Mkt dålig student...

Igår tog jag fram min skrivar talang och rimmade lite till min tjej. När hon kom hem hittade hon detta och hennes favorit öl i kylen. Jag kan vara ganska charmig ibland!


På kvällen blev det utgång med klassen. Vi hade kul, jag hade visst lite för kul men ölen så i morse var jag bra trött och huvudet var inte ok. Men jag tog mg självklart till jobbet och det var riktigt kul. Det var full rulle hela dagen i butiken.








Nu sitter jag hemma med katten. Var iväg på en förfest och sen skulle vi gå till kåren MEN kön var oändlig å jag är inte särskilt pepp på att gå ut så jag gick hem istället... hahah dålig student dålig student. Det är dessutom sista kårkvällen, så dte lär vara gott med människor där. Just av den anledningen hade jag ingen lust idag.

SÅ jag ska inta soffan, fötterna på bordet och en öl. Ciao!

Underbyxor och relationer!

Bra dag men mindre bra pluggdag. Hurtbulle ett och två gick lång promenad i morse. Jag kände igår att de kilon jag så flitigt blev av med efter julen å så satt visst på magen igen. Fattar inte alls hur de kunnat hamnat där igen, kan det vara för att jag inte tränat?! Med vissa kläder blir det ju så tydligt om kroppsformen ändras. Eller så är det för att jag klär mig i tajta kläder på jobbet och går mest i stora kläder annars. Det kan ju vara så att jag känner mig "lite instängd" i tajt jeans, tajt t-shirt och väst... ja inte vet jag. Något va det som inte stämde igår, så jag både gymmade och gick igår. Idag har jag självklart ont, men det är ju bara skönt att veta att träningen gjorde något med kroppen.

Vi blev bjudna på scones och te hos Martin och Karin igår. Det var både mysigt och länge sen vi käkade det! Tack för det!

Jag handlade underkläder idag, fy fan tråkiga saker det finns att handla till mig men jag hittade några! Jag hann gå förbi jobbet och reda ut min små grejer jag höll på med igår. Bira är inhandlade inför kvällen. Lunch, började läsa och jag har hunnit prata med min två bästa i Nyköping, både Nathalie och Stina.

Vi kan ju åka på lilla Axels dop nu när vi har bilen, det är så kul! Nathalie hann berätta lite om det, ska bli kul att vara med när en unge till ens vän ska döpas. Hm, börjar jag bli vuxen nu?! Snart kanske det blir lite bröllop?!
Flickor, jag skulle gärna vilja gå på era bröllop så det gör inget om ni ser till att göra det snart! Typ helgerna i de två sista veckorna i Augusti har jag all tid i världen, jag har semster då! Säg till nån vecka innan så jag kan köpa present och kläder bara!

Stina och jag hamnade i en diskussion om hur vi funkar i våra relationer. Det roliga är att hon är sjukt lik Louise i vissa avseenden och jag är uppenbarligen bra lik Billy. Jag fick mig en liten tankeställare när stina berättade en grej som hänt. Jag hörde bara min egen röst eka när hon berättade vad som sagts, jag skrattade och sa: precis så där låter jag. Fuck vad illa det låter. Det bra med olikheter men det är ju inte alltid så lätt att förstå sig på andra. Hahaha, ja och för mig är livet ganska enkelt så jag alltid har rätt. Ja jag vet det låter helt otroligt men sant... haha
Hm, det är bra med vänner. Jag saknar er båda! Tack Stina för timman i telefon det var skönt att prata med dig!

Idag ska vi ses med klassen, det ska bli kul. Det är ju faktiskt sommarlov strax, om man kan kalla det sommarlov. De flesta lär ju jobba mer än vad de gör när de går i skolan, så lov vette 17 om vi kan kalla det. Vi ska ses hos Jennifer och sen ner på stan. Hoppas vi hittar plats på någon uteservering, för vädret är å fint! Känner mig hänig, men jag tror att det är visdomstanden som spökar. Men som min farmor skulle sagt: "Det går över tills du gifter dig, Fia". Så Louise skulle vi kunna gifta oss i kväll?!

Jaha nähä... Får återkomma med lite bilder från kvällen bravader.
Ha en skön fredag!
Ciao!

Rabatter.

Jag förundras över, det har jag visserligen gjort länge, rabatt hysterin som finns. Jag skulle köpa ett frimärke i morse och fick vänta ett bra tag för tjejen innan, kanske var några år äldre än mig, skulle ha tillbaka pengar för någon som hon borde ha haft rabatt på. Tjejen bakom disken blev tvungen att ringa runt till sina kollergor för att fråga om colan var på extra pris FÖRRA veckan... Fyra flaskor får något "bra"pris och denna "stackars" kund hade inte fått rabatten. Hennes kvitto var en kilometer lång så jag fattar inte ens att hon såg att hon inte fått rabatt... Men ialla fall kunden hade ju sätt och fick tillbaka sin 2,50. Herregud 2,50... inte skulle jag ens bry mig om det i efterhand. Det är klart jag kollar bra priser i butiken och försöker hitta billigt samt går på alla "köp fler få rabatt" erbjudanden. MEN inte skulle jag ta mig tillbaka för 2,50. Jajaj hennes problem men det facinerar mig.

Jag är lite besviken på vädret idag, vi har regn. Men det kanske gör att jag inte blir sugen på att gå ut. Det är mysigare att sitta inne med en kopp te och plugga.Jag har ju sönder brända axlar så det kanske är bra att vila lite från solen!

Jag har ju sällskap från monsterkatten. Just nu sitter muppen i fönster och stirrar in i fönsterkarmen. Inte ut ,utan in i förnster karmen. Undra vad det möjligen skulle kunna finnas där... Jaja hon är ju bra söt ibland, kolla!!



Nu kom Jennifer, dags att börja plugga. Tenta om en vecka, puh!
Ciao!

Gröna stugan...

Säkerhetsutbildning,pizza och sen i säng... Det var kul att träffa tjejerna igår. Som sagt man hinner inte prata med varandra på arbetstis, men etfersom vi hade utbildning igår så kunde vi välja att gå ut och käka om vi ville. Och det vill vi ju, så på måndag bär det av till "gröna stugan". Ska bli riktigt kul att få hänga lite med de tjejrena!

Idag har det varit plugg, hemma och på Karin ballkong. Så skönt i solen att jag brände axlarna. Fuck, jag hatar att få ränder när jag solar... Brukar sola utan så mkt på annars. Men det kanske inte passar sig på en ballkong med pluggböckerna i högsta hugg... Jajaj det var skönt att få plugg gjort och att sitta i solen! Vi tog oss en fika på stan och sen var hela högen smakråd till Karin som skulle hitta klänning. Provade faktiskt ett litet svart fodral själv, sjukt snygg klänning men för dyr, eftersom jag aldrig kommer använda den. Haha kanske klokt att handla nya skor eller något som jag kommer ha användning för. Går runt i min vinterskor fortfarande... hm mindre snyggt men jag har inte hittat några snygga ändå...

Nu lasange i ugnen, långpromenad och sen middag!
Ciao

G7

Jag klarade min budgeteringstenta! Det känns rikitgt bra, den vill jag nämligen inte ha som resttenta och sitta med i sommar.

Dagen insats i skolan var lagom givande, investeringsbedömmning... Det kändes som om hela gruppen var ofokuserade och läraren gav nog upp lite på slutet. Men nu sitter jag å ska kalkylera lite. Inte illa när det är soligt ute och jag hellre skulle vara utomhus.

Vi har iaf hittat ett syskon till Chelsea! Så i början av augusti blir det en katt till. En grå, som på beställning! Det ska bli kul och se hur "varsam" hon kommer vara med den lilla... Hon lär ju se den som ytterligare en leksak och skrämma stackarnen.

Ikväll ska jag på säkerhetskurs. blir kul att träffa ala kollegor samtidigt. Vi lyckas ju alltid gå om varandra så jag har inte så mycket koll på de andra tjejerna...

Så var det med det!
Ciao!

Jag älskar dig!

Ja nu har vi passerat ett års dagen! Herregud vad tiden går fort. Men detta år har varit det bästa! Min älskade tjej, bästa vän och stöd(person hahaha) i livet, jag skulle inte kunna önska mig någon annan. Du är verkligen allt jag vill ha! Jag är så glad att du finns i mitt liv och att vi kan dela ALLT... (Roligt och jobbigt!) Tack för att du gjorde gårdagen perfekt! Jag älskar dig Lousie!

Här är lite bilder från vår, som vanligt någon snurrig resa, till Öland. Som alltid så hittar vi knappt dit vi vill men det blev verkligen super mysigt! Borgholm och glass, biltur genom södra delen av ön och sedan hittade vi en jätte mysig strand där vi låg å solade (och hånglade, hihih). Det blev så mysigt! på kvällen körde vi lite midsommartema, sill, kräftstjärtar, färsk potatis, gräslök och gräddfil. Bättre kunde det inte bli. Förövrig var det, potatis älskar som jag är, min första färskpotatis... Tror jag. Jaja det var gott iaf! Film och mys i soffan blev avslutet...









Ser ju ut som om det är sommar! Å det är det typ här nere... Så kom å hälsa på oss vett ja'! Här har vi sol och värme och långa sandstränder!! Nä hä nu får jag sluta drömma om min tjej och gårdagens solande. Till boken "Den nya ekonomistyrningen", hahah vilket nedköp men så är det. Det är hårt men sant. Tenta om en och en halv vecka. Jag sitter som på nålar för idag får vi resultatet på förra tentan, satan vad jag är nyfiken. Ska hinna med tre timmar arbeit i butiken idag med, så det är bäst att jag slutar blogga.

Ciao!

Ett år!

Vilken Lördag! Karin och Martin visade oss ett jätte fint ställe på Öland. Grilla och solnedgång!
 





 
Det var riktigt nice! Nu drar vi till Öland igen... fast bara Louise å jag. Det är vår ett års dag idag!!!
Ciao

Sommaren2009s fluga: FORD!

Jag har hämtat Louise från jobbet nu två dagar i rad. Jag har även tagit bilen till skolan och till mat affären. Hmm, det kan bli så att min lilla vardagsmotion, som även just nu är min enda motion, kan försvinna helt. Självklart är det roligare att åka bil än att gå! Fast jag tycker faktiskt att man får unna sig det när bilen är ny!

Det är olika vad investeringar kan kosta. I förr går investerade vi i en bil och igår investerade vi i en ny lekkamrat till Chelsea. Jag önskade ju en tvångströja och en ny kompis till lilla skit katten. Och nu har vi båda! Den nya lekkompisen är i fula färger och kostade 13 spänn tror jag! Herregud, hon har aldrig varit så nöjd som med denna lilla anskrämliga sak. Kolla själva:




Chelsea log väldigt lång stund med denna fula gröna sak och lekte under soffan, eller så sprang hon runt med den, slog på den and so on. Jag är nöjd om hon är nöjd.

Det slog mig när vi gick runt bland katt sakerna hur förbannat fula de är. Varför måste kattsaker vara så "färgiga", det är bara illgrönt, illarösa eller någon annan vansinnigt skrikig färg. Min fråga är, ser katter färger?!
Det finns ju faktiskt folk, jag, som vill ge sin katt leksaker och kläsbrädor UTAN att det ser för färgglatt ut. Är det kanske lite för överdrivet eller?! Men jag menar lägger man pengar på inredning och det finns en eftertanke i allt man köper till hemmet vill man ju kunna matcha kattens prylar också, eller?! Nu har jag ju inte kollat nätet, det brukar ju finnas det mesta att köpa där, men det som finns i butikerna går bort...

Jag ser gula bilar överallt. Det var som när Louise och jag bestämde att när vi skaffar hund ska vi ha en boxer, helt plötsligt dyker det upp boxrar precis överallt. Eller som när folk får barn, då ser de antingen "gravidmagar" eller barnvagnar var de en går. Som sagt, gult har fått en ny betydelse i mitt liv!

VÅra kära vänner Karin och Martin har också köpt bil. En Ford, så klart. Så det som gäller inför sommaren är Ford. Ferrari, Audi, Lamborgini å allt vad det heter, SLÄNG ER I VÄGGEN. Sommaren 2009 ska det vara Ford! Ikväll blir det crucing med paret MK, Öland tror jag att det är bestämt. Det roliga är att vi ska åka tillsammans men garanterat i TVÅ bilar. Samåkning är inget för nyblivna bilägare, haha!

Ciao!


Guld och gröna skogar!

Idag var det riktigt kul på jobbet. Det var medlemsdagar och folk folk bra rabatter på ett helt köp! Det är så roligt när det går i ett och är lite fart. Jag hinner ju lära mig mer när det är mer kunder inne. Jag tycker så synd om butikschefen, herregud hon lär ju drömma om min ljuva stämma som klingar" Lena.... koooom". Hahah och stackars Kajsa som alltid blir avbruten, men jag antar att de också var nya en gång i tiden. Jag fick dessutom börja en halvtimma tidigare för att det var så mkt folk, nice! När de ringde satt jag i skolan och vi försökte oss på ett grupparbete som ingen i gruppen riktigt hänger med på och vi var bra less på det. Så det gjorde inget för de andra att jag var tvungen att sticka tidigt.

Vi fick med Chelsea ut igår! Ni skulle sett hur den dampkatten beter sig hemma i vanliga fall. Hon springer runt och ska vara vid en (gärna på en) hela tiden. Just nu försöker hon fånga mitt halsband med tassen, jag tror inte hon fattar hur jävla vassa hennes klor är. Nu fick hon även för sig att tvätta smycket och ta bort det med hjälp av tänderna från min hals samtidigt som hon kurrar och trampar på min mage, tack Chelsea! Iaf när hon fick selet på sig henne igår, blev hon typ förlamad. Hon låg stilla, försökte rulla lite och se om det försvann.  Hon fortsatte så en lång stund. Sen när hon skulle gå, så kröp hon fram, längst väggarna. Hon hoppar annars upp på soffans armstöd som värsta gräshoppan, men med selet höll hon på att inte komma upp... Hahaha jag som på skoj sa för att tag sen att jag skulle vilja ha en tvångströja till henne, jag köpte den visst själv igår. Bra investerat Fia! Hon var dessto modogare när vi väl kom ut. Nyfiken som hon är gick hon runt, åt gräs och klättrade i träden. Hon gillade det!


Hon ser ut som en liten krigare i sin sele! Fast det ser lite underligt ut tycker jag att ha en katt i koppel. Jag är uppvuxen med katter, men de har alltid varit utekatter. Det vore så gött om hon kunde springa runt själv utan att vi behövde hålla fast henne. Men jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag släppte henne och hon försvann...

Har kollat om det är lugnt med semester i sommar. Det var det, så det blir förhoppningsvis två veckor i Nyköping då! Fyller ju förbövelsen "jämt" då, 25! Kanske ställer till med en lite fest då... Vi får se. Just nu önskar jag mig inte semester utan jag önskar mig extra jobb.

Helgen ska bli en FiaLousie helg! Det ska bli så mysigt! Vi ska göra ingenting, eller jo vi ska picknicka på Öland på söndag. Den senaste tiden har vi gått om varandra och somnar astidigt på kvällarna. Hm det är inte så kul, men nu när vi båda har jobb (!!!) och jag plugg så synkas inte tiderna alltför ofta. Hahhaha jag vet att de flesta har det så, MEN jag är van att träffa Louise oftare än tre timmar vaket tillstånd!
Ciao!

Sveabanan!

Vi har fått tillökning! Inte en sån tillökning som andra par i vår ålder kanske skulle fått utan vi har fått (KÖPT) Sveabanan! Det är vår gula Ford Ka! I morse tidigare än tidigast tog vi oss till Västervik för att provköra den lilla. Å visst 17 passade den oss. Så klockan halv nio var vi bil ägare! (Självklart är bilderna tagna med min nya mobil, ganska bra va?!)


Som sagt jag trodde nog alrig att jag skulle äga en gul bil, efter jag anser det vara en av de fulare färgerna. Men gult har helt plötsligt fått en annan betydelse. Är riktigt nöjd med bilen, synd att Louise inte får köra än, men det ska vi snarast råda bot på. Hehe, blir spännande och se hur det ska gå att övningsköra tillsammans! Ska nog funka bra. Jag förstår inte hur jag ska kunna lära henne något, då jag mest kör på känn. Men det löser sig. Det kanske blir bra om Louise läser teorin och lär mig den och jag mest följer med som "sällskapsdam" i bilen, så hon får öva på själva bilkörandet.

Ett stort tack till Madde, utan dig hade vi inte kunnat köpa bilen! Stackarn fick gå upp ottan och köra till Västervik och sedan hem igen. Vi hade frukost i bilen och hann med en kaffe på McDonalds innan vi var hemma. Jag testade bilen hur snabbt jag kunde åka... hm det går ju iaf i 90 km i timmen i nerförs backe! (Om någon förälder/polis läser så håller jag självfallet alla hastighetsbegränsningar, i den mån jag anser att farten passar sig!)

Det känns lite som om jag lever i en låtsas värld. Allt går så jäkla bra just nu! Saker hinner inte riktigt komma ikapp mig innan nästa roliga grej händer. Jag försöker samla ihop allt men jag går mest i en liten glad bubbla. Så jag har även pluggat idag för att få in lite verkligenhet i tillvaron. Ögonen går i kors men lite hann jag läsa. Jag och Jennifer försökte sitt utomhus och läsa, men solen envisades med att gå i moln, suck. Lilla kaninen Roffe fick följa med ut, men den lilla "braten" ville helst sitta i sin bur.

Vi bestämt oss för picknick ikväll, självklart bilburna! Chelsea har även fått en sele så nu ska vi, hela familjen ut i friska luften, hahaha! Får se hur det går med grillning idag, molnen blir bara fler och fler. Ja nu saknas ju bara villa och ungar så har vi full pott på vuxenpoängen. Förlovning, Icakort, sambos, Ford, katt... VillaVovvevolvo är inget för oss, vi har en egen poängtabell på vuxenskalan!  

I morgon är det full dag igen. Skola först jobb sen... Så var det med det!
Ciao!

Lite blogg ändå!

Hahah det är kul att läsa att ni håller koll på min blogg. Jag har inte haft någon tid över. Jag fattar inte vad som hände. Jag brukar ju vara en otroligt effektiv människa som lagar mat, diskar, bakar bröd och pluggar samtidigt. Men nu när jag har ett jobb så blir ju det på bortaplan så att säga. Dessutom en lite utbildning mitt i allt gör att jag inte är hemma känns det som. Chelsea skäler ut en varje gång man kommer hem och sen går igen.

Ja måndagen spenderade jag på tåg och i Göteborg. Kajsa, min nya kollega, och jag satte oss på tåget klockan fem måndag morgon och sen var vi inte hemma förens tio på kvällen.  Kursen var helt okej, lik alla andra kurser jag gått på, fast med Hemtex. Det handlar om, så klart, hur vi ska kunna sälja så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. Det är samma sak i alla kedjor. Sen är det alltid en massa siffror där kedjan jag befinner mig ALLTID är störst på marknaden! Hahaha. Men det var kul att komma iväg och det var kul att lära känna Kajsa lite mer. Man hinner ju inte prata så mkt på jobbet, speciellt när hon och jag alltid går om varandra.

Jag jobbade både igår och idag. Jobbar såna pass som jag själv nästan skämdes för att lägg ut på schemat när jag gjorde sådana, 15 till 18. Men just nu tar jag tacksamt emot alla tider jag kan få! Det är fortfarande virrigt, hittar inte och frågar hela tiden. Men det är skönt med att vara nya och ha namnskylt med "Ny på jobbet", Jag FÅR fråga och det får ta lite tid. Jag som knappt använder smycken har fullt shå att öppna ett halsband. Ni ska se när jag försöker öppna ett framför kunden, herregud kunden lär ju undra vad jag håller på med. Darrig och det tar tid. Jag ska även hålla redan på en massa olika priser, kampanj erbjudenande och annat. Sälja klubbkort och smyckesförsäkringar. Arbetet sig är inte långt i från Hemtex, förutom att alla varor är hårda, haha. Men Hemtexs sortiment kunde jag ju i sömnen, detta är lite mer att lära sig.
Jag kände att jag kan ju inte arbeta i en smyckesbutik och inte ha några smycken alls. Så jag har iaf börjat använda örhängen! Till Louise stora glädje, jag är tydligen vacker då! Inte illa! Jag har hittat min ring också. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser "de höga priserna", Lojsan nu ska du få jobba lite, ringen kostar med extra pris, 40 999:-! Men jag blir nog härdad snart! Jag skulle lätt kunna handla en del, men jag håller hårt i plånboken.

Jag var på en konstig arbetsintervju igår, för DIn SKo. Vill inte jobba där. De handlade dessutom om extraarbete i höst och inte nu i sommar vilket jag vill ha. Människan som intervjuade mig var nog från en annan planet, lite virrig och stissig. Så jag hoppas att hon tyckte att jag var ett UFO och inte ens erbjuder mig jobb. Idag ringde jag en annan butik för att kolla om de tillsatt sina tjänster med extra personal, de skulle höra av sig innan måndag!

Där i mellan så försöker jag plugga och vara flickvän också. Plugget rullar på. Jag går och väntar på ett tenta besked som de verkar göra allt för att ge ut så sent som möjligt. Jag vill ju bara veta om jag ska börja om med budgeteringen eller om jag kan släppa den för stunden. SUCK!

Vi kollar bil också. Louise har blivit en riktigt bilköpare! Hon sköter det, hahah jag kan ju mest vad det är för färg på bilen och om den är snygg! Den senaste som vi väntar svar på är en gul bil. Det är ju inte det jag tänkt, jag har aldrig tänkt mig en gul, men enligt vår bilcoach är den bra! Vi får väl se hur det går!

ÅH jag fick inbjudan till dop idag. Lilla lilla axel ska döpas. Jag önskar att jag skulle kunna ta mig dit men det ser mörkt ut. Herregud när ens vänner nu äntligen får barn så ska jag vara bosatt 30 mil därifrån och dessutom jobba dagen innan... Jag vi ser se men jag tror inte att det blir något.


Ja så är det ibland.
Nu ska jag lyssna på när Jennifer och hennes kör sjunger!
Ciao!

Okej, okej jag ska blogga... snart!

Jag tar åt mig av de kritiserande inlägg som jag möttes av när jag öppnade min blogg idag. Ska genaste skärpa mig och blogg! Men inte nu, för nu kalkylerar jag, sen ska jag äta, jobba, på arbetsintervju och fira kusefin. Men sen ska jag blogga!

Ingen hjälte...

Vad jag är glad över mitt nya jobb! Det var jätte kul att jobba idag! Jag har fått lite koll på sortimentet och så, det är lite säkerhet att hålla koll på... Fick läsa säkerhetspärmen idag, vilket beskrev för mig att jag ifall att det dyker upp en rånare inte ska leka hjälte. Jag har ju lite svårt med uppkäftiga människor, så jag får ha det i bakhuvudet: "inte leka hjälte Fia, inte leka hjälte". Det kommer bli jätte bra, trivs ,med de kollegor jag träffat än så länge!

Det blev grill i kväll, mätt å glad fortfarande. i morgon kommer mamma och pappa, det ska bli kul. Hoppas på en Ölands tripp!
Ciao!

Leksak!

Nu har min nya leksak kommit! Jippi! Har nog inte cyklat så snabbt till en pressbyrån som idag. Den är så fin. Jag har typ fattat hur den funkar. Och så har jag självklart redan tappat bort den förbannade pekpinnen som är till för "touchen" som jag skulle behöva. Jag vet inte om jag har för stora fingrar men när jag ska trycka på skärmen lyckad jag trycka lite för mkt åt vänster hela tiden så det blir fel tecken eller jag trycker på en knapp som jag inte ska. Det kan vara för att jag biter på naglarna och mina fingrar ser ut som små stumpar... Men de kanske de kan tala om innan jag köper den: " Bör ej användas av folk med trubbiga fingertoppar. Bör alltså ej användas av nagelbitare". Men det går nog ändå, tar lite tid att skriva mess. Jag kanske skulle sluta bita på naglarna, eller NÄÄÄ...

Ialla fall få här ser den ut!



Jag har försökt fota vår katt med den men hon har inte lärt sig kommandot "Sitt still jag ska ta ett foto av dig". Men vi övar på det! Eftersom vi bytt abonnemang så ringar jag och smsar gratis till Lojsan (å hon till mig, haha), väldigt bra det där! Vi konstaterade att det blir ett par mess om dagen, så det kanske gör oss till lite rikare! Vem vet! 

I helgen kommer mamma och pappa! Kul som attan! Hoppas på fint väder, jag hörde en liten önskan om att åka till Öland. Det kan bli fin fint! Å då ska jag fota med min nya mobil såklart!!

I morogn är det första timmarna på guldsmedsbutiken, Albrekts Guld! Det ska bli så roligt, har faktiskt saknat att stå i butik! Jag hoppas på lite grillning till kvällen!
Så var det med det!
Ciao!

Is this lööööve, is this löööve that I'm feeling?!!




Detta är kärlek!
Jag har sett dessa fina små blommor på ett ställe här i krokarna under promenader och har tjata till Louise om att jag tycker att det var fina. Fel person att berätta det för, Louise är INTE lika intresserad av blomster som jag är. Hon tycker att våra 3 blomkrukor i e n a fönsteret i vardagsrummet (eftersom fönster nummer två är utsatt för katten-som-måste-ha-ner-saker-var-de-än-står) är ungefär som att bo i en blomsterhandel... Ja vi är charmigt olika ibland jag och min tjej, men vi är jävligt bra ändå!
Ialla fall, så hade denna blomhatare förvandlats till hennes charmigste jag och tagit  hem sådana till mig! Är inte det att uppoffra sig för sin sambo! Plocka blommor med taggiga grenar när man inte gillar den ens! Det är kärlek! Det var verkligen en lite glädjespridare på onsdagsförmiddagen!!

Nu efter att jag förstört Louise lite hårdare image (sorry babe men det var väldigt gulligt av dig) så ska jag spräcka min hurtiga image. Jag, Karin och Jennifer skulle ut på en jogging rund. Tre peppade brudar tog sig till Stensö. Vilket förövrigt måste vara den finaste springrundan någonsin. Gröna löv på träden, vissa vackra blommor och havet! Vi började bra på 5 kilometaren, men efter typ halva fick jag lägga av. Jag hade så vansinnigt ont i mina fötter så jag kunde inte springa. Kändes piss när vi äntligen kom ut alla tre och det gick bra förövrigt... Så långpromenader och springturer kommer inte komma på frågan tills mina blåsor försvunnit. SUCK! Jag kom i mål på alldelses för lång tid... Icke godkänt. Så MÅSTE jag gymma istället...

Min mobil som jag sitter och väntar på har inte dykt upp. Har kollat brevlådan tre ggr idag för att förhoppningsvis hitta en liten avi som det står att jag kan hämta ut den. Jag förstår inte varför lustigkurren som sålda abonnemangen och telefonerna till oss inte bara sa att det kan ta en vecka innan den kommer, då hade jag ju blivit positivt överraskad om den dök upp tidigare! Jaja den kommer väl...

Nu dusch, handla lite och sen fortsätta med kalkylleerrrringeeeen! Roligare kan man ju knappast ha det, haha!
Ciao!

Sommarjobb mitt i kalmar stad...

Kalkyleringen är i full gång, jag har ingen koll alls, men det är en kurs i min smak. Det handlar om ren matematik!! Jippi jippi om ni frågar mig. Jag gör allt för att få grepp om min 500 sidor tjocka bok, snart så!

Började stressa lite över sommarjobb igen. Jag vet inte hur långt jag klara mig på timmarna på smyckesbutiken. Jag måste hitta något som gå att kombinera med butiksjobbet... Samtidigt så måste jag ju först göra klart kalkyleringskursen. Prio ett! Jag antar att det löser sig. Annars får jag vara hemmafru hela sommaren. Hoppas på sol och varma dagar! Så kan jag och alla mina hemmafru kompisar ska glassa runt hela sommaren! Gymma, dricka vin, shoppa och ha stora 7 rätter middagar! Jag tror inte Louise har något emot det! Funderade på om vi inte skulle skaffa oss en större lägenhet så jag har något att inreda med. Det tror jag inte heller frugan har något emot. Jag menar jag måste ju få plats med alla gäster, speciellt de som vill sova över! Å det är viktigt med stora ytor när alla mina minihunder i vackra små bling bling kläder ska springa runt hemma. Så nu får Lojsan jobba hårt i sommar.

Om det nu inte skulle bli så som jag tänkte mig med mitt hemmafruande så kom jag på en liten figur vi träffade på i Paris. Han jobbade om staty! Kolla in honom:



Det kanske skulle vara något för mig. Stå utanför kyrkan mitt i stan, vitklädd och sakta sakta sakta röra mig i olika positioner! Jag vet, jag tror det skulle passa min rastlösa själ utmärkt! Stå där timme in och timme ut och bara vara... vara en staty. Inte alla. Han fick några små mynt i sin lilla kopp och det var MASSOR av folk som tog kort på honom. Jag menar, jag gillar ju att synas på kort. Fatta alla turister i Kalmar som skulle ha med sig med hem i sina kameror! I think I found my new job!  Ja vi får väl se vad som händer med statyandet!

Pratade med min kära far idag, han och mamma skulle på det sista föräldramötet för all framtid, minstingen slutar nian. Herregud de har haft ungar i skolan i evigheter. (Jag tänkter inte räkna för då kommer jag fram till hur länge sen det var jag började skolan, haha) Det måste kännas konstigt för dem. Lillskiten, vilket skulle vara min minsta bror, börjar gymnasiet i höst. Coolt! Det kanske blir en vuxen av honom med!

Tillbaka till självkostnadskalkylering och täckningsbidrag!
Ciao! 

5 km!

Nu jäklar är det tillbaka till min gamla nyttiga livstil... Inte öl varje dag och ordentlig mat! Känns bra. Karin och jag tog oss en liten runda i skogen. Närmare bestämt 5 km! Jippi yeey, jag klarade hela rundan med bra fart! Så nu är det bara att köra på...

Jag var på mitt jobb idag, MITT JOBB, och fick schema. Ska jobba på fredag... lite inskolning och få koll på säkerheten och hur det funkar i butiken. På måndag ska jag på säljutbildning i Göteborg! Jag och min kollega åker klockan fem på morgonen och hem igen på kvällen. Det ska bli kul, speciellt att se hur dessa möten fungerar i andra kedjor.

Just nu är det "Ballar av stål", vilket program!
Ciao!

Smoargordstaorta!

Det blev riktigt lyckat igår! Jag tror folk hade kul och maten blev god! Jag tyckte verkligen det var skit kul att göra smörgåstårtan. Tror att jag ska öppna ett cafe!




Jennifer, Martin, Karin och Jesper kom hit och käkade. Senare på kvällen kom det några kompisar till Louise och vi satt och pratade och drack. Vi senare till Palace och härjade.


(Vilka vackra bilder! Hahaha, jag lyckades verkligen fånga gästernas bästa sidor!)



Martins pose här är oslagbar! Work it Martin work it!

Det var en lyckad kväll och idag är jag så trött. I morgon börjar alvaret igenom. Tillbaks till skolan och träningen. Inte öl varje dag och det är dags att börja äta nyttigt igen. Ska bli skönt men just nu så tänker jag vara bakis. Lousie är på samma nivå så det lär ju inte bli mkt gjort idag inte.
Ciao!

England i bilder!

Vi började resan med att bo hos Louise farbror med fru, hund och barn. Där var det full rulle från morgon till kväll...
De tog oss till en stor park/skog som var hur fin som helst.Här lekar alla de små barnen, haha


I skogen fanns det blommor som två veckor om året blommar ut och det ser helt blått ut på marken. Helt otroligt fin, jag är ju lite nördig när det kommer till blommor, jag gillar dem!


Familjen består av Jo och lilla Harry!

Simon och Molly...

Och den lilla ettriga hunden Dotty.


Deras hus var väldigt mysigt. Vi hann även vara med på en majfestival. Den var i en mindre by som låg nära där de bodde. De sålde mat och öl och så var det en massa aktiviteter, främst för barnen. Men vi fick ta del av en lite dans som utfördes av ett gäng gubbar, de hoppasde runt med näsdukar och viftade och dansade med några pinnar. De dansade på en massa olika pubar och där emellan drack de bärs. Förstå pub tio, herregud vad de lär vara packade då... kanske skulle vara intressantare att se den dansen.




Dagarna gick fort då vi gjorde saker hela tiden. Simon och Jo bjöd ut oss på mat en kväll. Vi gick till ett ställe som serverade lite grekinspirerad mat. Det var riktigt gott.
Sen tog vi tåget till Louise farfar. Det enda jag hann se av London var när vi bytte tåg på Liverpoolstreet. Men förhoppningsvis får jag se London i höst iaf!

Louise farfar och hans fru var otroligt omtänksamma och jag kände mig verkligen hemma där. Vi hjälpte dem med tomten, vi rensade ogräs på deras baksida. Vi hann även gå ut och äta, gå promenad, kolla lite på stan i den närliggande staden, sitta på puben, kolla fotboll... ja det var saker att gör hela tiden där med.
 




Jag facineras alltid av hus när jag är iväg. I den lilla staden vi var i fanns det massor med fina hus. De är en liten kuststad med riktigt fina och DYRA hus. Ett litet hus, vitt med turkost tak och rosa detaljer kostade tror det var 3,5 miljoner sek.




På detta ställe åt vi middag en kväll och tog en "cream tea" dagen efter. Det var väldigt mysig och personalen var jätte nice!





Vi tog en lång promenad längs med vattnet.




Jag är iaf godkänd av farfar och fick med mig en Chelsea halsduk hem!


Ja det var en bra resa! Vi hann se mkt och göra massor.
Ciao!

We gonna party like it's your birthday!

Kolla in mina jeans/chinos/gubbbyxor!! Louise föll först för dessa ful snygga byxor å när jag fick på mig dom satt de riktigt schysst, tycker vi iaf! (Det var även då när jag provade dessa som hon ringde från guldsmedsbutiken, så de är mina bästa turbyxor nu!) Det blev även lite fler t-shirts... Allt från Gina, vilka fynd jag gör där! Bra butik, mkt för pengarna kan jag säga! Sånt gillar vi!





I dag ska Louise ha fest här! Det ska bli riktigt kul, en hög med schyssta människor, öl och sist men inte minst smörgåstårta som jag håller på att göra. Det är så sjukt kul att laga mat ibland. Jag minns på gymnasiet under det året jag läste restaurang att kallkök, där tårtor och liknande görs, var mitt bästa ämne! Det är så kul att dekorera. Vi får se hur den smakar, det är skaldjur, lax och pepparrot. Frågan är om man kan misslyckas med den blandningen?!

Familjen Gustafsson-Pack gick och handlade förut. Jag tror inte att det tar så lång tid för nån annan att gå å handla som för oss. Idag tror jag att vi slog rekord med lite mer än en och en halv timma. Då hann vi både handla mat och vin! När jag var liten och bodde i Bettna, mitt i skogen, var handlingen liksom en happening. Fick man inte följa med till grannby och handla kunde ens värld rasa samman. FRåga mig inte varför det var så, men man VILLE med och handla. ( Det kan varit att jag så gärna ville se några levande varlelser, förutom katten, familjen och alla grankottar, kan vara så, haha!) Förstå när vi får barn, det kommer ju bli vår helg utflykter att åka till ICA och handla. Sen en korv på vägen hem, fatta vilket äventyr va?!

Chelsea laddar inför kvällen! När vi har folk här är hennes bästa. Hon lägger på sin finaste attityd så att alla smälter och sen blir hon gosad med hela kvällen. Det händer ju till och med att folk lekar med henne, vilket hon inte är så bortskämd med annars...

Nu tillbaka till städning och lite fix innan det dyker upp folk! Jag ser fram emot det, ska bli kul... vi får se var kvällen slutar!
Ciao!

Grattis Älskling!

Nu är jag tillbaka i verkligenheten.
Vi har haft en riktigt bra resa, mkt avslappnat och jag har sett mycket av Englands landsbyggd! Jag kommer lägga upp bilder en anna dag. Vi hann inte London denna gång... Blir kanske till hösten!

Idag är det firande av Louise! Tänk att lilla hon blir 23, hm... jag minns det som igår, vilket år! Tjugotre, 23... Ja inte illa! Jag både sjöng och bjöd på frukost i morse och sen fick hon några presenter! Nöjd och glad blev hon, vilket var meningen! Vi har unnat oss lite kläder och varsin mobil idag!! (Det lät ju som om vi har vunnit på Lotto, det känns nästan så när vi ÄNTLIGEN fått ordning på ekonomisidan!!!) Min kommer på tisdag, det är en sjukt bra kamera i mobilen, så nu gäller det att alla flinar fint när jag kommer gående, man vet aldrig om man hamnar på bloggen!

Jag fick jobbet på smyckesbutiken idag! Herregud vad glad jag!! Ett jobb i en butik, men riktigt varor och kunder närvarande när jag ska sälja! Jag är riktigt riktigt glad! Grattis till mig och grattis till Lousie!
Ciao!

RSS 2.0