att ge upp. Hade det varit för några år sedan hade jag garanterat gett upp.. Men nu jag vet inte vad som hänt men jag vill inte ge upp. De enda som skulle kunna stoppa mig nu att fortsätta plugga heltid och ta examen när jag har planerat är CSN. Vilket jag förstår då de faktsikt kräver att eleverna presterar. Det värsta är att jag vet att jag lägger ner tid på detta men det syns då fan inte på tentorna. Jag sitter inte många stunder hemma utan att plugga. Visst två dagar ledig när jag träffade pappa och farfar men då satt jag ju på söndagen och läste och räkna och höll på.

Ni som läser min blogg är tappra! Detta börjar bli någon slags sida för bitterhet och gnäll! Jag är glad att några läser min blogg med jämna mellanrum! Det uppskattar jag!

.: /BitterBritta

Trevligt med föräldrar och farföräldrar!

Skamligt dåligt med inlägg men jag känner inte att jag har en massa att skriva om och ser då ingen större anledning att snacka skit här... Sitter väldigt lite vid datorn, har kommit på hur mkt dötid som läggs där. Det finns alltid hundra andra grejer att göra och därför not so much computer, make sense?!

Ha det iaf riktigt bra med farfar och pappa! Vi käkade en massa god mat, var på Öland och visade ön för Farfar (Brogholm och Byxelkrok. Piren och fika i stan)! Åt på favorit Ernesto och fick visa "lilla puben" för gubbarna, haha! Det blev några öl och vi alla blev lite runda under fötterna, haha! Kul hade vi ialla fall.






Fint väder var det. Vattnet klarblått. Blåsigt. Vackert. Det enda jag kunde sakna var tio femton grader varmare i luft. Ska nog flytta utomlands när jag är färdig i skolan. Hm, gillar inte kallt.

Ikväll blir det bio, känns som det var länge sen. "Flickan som lekte med elden". Hoppas på en go film med mkt spänning. Sen är det måndag igen. Ceteris paribus, Allt annat lika.

Ciao!


Hösten hösten...





Tog lite bilder med lilla kameran idag. Det gick det med. Kälmaar är fint på hösten!

Höst, kan vara ok ändå!



Okej hösten är kanske inte så tokig, jag vet inte har inte bestämt mig om jag ska börja gilla den eller inte. Jag har ju aldrig varit en "höstmänniska" så varför skulle jag ändra mig?! Jo för att alla kan ändra sig och det är ok. Fyllde på min höstgarderob idag. Med ett par vantar, med långa "skafft" (vad heter det som går upp på armen på en vante?!) Tycker de var coola och passade ju så bra med mössan och halsduken, herregud vilken matchning! (Vet inte hur och när jag ska använda de men det kommer jag på snart!)

Jag har blivit helt såld på mössor. Jag har aldrig fattat det innan, förstod inte Louise konstanta letande efter huvudbonader, men nu har det gått upp ett ljus varför. Kan inte sätta fingret på det (eller jo det kan jag ju eftersom mössan sitter på huvudet),men det är något denna höst som gör att jag vill ha mössa. Och halsdukar!

Köpte örhängen idag med, fan så snygga. Har velat ha ett par ett tag och hittade ett par på Indiska, det var lagom tjocka! Har inte hittat såna innan som riktigt föll mig i smaken, men nu så unnade jag mig ett par, dyra var de med, 40 stålares!! Har kommit underfund med tekniken att "bygga ut" garderoben istället för att köpa ny. Jag menar det går ju att kombinera en massa skit man har med ett halsduk och ett par nya örhängen, DA! Lätt som en plätt jö... Är ju student så jag ska ju inte ha råd med massa nya kläder, så jag anpassar mig nu, haha. Dessutom är det mer utmaning att bara köpa litelite nytt, och ändå ser bra ut!

Lärde mig en massa idag, om arbetslöshet. Det kan ju verka tråkigt men av någon anledning tycker jag att det är intressant. Genom denna kurs så får nyheternas och media i övrigts prat om arbetslöshet, penningepolitik, inflation coh samhällsuppbyggnad en annan mening. Även om jag är bittrar en någonsin över mina mindre strålande resultat, är jag glad att jag valde denna kurs. Mkt allmänbildande!

I morogn kommer pappa och farfar! Ska bli riktigt kul att få visa farfar min lyan och de små monstrena här hemma ( Inte Louise alltså, henne har han redan träffat, hahah). Eftersom jag tog fel på en månad angående omtentan den 14 så kan jag i lugn och ro umgås med pappa och hans pappa! Ska ta dammsugaren på en dansrunda i våningen, så det är fint!

Ciao!

Micro, macro, kalkylera, organisera, ledarskap, BNP och plus!

Nog kommer jag komma ihåg hösten 2009 allt. Vilken höst... Öh, jag samlar omtentor på löpande band. Organsiation och ledarskaps tentan har jag inte fått svar på, borde väl gå denna gång, eller?! (Vilket ändå är ett ämne som jag faktiskt sen tidigare jobbat med praktiskt). Micro tjafset klarade jag I N T E, alltså plugga dag och natt till den 14:oktober. Då byter vi snabbt skepnad till att studera Kalkylering, tenta 2 november, samtidigt som jag ska läsa och klara tentorna i macro. Klarade en tenta idag i macrokursen, vilket ger mig lite hopp om att jag faktiskt kan lite skit iaf. Plus plus plus, är viktigt att samla nu!

Stort plus, har fått tilbaka en gammal vän! Stort plus!!

Stort plus jag har min Louise, mina förbannade monster katter, mitt hem, min familj, mina vänner och mitt jobb! Kolla vad mkt plus jag samlade ihop på bara några knappande! Så sant som det är sagt, det är viktigt att "se livet från den ljusa sidan", och de ska jag banne mig göra! Tid för depp har jag absolut inte, fast att jag innerst inne bara vill lägga mig ner i en enda hög och skricka: "Jag kaaaan inte pluggaaaa..." Ge upp har inte varit min grej, utan hittar alternativa vägar funkar bättre, och jag ska inte ge upp det denna gång heller. Jag ska fixa allt detta denna höst och gör jag inte det (som Louise skulle sagt): Så löser dig sig!

Samtidigt som alla omtentor ska "vi", alltså Albrekts Guld + chef, öppna en ny butik! Skit kul, nya kollegor och helt ny butik! Spännande och kul. Blir andra gången jag ska vara med och bygga butik från grunden. Något som också är ett stort plus!

Ja nu kan jag ta alla mina stora plus och sätta mig vid köksbordet och börja plussa igen. Är det någon som vet att den fjortonde oktober infaller nästa vecka, blev just vars det. Alltså tillbaka till microböckerna.

Jag är glad, jag är glad, jag är glad...


Ciao!

Kanelbullen!

Glad "kanelbullens dag" då! Eller hur man säger. Jag har även lärt mig att det är djurens dag, så glad "alla djurens dag". Kommer nog varken äta kanelbulle eller ett djur. Eller kanske djur.

Sov till 13,00 idag. Jag som brukar vakna av mig själv vid senast nio... Det är evigheter sen detta hände. Men skönt! Jordens brunch med L och lite plugg. Klockan tickar, man missar lite timmar när man sover bort hela förmiddagen. Vi ska städa idag, har vi bestämt iaf. Men jag tror att vi båda drar oss sjukt mkt för det, och klockan gick. Får väl se hur det blir med det.

Hade riktigt kul igår. Först lite räkor hemma med L och sen fest hos Helena och Ali. Nice people and öl! Sen blev det en sväng ner på stan, Birsto (Stället som hade 15 gäster och spelade hög musik, så hög att det knappt finns en möjlighet att prata med varandra?! Till vilken nytta?! De skrämer kanske snarare bort folk än att locka in dom...).

Som sagt glad kanelbullens/djurens dag!

Ciao!

Smset, livsfarligt...

Jag har upptäckt att det är lika farligt att smsa när man cyklar som när man kör bil. Ja, jag är en sån som smsar i bilen, men det är ju så smidigt. Jag vet att det är livsfarligt, men antagligen var smset mkt viktigare än att leva. Jag vinglade runt med min cykel på bilvägen idag. Bilvägen tar jag ju för att det är "effektivare". Det går snabbare och det är inte en massa trottoarkanter som jag måste skumpa över. Alltså när man är mitt i ett sms så kan man ju inte lägg telefonen i fikan, det funkar inte så. Utan då vinglar man vidare och skriver vidare. Vi lever i ett mobilt samhälle och därför borde även andra trafikanter vara medvetna om det otroligt viktiga smset som jag höll på att skriva, eller?!

Nu när jag dessutom måste värma händerna i jackan eller tröjärmen är livsfaran total. Satan så kallt det blivit. De pratatde om snö i mellan Sverige på nyheterna idag. Snö liksom. Som jag sagt innan jag vänter fortfarande på sommaren. När kommer den? tio månader kvar?! Eller?! Usch å blä för höst och kall kall vinter. Nu vet jag ju att vintern här nere inte är särskilt kall men ändå, det är ju inte läge att ligga på stranden varmt ialla fall...

Sitter och funderar på vad man gör en fredag om man inte vill sitta hemma och kolla film och hade tänkt en "vithelg". Hm, inspirationen är inte på topp...

Ciao!

Down town...

Bra start på nya kursen idag, jag försov mig. Det blev öl igår och det blev många öl igår och det blev sent i säng i natt. Jag ställde klockan med två alarm men det lyckades inte väcka mig, uppenbarligen. Så lite bakis, sömndrukcken och virrig hittade jag till skolan tillslut. Sukc, jag fattar inte varför det ska vara så svårt att komma i tid. Sen jag började plugga så har mitt sinne för att komma i tid försvunnit. Jag har alltid varit och är oftast i andra sammanhang i tid. Gärna lite innan utsatt tid. Men till skolan är det väldigt sällan jag kommer när jag ska. Det är väl skönt att även jag kan änra mig, tyvärr inte till det bättre då...

Hann fika med Jennifer och Tomas idag. Det var nice, inte varje dag som jag är på stan och framför allt inte fikar, väldigt mysigt. Jag hann även unna mig lite saker. På morgonen när jag cyklar, när jag väl kommer i väg vill säga, så är det ju vansinnigt kalltl. Har inga vantar och händer känns sönder frusna. Jag hatar hösten och vintarn. VIll bara ha värme allt jämt, förutom när jag nu ska glidsa runt i mina nya stövlar och med halsduk och mössa! Gött gött gött!!


Den vackraste färgskalan som vanligt! Svart och grått!

Har lagt till med en jäkligt dum ovana, jag äter inte middag. Jag kan fixa middag eller lunchlkådor till dagen efter men jag äter inte. Sen undrar jag varför jag går ner i vikt, hahah! Kanske ska lägga ihop ett och ett. Men lite vikt minskning har jag väl inte dött av, kan ju faktiskt använda hela min garderob nu. Hade en period för bra många år sen när jag mådde si så där och var bra smal, de jeansen komma jag i nu, som satt som en smäck då. Så nu är jag smal OCH lycklig! Vilken kombination va?!

Men idag ska jag slå på stort, jag ska äta middag! Har gjort pizza, well done av mig! Fuskade ihop degen, eller snarare köpte den. Men allt på har jag hakat, hahah. Mäster kock!

Käre far blev ett år äldre och jag får gratta på distans! Så pizzan is for you däddy!

Så var det med den torsdagen!
Ciao!

RSS 2.0