Baj baj får naow...

Har ingen lust att blogga längre... Så då gör jag inte det heller.

Ni får ju gärna ringa, messa och maila! Då får ni veta vad jag gör!

[email protected]

Såvaremeddetrå!
Ciao!

Det var jätte mysigt o trevligt igår. Värd...

resize_image_182 (MMS)

Det var jätte mysigt o trevligt igår. Värdparet hade gjort jätte god, tror jag, mat. Den såg fin ut iaf!!! Tyvärr känner jag fortfarande ingen smak. Lina hade gjort jätte fina cupcakes. Trots att jag bara drack vatten igår så är jag bra trött idag... Kan ju bero på förkylningen. Jag har en jäkligt schysst hesröst, det är det enda positiva med att vara förkyld, tyvärr så består väl inte den när skiten släppt. Ciao.


Heja Viktor! Befinner mig i Karlskrona o k...

resize_image_174 (MMS)

Heja Viktor! Befinner mig i Karlskrona o kollar på fäktning. Självklart håller vi på bergström!!


Förkväll is the Shit!! Försöker dricka te ...

resize_image_114 (MMS)

Förkväll is the Shit!! Försöker dricka te med honung för halsen... För mig skulle det lika gärna kunna vara varmt piss. Eller ett glas varm bensin. GE MIG MITT SMAKSINNE TILLBAKA!!!


Tävling för alla pysslare och fixare!

Dags för ny tävling på bossens blogg. Mamma vann förra gången, så testa ni med!

Klicka här "Lenaleinen"

Ciao!

Satansförkylning....

Hur kul är det ätt vara illröd under näsan, snorig, ont i huvudet och i kroppen och på det inte ha någon smak. Jag känner inte vad jag äter... AHH!
Igår gjorde vi god mat, kött, klyftpotatis och tsatsiki. Jag kände inte ett skit. Eller jo saltet på potatisen kunde jag urskilja. Tsatsikin hade dessutom gjort i förrgår så jag BORDE känt att den smakade vitlök, men icke. Jag skulle lika gärna kunnat äta spagetti med lakrisglass och chilisås, eller mögelost och chocklad strössel. Det hade liksom inte spelat någon roll...

Men men. Vi gick på bio igår, Robin Hood! jag brukar inte gilla såna "krigar"filmer. Men denna var både bra, spännande och romantisk! kan rekommenderas. Såg dessutom en reklamfilm för en svensk film som ska gå snart, "kommiserier Späck". den verkar sjuuukt kul! synd att jag går så sällan på bio, det är mysigt ju! Fast jag skulle iofs hellre skaffa en sjukt stor TV. Det hade varit nice!!

Var inne på IKEA på lunchen. Sjukt mkt folk och deras kortbetalningssystem eller liknande låg nere. STACKARE! jag hoppas det är igång igen, ska inhandla lite grejer.

Det har varit sjukt mkt folk här med. Det är ännu roligare. mellan snorpapper och nysninar har jag hunnit med en massa kunder. skit kul rent ut sagt!

ska hem å vila upp mig så jag kan fira Finalina ikväll! Såvaremederå!
Ciao!

Det börjar verkligen bli grön ute nu! Det ...

resize_image_836 (MMS)

Det börjar verkligen bli grön ute nu! Det glädjer med! Något som inte glädjer mig är att jag fortfarande är satans förkyld. Nej det går bort. Jag är inte, enligt mig, tillräckligt sjuk för att vara hemma. Jag hoppas bara jag gör ett bra jobb idag. Va lite virrig igår och ganska fumlig, tappade typ allt jag höll i. Placerade ut varor på lite fel ställen och så. Men jag brukar alltid vara som sämst o mest hängig på morronen så detta ska nog ordna upp sig! På riks morgon zoo, så gjorde de en undersökning o frågade hur många som var lediga idag, det är ju ändå klämdag. 65% av de som röstade sa att de skulle vara lediga! Så om vi ser det generellt så förväntar jag mig att 65% av Kalmars befolkningen är lediga och shopping sugna!! Nähää nu ska jag ta itu med det blonda trasslet på huvudet. Sen så fyller Finalina idag. Lillsnärtan blir 23! Vi ska fira henne i kväll, det ska bli mysigt! Ciao!


Min förkylning ger sig inte. Jäkla irriter...

resize_image_232 (MMS)

Min förkylning ger sig inte. Jäkla irriterande. Men jag jobbade, smått virrig. Fast det funkade! När Louise fyllde fick hon högtalare till iphonen, numera pryder de köket, radion som passade finfint in i köket gav upp så det kunde ju inte bli mer perfekt med de nya. Trist att jag måste ha Louise hemma för att få musik, haha! Ikväll blir det bio med Jennifer! Vi ska se Robin Hood, ska tydligen vara bra. Får väl se hur länge jag håller mig vaken, kan bli en dyr sovplats haha! Ciao!


Vi hade en kanon helg i Nyköping. Lite reg...

resize_image_-58 (MMS)

Vi hade en kanon helg i Nyköping. Lite regnig men det gjorde inget. Hann både softa hos mamma o pappa. Fira Louise en hel lördag, både med familjefika o middag med Louise kompisar. Söndagen ägnade jag i Oxelösund hos Nathalie, där även Cissi dök upp som jag inte träffat på alldeles för lång tid. Det var väldigt mysigt! Nu är jag tillbaka i verkligheten och är tok förkyld, Fan. I morse var det någon som la sig i hur jag parkerade och tyckte att jag skulle betala 500 kronor för det! Fan! Men men.. Ciao!


Grattis Louise!

Grattis L!!


Min kärlek, hoppas du får en dag så bra som du vill ha den!!

Jag älskar dig!

Bettna o K-holm



Mitt i skogen befinner vi oss. Skönt att hänga lite hos ma o pa o bröder!

Jag var lagom noijig när vi åkte upp igår. Fatta vad sugit OM vi blivit stoppade igår av polisen med vinterdäck, dagen innan vi skulle byta. Då hade jag hellre blivit stoppad för tre veckor sen. Men trots att det, kändes det som, kryllade av snutar ute igår klarade vi oss, haha! Kan andas ut nu...

Fick bra hjälp med att sätta dit däcken. bilen känns lite schysstare nu!

Innan make-over:


Men lite roligare fälgar och färra dubbar!


Vi hann med en sväng till Katrineholm! Det var så kul att se min gamla butik och mina gamla kollergor. missade precis en av dom som gått för dagen, men två fick jag träffa iaf! Super kul!!

Såsvaremedderå!
Ciao!

D Ä R F I C K H O N ! ! !

För en månad sen ungefär bestämde jag mig för att fixa en överraskningsfest till Louise. Och eftersom den var hemlig har jag ju inte kunnat skriva om det, såklart.

Jag messade lite folk och sa L fyller men tänker inte fira i Kalmar, MEN att det skulle jag hjälpa henne med. Planen var sådan att L skulle tro att jag och hon var bjudna till Jennifer på födelsedags mat igår onsdag. Louise var jätte glad för det coh sken upp när Jennifer bjöd henne.

Jag har fixat, donat och smuslat fram tills igår. Fixade dricka och mat. Stod och lagade mat på jobbet igår på lunchen. Hem till Jennifer i all hast, fortsatte fixa käk. För EN gång skull slutade Louise klockan fem igår. FAN FAN tänkte jag som hade behövt ytterligare en timma till att förbereda. Hämtade henne på jobbat och satt mest och väntade på att klockan skulle bli sju. SJu var det magiska klockslaget för vår ankomst...

De timmarna mellan fem och sju var de värsta på länge. Det kändes som om det stod skrivet i pannan på mig att jag skulle ha fest för henne. Min kära kusin, som skulle komma, ringde när jag satt med Louise i bilen. Jag blev helt ställd. Som OM det skulle vara något konstigt att hon ringde. Svarade och var så nervös för att försäga mig att jag inte ens hörde vad kusinSara sa...Herregud vilka nerver va?!

Men hon fattade ingenting, som tur var. När klockan började närma sig sju satt L och pratade glatt i telefon men sin kusin. Hon fixade sig i lugn och ro. Sen ville människan GÅ till jennifer. Helt fel i min planering. "Lugn, jag har inte bråttom".. säger HON ja. Men tills slut var vi där.

Jennifer öppnade och bjöd på lite cider. Vi snackade en stund och "plötsligt" spiller Jennifer cider på golvet. Hon ber Louise hämta papper på toan och står tio pers inträngde och skricker: " S U R P R I E  "!!!

Hahahha, Louise blev mkt riktigt överraksade och framför allt glad tror jag. Om det undgått något att jag gillar att ordna fester så är det så att jag gillar och göra fester. Och detta var kanske det roligaste! En bra överraskningsvariant! NÖJD!

Jag har nog aldrig tagit så mkt fula bilder. En massa "mittimaten" bilder, eller jag ahr mat i munnen bilder, haha! Objekten på bilder är fina i verkligeheten men jag lyckades INTE framställa det i bilderna, hahah! Håll tillgodo!









Louise fick verkligen hur mkt F I N A presenter som helst! Alla hade köpt riktigt bra "Louise-paket"!








Jennifer komponerade en fin tårta, som dessutom smakade alldeles utmärkt!!



T A C K alla för att ni var med och gjorde det till en sån kanonmiddag!!

Nu ska jag åka Kalmarrunt. Hämta alla presenter och prylar hos Jennifer. Handla diverse grejer. Städa hemma. För att sen åka till Nyköping. Första stopp hos mamma och pappa. Sen i helgen blir det födelsedagsfiraden, lördag är ju den riktiga dagen, men Louise familj och vänner.

kommer bli en bra helg!
Ciao!

Skulle inte ni undra?!

Om ni skulle höra klirret av flaskor mitt i natten, typ runt två. Gå upp och hitta detta skulle inte ni börja oror er för alkolism eller smygsupning?!





Ja jag kan ju säga att vår katt har problem. Men inte visste vi att det var alkohol problem... Vi ska ta itu med det.

Nu ska jag to work. Ciao!

Det är igång igen!

Var på förläsning idag! Kände mig så smart då jag fattade ALLT! "Åh vad kul för Fia"... Hahaha det roliga är att jag har ju redan gått hela kursen en gång och gjort tentan två gånger. SÅ jag borde ju klara av detta. Men det kändes bra att gå dit, att få allt basic igen. Det är som sagt lika bra att ta allt sakta med säkert och grundligt!

Mina damer och herrar! Det är dags igen. För Specsavers modell tävling. Gå in ni denna gång och anmäl er! Min kära "specsavers kollega" och även vinnaren Erik från förra året pryder idag blogg.se första sida. Men jag har gjort mitt försök så jag hejar gärna på någon annan detta år. Det var förbannat kul så jag kan ju inte mer än rekommendera er att testa. Jag lovar att rösta så mkt jag kan, för det vet jag ju att ni gjorde förra året!
Do you remember red lips?!


Haha nej det där med modellande är inget för mig. Tacka vet jag företagsekonomi och handelsarbete, det är grejer det! Nope någon modell kommer det aldrig bli av mig. Jag har haft mina minuter i rampljuset.

Nästa gång det blir rampljuset så ska det vara för att jag är miljonär eller något sånt! Då ska jag kalla mig Fia, endast och alla ska veta vem jag är. Lite som Madonna. Inte behöver man säga hennes efternamn, nä. (Är det någon som ens vet vad hon heter?!)

Slut på drömmar och på lunchen!
Ciao/ Richbitch!

Om vi skulle gifta oss inom den närmaste t...

resize_image_-81 (MMS)

Om vi skulle gifta oss inom den närmaste tiden skulle jag vilja ha dessa ringar! Byta ut förlovningsringen mot en i vittguld o en solitärring också i vittguld. Men det är ju bara om vi skulle gifta oss... Har nog varken råd med ring eller bröllop så ni får vänta ett tag till! Men ändå :)


Nu är det på riktigt!

Jag känner mig faktiskt peppad att ta denna kurs nu. Har räknat och nu sitter jag försöker komma på skillnad mellan olika grundbegrepp. Jag måste ju gå igenom allt igen och det är lika br att göra det grundligt. Efter lite mailande med en stackare på universitetet så fick jag fram uppgufter så jag kunde kolla schemat för kursen, ajajaja kursstart idag. Hm, det betyder att jag skulle kunna gått idag, men men nu är det försent och jag får ta mig dit i morgon ist. Back too school. Det blir nog bra. Gillar inte gubben som har kursen men det är värt att gå dit för inte bara sitta och tragla sig genom allt själv.

Hade en mysig lunch med L innan. De har en resturang här vid bibblan, billigt med!

Ska plugga lite till, sen blir det en sväng ner på stan för att fixa div hemligheter inför kommande helg. Någon fyller visst år. Jag är stolt för att jag har fått L att gilla att fylla år. Jag tar det på mig, som en fint del jag gett till henne. Hon är super nöjd över att bli firad fler dagar. Hela helgen kommer att ägnas åt min lilla skönhet. Sen när det är över så är det snart dags för mig att börja tala om för er alla när jag fyller. Det brukar infalla så tre månader innan det är dags. Detta år är det ju ingen jämn födelsedag. Eller det beror på hur man räknar iofs, 26 är delbart med 2, vilket är ett jämt tal, så detta ska självklart firas. Som alltid. Kommer inte ha semester å min födelsedag detta år, har haft det sen jag började jobba. Skumt. Men den dagen den sorgen. Jobbar dessutom till halv åtta då, så det blir att fra på jobbet!

Nähä, slut på roligheterna. Tillbaka till kalkylmässiga merkostnader och andra sexigheter!
Ciao!

Jag har fått arslet ur vagnen! Jag räknar,...

resize_image_-85 (MMS)

Jag har fått arslet ur vagnen! Jag räknar, hallelulia. Nu lunch med bönan! Ciao.


När jag jobbar försöker jag alltid ha smyc...

resize_image_-91 (MMS)

När jag jag jobbar försöker jag alltid ha smycken från butiken, jag tycker att det hör till. Min nya klocka är dock ett undantag iofs. Men igår när vi skulle på middag tog jag på mig detta. Inhandlades när vi var hos bergströms förra sommaren. Jag gillar det! Middagen var kanon! God mat, somrigt o fräscht. Sällskapet var som vanligt, utan anmärkningar. En tokbra hel kväll med andra ord. Tycker inte om att de ska flytta från stan, med jag har tydligen inte så mkt att säga till om, suck:) fast jag kommer ha en Gooo anledning att åka till Göteborg!!! Just nu väntar jag och thaimaten på att Louise ska sluta någon gång... Hungrig. Ciao!!


Vill du tävla?!

Är det någon som är pysslig och vill vinna lite allt möjligt "bloggcandy", gå in på bossens blogg och lämna en kommentar!

Ciao!

Är det bara ja som missat ännu en talang från Laila Bagge?!

En alkoholfri valborg blev det för familjen Gustafsson/Pack. Men det var livat ändå!

Jag tror att Kalmar tog en sovmorron denna första maj, jag var själv på vägarna när jag åkte till jobbet. men sen satte det fart... Har heft en del att göra idag på jobbet. Det gillar vi hårt!

Hade en kund inne idag som frågade efter Laila Bagges smycken. Det har vi ju inte och jag låtsades som om jag visste vad det var. Är det bara jag som missat att hon designat smycken?! "Rock of Sweden" heter de... massa döskallar och massa stålares vill hon ha för den.

Hennes killer snygga halsband hon hade jag tror någon gång i Idol, har hon uppenbarligen designat själv.
Jag gillar ju stora smycken, så varför inte ett glittrigt från henne. Det är bara att punga ut i runda slängar 3000:-


(från smycka.se )

Jag skulle också vilja designa något. Varför inte smycken?!
Sen har jag kommit på idag att jag vill skriva en bok, jag vet inte om vad och sen skulle jag vilja arrangera bröllop. Det har jag funderat på idag, under tiden som jag sprungit fram mellan guld och silver smycken. Detta ska jag då kombinera med att... ja vaddå?! Vad ska jag göra?!

Pratade lite med vår regionschef idag via nätet. ÄR lite avis på hennes jobb. Det sa jag till henne med, hahaha! Så samtidigt som jag skriver en bok, designar smycken och arrangerar bröllop så vill jag jobba som regionschef! Kan man gör allt samtidigt?! Jag hoppas det... Vänta några dagar till så har jag kommit på något mer jag vill göra!

Apropå jobb så ska jag nog inte jobba på "munk o muffin" iaf. De har inte hört av sig så, jag håller mig till Albrekts all summer long.

Idag väntar middag hos Finalina och Markus. Det ska bli mer än nice, mysigt, härligt, gott... ja helt enkelt ser jag fram emot det. Ska bara vänta på fröken P som ska sluta jobba.

Hoppas alla har haft en bra Valborg, vad man nu gör på den?! Iaf att ni har en bra helg!
Ciao!

RSS 2.0