Har inte ...

Har inte allt för mkt att berätta om min söndag. Är lite trött i huvudet efter igår... Det blev ett par öl kan jag känna så här i efterhand. Har nu testat kåren, kanske något överksattat??!! Det var iofs jäkla trevligt  att ölen kostade 19 - 25:-... haha kanske därav huvudverk. Det var kul att få hänga lite med Elin å Emma! Lite svårt dock att lära känna någon när man inte ens kan prata för musiken är så hög att jag inte hör mina egna tankar.

Trollet är snart hemma!! Måste hinna fixa lite nu...

Familjefredag och lördag!

Mamma, pappa å mille har varit här. Mkt mysigt! De dök upp fre eftermiddag och vi fikade och tog oss en tur i kalmar o kollade min skola. Klocka 7 så var vi bjudna till Sara å Jesper på middag! Mkt trivsamt och god mat! Klockan 22.30 begav vi oss iväg till Öland! Mitt i mörka natten för att ta del av konstnatta. En underlig tillställning, men väldigt kul. Ända fram till strax efter ett åkte vi runt på Öland och kollade på loppis och konst.  Trötta åkte vi hem igen och somnade hela högen runt klockan 2.

Idag så åt vi frukost hemma och tog oss ner på stan. Jag fick en lampa idag! Skit snygg golvlampa som jag å Louise gått å spanat in i ett skyltfönster (på tok för dyr för oss, men pappa betalade nu!!). Jag fick den i födelsedagspresent, istället för en utlovad middag. Kanske lite mer hårdsmält med en lampa men ack så fint det blev!! Sen packa vi bilen med familjen och fika korg och tog oss till stensö för att fika i solan! Vi fick med oss Kusifin Sara och Jesper kom åkande lite senare. En mkt trevlig dag! Nu har Gsons åkt hem och jag ska nog sova en timma

Ska kanske umgås med några klasskompisar idag, vi får se eller om de blir SaraJesper häng natten lång... Det lär ju visa sig!

Var är...

... när det är det vackert väder i kalmar, solen skiner, träden skiftar i gröntgult och rött... Skulle man befinna sig på Stensö bland båthusen med blicket ut mot vattnet just nu skulle vattnet ligga spegelblankt och solen skulle bränna lite vårligt i ansiktet. Man skulle sitta på en av alla de små båtbryggorna som finns där. Man skulle kunna ligga i nåons knä och titta upp på någons fina leende. elDingla med benen ner mot det mörka med stilla vattnet. Det kluckar lite bakom en av att en båt rör sig lite av en vindpust. Kollar man ut över vattnet breder sig kalmarsund ut mot horisonten. Men man vill inte sitta där själv och man gör inte det heller. Man vill dela stensö, solen och all utsikt med någon... därför undrar man.... var är Louise??

Att det ska vara så svårt...

... att stå framför sin egen klass och presentera vad jag skrivit. Det är som om jag gick i första klass och gjorde mitt första föredrag. Den situationen var jag i idag. Helt galet. Jag fattar inte vad det farliga är. Handsvett, darriga ben och rött fejs. Kul om jag skulle bli företagsledare en dag och inte kunna stå inför företagets vad-det-nu-är för grupp utan att rodna. VA? ska det vara så här... herre gud.

Jag menar det är ju inte så att jag står naken framför klassen med ett ämne som jag absolut inte kan någonting om och ska stå där i två timmar och prata på kinesiska samtidigt som jag gör allt på teckenspråk och måste stå still på ett ben. Utan jag ska prata i fyra fem minuter om ett ämne som jag skrivit om ihop med min grupp. Ett sketet arbete inte en rapport som ska rädda världen. Jaja... nu är det över och handsvetten har runnit undan, jag ser normal ut i ansiktet och benen har slutat skaka.

...jag fattar ändå inte att det ska vara så svårt.

På begäran, uppdatering i ensamträningen.

Livet som gräsänka går bra! Har umgåtts med klasskompisar från klockan 9 i morse till klockan 15! Känns bra, har betat av 6 timmar med sällskap! Sen var det lite ensamt där i cirka 3 timmar innan jag fick umgås 1 timma med kusin sara igen! Från klockan 7 och framåt så har det varit lite ensamt. Sån himla tur att msn finns, och dessutom med web cam! Det är ju ungefär som att umgås med folk! Tackar Lousie för en stunds msnande och även Daniel!

Annars har jag grottat mig i organisationsteorinsvärld. En spännande värld, där så klart organsationen står i centrum. Det kan tyckas tråkigt, men det har faktiskt varit riktigt intressant  och trevligt att få stimulera mina två hjärnceller ett tag. De två stackarna krockade ett par gånger och jag lyckades plita ner lite text om positiva och negativa tankar runt ämnet. JAg får väl se i morgon om mina kära gruppmedlemmar tycker att krockarna lyckats.

Jag fick även lära mig idag att kvinnor har större sjukfrånvaro än män. Jag fick en förklaring att "vi kvinnor är omhändertagande av naturen och även när det gäller oss själva". Vi kvinnor går alltså oftare till vårdcentralen med våra problem och män går, utan att gnälla, med sina problem till jobbet utan att såklart visa det får jobbarkompisarna. MEN av erfarenhet så vet jag att män blir ju desto ynkligare när de väl kommer hem. Så den ynkligheten syns inte på statestiken men alla som har en pappa, bror, pojkvän etc vet att ynkligheten kommer minsann krympande när de väl kommer hem. Jag vill då säga att jag är så glad att jag är tillsammans men en tjej, alltså hon kommer ju gå direkt till vårdcentralen med sina sjukdomar utan att gnälla hemma. Det gör då verkligen inget om statistiken höjs lite, för hon reder sig ju själv! Eller hur hjärtat?!   

Iaf så är det inte långt kvar innan jag ska gå å lägga mig! Dvs nån timma kvar av dagens ensamträning, sen bär det av till skolan(sällskap

Kuckeli kuuuuu...

Kul att jag vaknade en och en halv timma innan jag är tvungen att gå upp. Det finns ju liksom inte så mkt att roa sig med så här dags. Eftersom jag även känner mig as trött, trots mina åtta timmars sömn, så kommer jag mig inte för att göra något. Typ, diska, läsa, skriva, duscha, äta frukost...Jag har mensvärk också, gör skit ont, kan vara en bidragande faktor till att jag inte får någonting gjort, vill ju helst bara lägga mig i sängen å käka alvedon. Alternativt riva ut allt som finns runt omkring min livmoder och få stopp på detta krämpande. Kul att ha mens, vara ensam och trött... (Jag är faktiskt inte så bitter, är faktiskt en ganska glad skit just nu!)

Idag är iaf en av de där ensamma dagarna. Hu! Men efter att ha haft en jätte mysig kväll med kusin Sara igår, så ska jag nog klara en kväll i ensamhet. Jag har ju lite att syssla med i skolan så! 
 
Peace!

Jag tror att jag är lite annorlunda...

Idag när jag kom till skolan som jag ogillat för att det är så segt, haft lite ångest över att låna pengar för att inte göra någonting, kom jag fram till att jag ligger efter!!! Jag har alltså en massa att göra på lite med tid. Jag kände ett välbehag i min kropp; min första utmaning i Kalmar att komma ikapp! Jag vet inte om du är konstigt att känna välbehag över det MEN det gör jag!

Halleluja! Prisa tidspress!

Ensamträning, vad är det?

I fredags lärde jag mig, efter att ha varit på "Ladies Night", att vi kvinnor minsann inte blir några ladies trots att åren går. Jag fick uppleva en riktig köttmarkand under mitt besök i nyköping. Tänka sig att 3000 kvinnor/tanter/tjejer kan bete sig som en flock med vargar bara för att de fått i sig lite skumpa, vin och lite skaldjur och det är tre något kända män på scenen. Jag tänkte att man kanske var klar med det beteendet efter att fjortis stadiet hade lagt sig, men uppenbarligen blir det bara värre. Att de sen tror att de stackars karlarna på scenen ska se just dem bara för att de står upp, hoppar å tjuter och ser mest trånande ut är underhållande. Kanske så överdriver jag aningens... men det var kul att se. Eller?! Självfallet var jag ju den 3001 personen som sansat satt på min stol och gnaggde på en räka, utan att bry mig om vad som försig gick på scenen!

Lämnade Louise vid flyget också, vansinnit tidigt på söndag morgonen. Lite ensamt är det just nu i vår lya. Men mamma uttryckte det så att " det kanske är bra för dig Fia med lite ensamträning" hm... som om jag vore en lite valp som behöver lära mig att vara ensam. Har inte uppskattat ensamhet tidigare och gör inte det nu heller. Självklart är jag inte bitter för att Louise får åka till England, utan jag unnar bara henne det... Inte alls bitter inte alls bitter...

Som tur är kommer hon hem snart och jag behöver inte vara själv så många dagar denna vecka. Det har jag nämligen ordnat för mig! Kusin kommer i morgon, ons och tors blir lite ensamt men sen på fredag kommer mamma o pappa. Jaha då... mor å far! De stannar nog till söndag vilket är samma dag som Louise kommer hem! Fuck off ensamträning!!! Ensam träning up my ... !

Så är det med det!

Ja vad ska jag säga... jag hade verkligen tänkte att börja blogga. Det var i maj jag fick den fina iden och nu är vi slutet på september. Jag vet inte vad jag ska skylla på...  ingen tid, inget internet, ny kärlek, flytt, semester. Äsch jag vet faktsikt inte. Utan att säga för mkt så kanske jag börjar nu, om jag vet hur jag gör, om jag har tid, om internet inte strular, om jag bor kvar...

Just nu så har jag som två delar av mitt liv, en sjukt seg och långsam och den del som är sjukt roligt! Den sega delen är skolan. Jag fattar inte att jag ska ta ett lån för att ha föreläsning 6 timmar i veckan,utan hemuppgifter eller någon utmaning what so ever. Jag kanske borde gjort som syrran och börjat plugga till arkitekt, ja menar hon pluggar ju tio timmar om dagen, snacka om att den tjejen får valuta för sitt lån!! Ja jag säger som alla andra, "det kommer igång Fia" "det blir bättre sen"... Jag hoppas verkligen det!

Den roligare delan i mitt liv är i England just nu. Louise! Jag har träffat den mest perfekt tjejen som finns. Hade jag inte haft den turen att hon valde att flytta med mig till Kalmar vet jag inte hur jag skulle överleva... Vi kan göra allt tillsammans.  Allt från att sitta som två nötter i soffan en hel dag och framåt klockan åtta på kvällen komma på att vi kanske borde hitta på något. Eller cykla Kalmar runt! Eller gå ut för att ta två öl och hamnar hemma klockan allt för sent med fyra helt okända personer på efterfest. Jag fattar bara inte hur jag ska klara av att göra alla dessa saker ensam i en vecka nu... Hm, älskling jag kommer sakna dig.Vi får helt enkelt ta igen det när du kommer hem.

Så är det med det!

RSS 2.0