Det var jätte jätte fina Fia servetter!! T...

resize_image_-11 (MMS)

Det var jätte jätte fina Fia servetter!! Tack finaste finaste Stina! Jag blev så glad! Puss på dig!.


Jag har fått ett paket. Ett fint paket, al...

resize_image_-11 (MMS)

Jag har fått ett paket. Ett fint paket, alldeles randigt. Har försökt analysera handstilen.... Men jag får helt enkelt öppna det.


Det blev öl. Det gillar vi! Daniel, Frida,...

resize_image_-12 (MMS)

Det blev öl. Det gillar vi! Daniel, Frida, Louise o jag. Det är grejer det!! Fotbollen var tydligen spännande, hm kunde bry mig mindre. Men men vad gör jag inte för husefriden, haha! Ciao.


Är på teater! Kulturellt!! Barnteater med ...

resize_image_-12 (MMS)

Är på teater! Kulturellt!! Barnteater med inslag av vuxen humor.. Sen blir öl och tydligen fotboll, fick jag vet lite i efterhand. Ciao!


wow!

Vad hände igår, dubbelt så många bloggläsare som jag brukar ha. Härligt! Kanske var det att jag hintade om den på fejan igår. Eller kan det vara min bloggkollega, den blyge ,lite inåtriktade bondlurken samt hemmapappan Billys förtjänst (han förslog sin läsare att läsa min blogg.) Så som den anonyma kalmartjej jag är, så tycker jag att det är sjukt kul när så många läsar min blogg! Fortsätta med det!

Ska jobba färdisch och sen hemåt. Hon, inga, som jobbar hos oss, som tar hand om tvätt och disk och så har inte skött sig nu på sista. Jag får helt enkelt ta tag i det idag. Så är det när man har inga hemhjälp...

Ciao!


Ville bara skryta lite! Har snart låtit bl...

resize_image_-13 (MMS)

Ville bara skryta lite! Har snart låtit bli mina naglar i fem veckor! Duktiga jag!


Bah!

Det var länge sen jag var så trött efter att ha jobbat. Vilken tisdag. Solen skiner och Kalmariterna verkar riktigt sugna på shopping. Inte ofta jag inte hinner med alla som är inne butiken. Shit vad kul! Fan jag känner lite i fötterna till och med. Skönt känsla!

Har precis stängt färdig och ska masa mig hemåt.
Ciao!

Blomster!

resize_image_-13 (MMS)

Jag har tagit på mig, MIN blomma. Louise vägrar, bara så du vet Åsa! Fia = duktigt, Louise =dålig! Jag satte den lite i smyg på hennes jacka, men tyvärr så upptäckte hon den i bilen... Jaja, nog om blommor! Vi har en skööön morgon. Även fast att det var molnigt så har det varit varmt. Alltså inte 200 grader, men lagom så vi satt ute nästan en timma. Så himmelsen skönt! Nu blire jobb för hela slanten. Ciao!


Igår fick vi brev, majblommor. Idag fick v...

resize_image_-13 (MMS)

Igår fick vi brev, majblommor. Idag fick vi brev, från japan!! Min duktiga syster, som genom att vara arkitekt-utbytesstudent i Frankrike, lyckats bli utbytesstudent i Japan, befinner sig i nyss nämnda land. Idag kom en lite hälsning därifrån. Roligt!


Titta vad Louise o jag fick, enda från huv...

resize_image_-13 (MMS)

Titta vad Louise o jag fick, enda från huvudstaden! Tack familjen Bergström. Jag ska sätta min på jeansjackan! Ciao!


Vill man så kan man!

Flickorna kom förbi igår. Lite kallt, men jag hade varnat om att vi skulle sitta ute så de hade på sig vinterjackor. Vantarna och mössan låg och väntade i väskorna. Täcke och filt var med. Så vi höll ut hela tiden vi käkade. Sen blev det lite soffhäng, i värmen inomhus!





Vill man sitta ute så kan man!
Ciao!

fredagens bravad...

Fredagens invigning!




Det enda som saknades var lite värme, hahah! Men vi satt en stund iaf!
Nice var'e!

Söndag, fint fint sörrö...

En bra söndag. Vi har sovit ut, hunnit ät goo frukost och suttit i trädgården. Eller jag har suttit med näsan i vädret de andra två jag delar hus med har pysslat med några slags aktiviteter, kallas "röja i trädgården". Eller jag jobbade hårt jag med, på min bränna! Jag kan inte beskriva hur skönt det är med vår lilla bakgård. Å det är så schysst att vi denna sommar kommer att ha tillgång till den heeela sommaren. Förra året flyttade vi ju in i Augusti, och då hann vi ju inte utnyttja den till fullo. Trädgårdsmöblerna är väl den bästa investering vi kunnat gjort detta år.

Igår var det födelsedagsfest för Tomas, en gammal klasskompis här i Kalmar. Lillgubben blev 25. Det är nu livet börjar för grabben. Det var en himla massa folk, i en himla massa olika grupperingar. Jag, Louise och Annie hade vår stadiga plats i mitten bland alla andra. Där vi satt mesta delen av tiden. Vi hade en liten egen fest i den stora festen, kan man uttrycka det. Jennifer som har en socialådra eller ska jag kalla henne mingelproffs, flanerade runt bland allt och alla. Ibland damp hon ner med oss, sen iväg igen... Tänk om jag kunde ärva lite trevlighets-anda av henne. Får väl lära mig, en annan gång.

Fredagen blev en dag av diverse aktiviteter. Jag hängde med Patrik i princip hela dan. Hann med en nice lunch på mamasopapas med Martin, Karin och L. Sen var det ut i "utemöblers-djungeln". P och jag har hunnit bli riktigt pris experter på utemöbler. Ingår dynor?! Stabial "ute tak, är detvärt priset med tanke på all blåst i Kalmar?! Hur bra sitter man i fotöljen?! Soffan?! Vi har jämfört alla butiker i Kalmar. Så känner ni er osäkra när ni ska köpa utemöbler så hör av er, jag har sett ett par flera!

Ska återkomma med lite bilder från invigningen, den svinkalla, av trädgården. Det var trevligt.

Nu är det dags för lite jobb, sen hoppas jag på att Jennifer och Annie kommer över och grillar med oss!
Ciao!

Bauhaus är verkligen skit just nu i mina ö...

resize_image_-16 (MMS)

Bauhaus är verkligen skit just nu i mina ögon. Men Jula däremot är grejer det! Vi hittade dessa hos dom, bra skit. Nu utan mosarande vin o dynor, men vi har invigt dom, ordentligt. Nu sitter vi på lilla p, Louise o jag. Patrik gick hem för ett tag sen, förståligt ska jobba tidigt. Ciao i minglet!


Vi gillar inte bauhaus. Går inte närmare i...

img_0070 (MMS)

Vi gillar inte bauhaus. Går inte närmare in på det men det blir ändrade shopping alternativ, lite dyrare men mkt snyggare! Just nu väntar jag på att då fixa brynen! Lyx!


God morgon! Idag blir vi alla med lite mer...

resize_image_-17 (MMS)

God morgon! Idag blir vi alla med lite mer pengar! Gött! Hur länge man har lite mer pengar är ju frågan. Jag ska iaf gå till en salong o fixa mina ögonbryn idag. Kommer förhoppningsvis bli bra, brukar ju göra det själv. Så vi får se om de lyckas Men först ska det inhandlas ute möbler. Grannen o jag drar om en timma, på nu blire in i duschen. Ciao!


Biobiljett!

Fick just en biobiljett! Nice! Sitter på bibblan och var med i någon slags undersäkning. Tog typ 40 minuter eller så... Men det kan det ju vara värt, för en bio!
Ciao!

Vårpilsk... ja inte jag alltså!

Katterna har fått något jävla ryck och jamar konstant. Blä säger jag. Håller med Louise när hon konstaterar att "vi har lärt dom apport och nej, men inte tyst". Hur svårt ska det vara att bara jama en gång, inte femton på raken. Den lilla är värst. Hon kan sitta för sig själv i ett annat rum och stirra in i en vägg och skrika. Jag har provat olika metoder för att försöka tysta henne. Senaste varianten var att överrösta henne. Funkar inte. Har provat att ignorera henne funkar inte, det funkar däremot på Chelsea som mest "pratar" för att få uppmärksamhet. Håller jag käften då och stirrar stint på exempelvis tvn, så knäpper hon igen hon med.



Det värsta är ju att hon den lilla är så äckligt söt (kolla själv snett upp till vänster) plus att hon ser så roande osmart ut när hon öppnar sin lilla käft på vidgavel. Så jag vet inte, jag får väl ge upp. Det är lite svårt att bli arg på en varesle som inte pratar samma språk. Ibland önskar jag att de var barn då kunde de ju fått springa ärenden, städa eller leka ute om de nu var så rastlösa så att de skrek. De skulle ju dessutom fatta, förhoppningsvis, när jag sa till dom.

Grannen menade på att katthonor och blir lite, hur ska jag uttrycka mig, vårpilska (vilket jag då uppskattar att det är katter vi pratar om helt plötsligt, inte barn). Att henne små vrål är pga att hon helt enkelt är sugen på ett nummer. Detta alternativ tvinga både jag och Louise bort från våra näthinnor. Inte skulle väl våran lilla oskyldia sötnos vilja ut och "roa" sig. Nä det där vill jag inte tro på. Eller så får vi släppa ut henne, hon träffar den feta svarta katten som strycker runt knutarna, får sig ett nyp och sen är hon nöjd (och gravid). Eller?!

Har ju självklart googlat det, vad annars... "Katter är frihetstörstande djur och vill gärna ut och inspektera omgivningen" "Visas katter vägrar vara inne katter" "vissa katter är helt enkelt mer pratsamma" "överväg att ta en kull på katten" "skulle råda att kastrera katten" och d o m e n "katter som jamar konstant löper, och visar då att de är tillgängliga för hankatter"...

Nej jag tror nog att jag helt enkelt för lärar mig leva med det. Det är lite som med  L o u i s e,  hon pratar konstant och jag har lärt mig leva med det. Stänga av. Se men inte lyssna. Plocka ut väsntliga ord ur meningarna. (Hahahahaha! Jag är SÅ rolig) Så jag ska nog hitta ett sätt även med katterna.

Ciao!

Att folk bara orkar...

Både igår och idag har jag kollat på nyhetsmorgon och ”efter tio” med Malou. Jag gillar båda programmet. Kanske främst Malou, hon har alltid intressanta gäster med en olika intressanta livsöden. Idag handlade det om en man som till en början var kvinna och levde dubbelliv, ett som ”brattig” finansman och ett förklädd till kvinna. Denna man hade alltid känt att han var född in i fel kropp. När han levt sitt liv i kanske fyrtio år tog han beslutet att operera sig till kvinna. Numera hon hade med sig sitt ex som varit med från  slutet av ”manstiden” till ”kvinnotiden”. Intressant.

 

De berättade om när han blev påkommen som hon av den dåvarande frun. Hon hade hittade bilder på en främmande kvinna och undrade vem det var som han var otrogen med. Det var ingen otrohetsaffär utan kort på honom själv, klädd som ”Rebecca”. De tog upp i programmet mycket vad som hände runt omkring dom alla fördomar som de utsatts för. Kanske främst kring sexuell läggning. Rebecca som hon heter idag, är lesbisk och på något vänster blev ju den kvinna hon var tillsammans med innan operationen helt plötsligt lesbisk. Jag tycker det är lite ledsamt att det ska finnas alla dessa fördomar, elakheter. Att man ska behöva stå till svars för sin kärlek till en människa. Jag tyckte att de var ett fint exempel på att vi förälskar oss i personer inte i kön. Det är fascinerande…

 

Något annat som snarare irriterar än fascinerar, är tittarna. Eller vissa tittare som inte verkar ha annat att göra än överanalysera programmen. Tittarombudsmannen var med igår och svarade på frågor. En kvinna ringde in och var mycket upprörd över att en kock/bagare hade haft sin vigselring på sig när han hade knådat bulldeg. Hon tyckte att det var fel och att man inte ska uppmuntra till att ha smycken på sig när man lagar mat. Hon var även så upprörd över att det inte hade kockmössa på sig. Jag fattar inte. Varför orkar folk ens ringa in om en sån sak. Tittaren var även väldigt upprörd över att även programledaren intog knådandet, MED vigselring på. För det är ju så ohygieniskt. Varför bry sig?!

 

Jag fick det inpräntat på restaurangskolan, att man inte ska ha smycket, klocka eller ringar på sig om man lagar mat i ett restaurangkök. Att vi alltid skulle vara noga med handhygienen och ha kockmössa på oss. MEN hur många sätter på sig en kockmössa eller tar av sig smyckena hemma när de lagar mat? Jätte bra om det finns de som gör det, men majoriteten gör det inte.

 

Jag tar av min ring när jag bakar bröd för att den blir så kladdig, inte för att jag tror att jag ska förgifta mig själv och Louise genom mina ”ohygieniska” bröd. Hur ofta hör vi om folk som blivit förgiftade av sin egen mat bara för att löken nuddade en ring.

 

Jag tror snarare att det är farligt att leva i ett, som vi är på mot, totalt sterilt samhälle. Jag tror faktiskt att det ligger något i ”lite skit rensar magen”. Jag tror bara att vi är på väg att förstöra våra kroppar genom att ha det FÖR rent. Inte konstigt att det är var vanligt än ovanligt att folk är allergiska. Vi utsätts ju inte för något dammig, skitigt eller något som ska irritera våra kroppar.

I dagens program skulle de äta brunch. Malou och hennes gäster. Till det serverades champagne. Malou talade då om att tittare ringt in och sagt att det var moraliskt fel att dricka alkohol i TV-rutan. VAD?! Det uppmuntrade tydligen till att folk ska dricka eller att människor ska dricka mer. MEN jag fattar inte, har inte folk en egen vilja, egna pengar och eget val. Det är väl ingen nyhet att det finns alkohol, ett systembolag och hur man tar sig dit. Folk har väl druckit alkohol i evigheter. Varför skulle alkoholkonsumtionen öka för att de dricker ett litet litet glas champagne på tv. Jag tycker snarare att avdramatiserar konsumtionen av alkohol. En av gästerna var född i Italien och en annan i Frankrike, de båda vittnade om att de fick smaka på rödvin OCH vatten i tidig ålder, och menade att då visste det hur de smakade och de var inte lika spännande och förbjudet. De är ju inte alkoholen som är problemet utan den som intar den. Jag menar åker vi lite söder ut så vet de, kanske inte alla, hur alkohol ska hanteras. Där dricks vin till maten, ett två glas, varje dag. I Sverige, inte alla men många, sparar vi oss till helgen, häller i oss alkohol som om det vore jordens undergång i morgon. Så jag tror inte att ett glas champange till en brunch i tv-rutan för oss att dricka mer. Jag tycker det visar hur man kan inta alkohol, en torsdag. Inte hela världen. Jag tycker snarare att det är ett schysst sätt att visa på som de uttryckte sig, hur mat och vin/champagne ”gifter sig med maten”. Nä, mer alkohol, oftare i små mängder, det tror jag är bättre, så det så!

Annars är det ledig dag, även i morgon. Fint serrö!

Ciao!


Go L, go!!!

God middag eller hur man uttrycker sig så här halv ett. Produktiov som en liten råtta har jag varit. Körde frun till jobbet, lite för dåligt väder för fröken, hahah. Frukost, nyheterna, läst om bidragskalkyler. Påläggskalkyler. Fasta kostnader. Rörliga kostnader. Diskat. Dammsugit. Postat brev... You name it. Gudars vad jag har stått i. Nu sitter jag på jobbet, mitt andra hem.

Jag har fått godkänt att nu skriva detta: G R A T T I S  Louise till ditt "nya" jobb!! Fröken P har fortsatt sin klättring på jobbet. Hon har from maj en ny tjänst, ytterligare lite högre upp i företaget. Titel: TL (teamleader). Var ska denna klättring sluta?! Du är så B R A. Så sorry ni som hoppats på att vi skulle flytta längre uppåt i landet inom en greppbar tidsrymd, det gör vi inte. Å grattis ni som vill ha oss kvar i Kalmar (läs bla Lena), vi stannar! Kul för Louise, det är du värd, det har du kämpat för.

Det snöade här i natt. S U C K . MEN som tur är så är det för varmt för den satansj**laskitk*k snön, så jag såg inget av den. Bara på en bil, inget mer. Puh! Tur att vi har vinterdäcken på, så att vi inte får sladd. Satans projekt det där alltså... men men det kommer.

Så varemedderå...
Ciao!

En munk eller en muffin?!

Jag sökte ett extra jobb idag... Ska tydligen öppna något som heter munk o muffin här. (Hahaha med tanke på mina bakskills så passar det ju utmärkt!). Verkar väl schysst?! kolla här.

Ciao!

Hemmafrubloggen.se

Demostrativt åkte jag förbi ICA på vögen hem och köpte ny jäst, kanske mest för att få upp mitt "brödbakar-självförtroende".
Alltså dessa bullar, de jag gjorde igår, var inne närmare 20 minuter och såg fortfarande ut som en degklump...

Äckliga små grå skitbullar... Ni kan ju skratta åt dom om ni vill. Oätliga är dom med.

Men sen med nya friska tag, ny jäst och endast vete mjöl, fick ja te't!



Så älskling, det finns nybakat bröd nu ;)

En en är alltid en en... så länge den står upp.

Lite bilder från trädfällningen. Duktigt, så duktiga! Här är iofs halva trädet nere. Det gjorde inget att vi tog bort trädet, tycker vi iaf. Den skuggar bara trappen och har blivit för stor. Hoppas kanske på att hyresvärden håller med om detta. Annars får vi väl sätta ditt ett nytt, lite mindre träd...

Laddade till tusen, Louise "the saw" Pack och Patrik "knifeman" Olsen, hehe.
Skulle jag vara träd, oavsett sort skulle jag darra som ett asplöv... Uhhhh.

Okej den ena drog, den andra sågade. Den andra drog och den ena högg med yxan. Jag hörde mest en massa grymtande och blev mindre populär när jag påstod att det lät mer än vad det hände...



Men tillslut fick det bort det vissna tråkiga trädet. Det tråkiga trädet kommer nu bli en fin brasa, som syns bakom. Kanske att vi skulle ha en liten majbrasa i april.  Men fint blev det. Bra jobbat att yxan och sågen!


Ciao!

Nyttiga bullar, vad får man för det!?

Alltså detta är illa. Jag varndrar eller ska jag skriva gungar fram som om jag vore höggravid. Jag kan knappt sätta mig på huk för att jag har så ont i mina ben. Helt otroligt. Tänkte att min cykel tur till jobbet skulle lätta lite på värken, men icke. Men vad gör man inte för trädgården?!

Hahaha, jag skulle göra mig till och baka bröd igår. Gjorde det för nån vecka sen, på det vanliga sättet. As nice att ha i frysen, men nu var de slut. Tänkte att jag skulle göra dom lite "grövre" denna gång. Tänkte även ha i linfrön och solrosfrön. Vad fick man för det? Jo ett gäng underligt grå bullar som knappt reste sig när de skulle jäsa, och vägrade ändra färg och konsotens i ugnen. Så ett tips är ju att inte gör bröd på bara rågmköl, grovt sådant. Eller så kanske någon ge mig ett tips om hur man lyckas med "nyttigare" bullar... Jag tänker nog iaf återgå till vetemjöl. 

Men de grå bullarna gjorde så att jag var "tvungen" att åka och handla frallor från bageriet. Det gjorde inget, för de var g o d a, fluffiga och gyllen bruna.

Nähä inget nytt under solen, molnet ligger kvar, jag jobbar kvar och omtentan är kvar så det var väl det!
Ciao! 

 

Bildlös blogg...

Måndag! Det är ju inte illa. Solen skiner som aldrig förr. Varför?! Varför sken den inte lika fint igår när vi höll på i trädgården?! Tasikgt. Men idag när jag ska sitta inne och plugga då är det vackert väder minsann! Jag dokmenterade trädgårdsarbetet igår men det går fortfarande inte att skicka från mobilen och jag har inte lagt över bilderna från kameran. Men L och P fällde en feting en igår. Den stod precis utanför ytterdörren och gjorde ingen nytta. Nu är den borta och det är så fint. Vi får väl se vad hyrasvärden tycker om det hela. Jag rensade en masa ogräs. Patrik hann planera lite blommor och vi hittade som sagt de bord och sittplatser vi ska ha.

Har träningsverk så inne helvete på baksida lår. Är inte van vid vad då?! Att sitta och rensa ogräs, illa men nu har jag det.

Annars så är det jobb som gäller tis o ons, sen ledig tors och fre, ganska skönt! Hoppas på att hinna en massa plugg denna vecka. Jobb till helgen. Det ser jag fram emot, eftersom det är barnbidrag/pension idag och många får lön på fredag. Hoppas hoppas det blir lite fart på kalmariterna.

L slutar tidigt idag, skönt. Ska inte plugga längre då. Kanske blir det lite mer arbiet i  trädgården då! Det är fortfarande lite ovant att hon slutar tidigt men väldigt skönt. Det är ju lite roligare att äta middag tillsammans med någon.

Vi har bokat biljetter till England i maj, vin ska hälsa på Farfar Pack. MEN det kan ju bli att resan ställs in tack vare detta isländska yrväder som trakaserar oss... Sånt som händer. Jag facineras så över folks kommentarer man hör på nyheterna. Flygbolaget går ju back så inihelvete. De jobba allt vad de kan för att få hem sin resenärer och 'ndå har folk mage att klaga. De är standsatta å cypern och klagar över att vattnet är kallt. Bah! Fattar inte folk att det är en naturkatastrof inte jävulskap från någon pengagirig VD någonsatns. Vi kan ju inte göra något åt det hela, förutom att färdas längst marken. Synd att vissa ska vara så trångsynta. Själv hade jag ju gärna blivit strandsatt på cypern ett par veckor, hade inte rört mig i ryggen, haha!

Ciao!

Det går inte att skicka mms till bloggen ...

Det går inte att skicka mms till bloggen idag... Synd för jag har en massa bilder från dagens trädgårdsarbete. Det har odlats, rensats och rivits! Det kommer bli så jäkla fint! Vi var och kollade utemöbler tillsammans med grannen. Vi har bestämt oss för vilka vi ska ha. En liten soffa, två fotöljer och ett bord. Även att tak av tyg, åhå! Får försöka skicka bilderna senare:) . Ciao!


Åsa! Du är luften jag andas! Solen som v...

Åsa! Du är luften jag andas! Solen som värmer min hud! Du är anledningen till att jag vill stiga upp på morgonen. Du är en solstråle som skiner enda ner till Kalmar! Jag ber om ursäkt för att jag missade dig i sista inlägget. Därför får du nu ett eget inlägg, hade jag haft ett kort på ditt ängel liknande ansikte hade jag visat alla mina lärare det! Hoppas du känner att du har tronen på VIP listan! Puss å kram! (alla andra, Åsa fick en dag i rampljuset haha!)


Clinton är nog lite uttråkad... Vi med. Ve...

resize_image_208 (MMS)

Clinton är nog lite uttråkad... Vi med. Vet icke vad vi ska göra en kväll som denna. Fick lite kritik för att jag inte bloggar tillräckligt, så idag har jag i all "blondinBella" anda, dokumenterat min dag, haha! Film har vi redan checkat ju från listan... Så nu?! Ja ja vi får väl se... Ciao!


Kroppkakor, Kroppkakor, Kroppkakor!! Fy Fa...

resize_image_207 (MMS)

Kroppkakor, Kroppkakor, Kroppkakor!! Fy Fan så gott! Hit ska vi ta dig Åsa nästa gång du kommer ;) . Mätt...


Jennifer "fyndade" fyra stolar! Nice för h...

resize_image_207 (MMS)

Jennifer "fyndade" fyra stolar! Nice för henne! Fint va Åsa?! *Elin*


En sväng på stan med the bruders!!

resize_image_206 (MMS)

En sväng på stan med the bruders!!


Nu är vi på ett fika Åsa!! Louise äter paj...

resize_image_206 (MMS)

Nu är vi på ett fika Åsa!! Louise äter paj och dricker kaffe, jag med! Jennifer o finalina är med!


Här kära Åsa sitter vi å äter frukost. Lou...

resize_image_205 (MMS)

Här kära Åsa sitter vi å äter frukost. Louise pratar i telefon, med med dig.


Kollar just ha en dokumentär om en kvinna...

Kollar just ha en dokumentär om en kvinna som har 14 barn, SJÄLV. Hon fick nyligen åttlingar. Alla bara har kommit till men hjälp av konstbefruktning, med okänd donator. Hahaha, tänk om man skulle bestämma sig för att skaffa barn, få till det genom en donator o upptäcka att det är åtta stycken. Jösses! Jag tycker det är ganska mycket med tre syskon... Jag vet inte hon verkar vara den bästa mamman men hon lyckas ju. Hon är arbetslös men bor i ett fint hus utanför LA, hur går det ihop??! Ja vi får väl se hur det går:) . Hon är tydligen super kändis o har fått huset på så sätt. Men är det fjorton barn som ska till för att jag ska komma till USA, på kanske man skulle börja då, Hehe! Ciao!


Av någon anledning känns det som om katter...

resize_image_188 (MMS)

Av någon anledning känns det som om katterna är lite avundsjuka på att vi är ute...


God morgon bloggläsare! This is how we Do ...

resize_image_187 (MMS)

God morgon bloggläsare! This is how we Do it on vikingavägen, we eat breakfast utomhus i solen i varsin solstol. Livet är grymt! Ciao!


Så tjusigt! Är nöjd med resultatet! Granne...

resize_image_182 (MMS)

Så tjusigt! Är nöjd med resultatet! Grannen skulle vara lite svår å sa "ska det se ut så". Innerst inne tror jag att han tycker det var fint, haha! Det var riktigt Nice att ha någonting att göra utomhus. Mer trädgårdsarbete för mig! Hann träffa Jennifer i några timmar. Tyvärr var loppisen stängd, jäkla otur... Men vi handlade lite blommor o hann ta en kaffe i solen. E bra dag alltså! Ciao!


Nu ska jag ha kul! Borde bli trädgårdsmäst...

resize_image_182 (MMS)

Nu ska jag ha kul! Borde bli trädgårdsmästare. Kan ju börja i liten skala kanske...


Fia i himmelriket! Har Fyndat till trädgår...

resize_image_181 (MMS)

Fia i himmelriket! Har Fyndat till trädgården! Jag är så glad!!


Loppan och lusen.

Nu lunch men efter det lite jobb och sen slut på arbetsdag. Ska åka med Jempan till Coola loppan, en loppis på Öland. Det var där vi fyndade vår tokblå stol. en väldigt fräsch loppis, men som det ska en miljard prylar. Jennifer ska hitta nya stolar så vi får hålla tummarna för att vi hittar några. Jag hoppas att jag själv  I N T E  hittar något. Fan inte läge för att shoppa just nu. Får hålla i pengarna och vänta tills helgen, då ska jag få köpa lite blommor iaf! 

Igår inmundigades det den obligatoriska tisdagsölen. Nice fillinice. Den sitter som en smäck varje vecka. Vette 17 varför vi alltid lyckas gå ut tisdagar men det gör vi. Trevlig lite tradition. Magen börjar också må gott, bli lite så mjuk å härlig. Byxorna har av någon anledning blivit mindre, hoppsan. Fattar inte riktigt hur det kan komma sig?! 

Har fått för mig att jag vill bleka mina tänder. Kolla upp vad det skulle kosta hos en tandläkare här i stan. Pah! 3000 stålares. *Gulp*. Nä så det får nog bli snusgula tänder ett tag till. Nää sluta snusa är inget alternativ, faktiskt. Det är gott och en sann vän som sitter inklämd under läppen i alla väder, tänker jag inte ge upp. Det räcker med att jag slutat bita på naglarna *peppar peppar*, inne på tredje veckan nu. Dutti Fia, så dutti så! Men jag ska forska lite vidare och se om det inte finns billigare alternativ, till blekningen alltså.

Ciao!

Köpa köpa köpa...

Samma tillstånd fortfarande, inget internet. Trist men sant.

Fick reda på att man måste ha bytt till sommar däck senast fredag. Ajaja... Vi har ett par men de är tydligen inte så bra. Sen ska vi till å hitta nya och det är kanske inte det enklaste när man inte kan något om däck. Hm?! Men vi får nog sätta dit dom gamla och leta vidare, för vi har inte köpt nya till fredag det vet jag.

Det har faktiskt inte hänt så mkt sen sist. L och jag har två riktigt sköna morgonar med lång promenad och lång frukost. Idag hade vi grannkonferens på tomten. På söndag blir stor trädgårdsdagen. Vi får se vad vi kan utträtta. Jag vill ha blommor och nya utemöbler. Det sist nämda vet jag att de andra två i huset också vill ha. Hittade schyssta möbler på ICA. Men det kostar ju. Kruxet tycker jag är när det inte är vår egen tomt. alltså vet man ju inte hur många somrar man ska bo där. Men jag tror att baksidan kommer bli väl använd, så vi kanske borde unna oss det. Några fjuttiga blommor ska jag iaf köpa!

Kattkräken fick vara ute en sväng idag. De var så glada. Helt otroligt gulligt att se dom hoppa runt. De älskade det, fast det visste vi ju redan. Vi måste bara kastrera dom först. Vi vill I N T E  ha en hop med knäppa och ybersöta kattungar i höst (skulle ju aldrig kunna sölja som och DÅ blir vi verkligen katttanter, hahaha!). Det strycker en fet tjock ful svart katt på tomten och bara vill komma åt våra små sötnosar. NEJ, säger vi till det, de ska få vara oskulder resten av sina liv.
Lite otäckt bara med bilarna. Visst det låter lite töntigt kanske för "de springer väl undan". Trodde ni ja, det lilla dumhuvet (ursäkt uttrycket men hon är det) kommer ju inte akta sig. Jag tror nog inte att hon kommer fatta vad det är. men det känns så själviskt att inte ha dom ute nu när möjligheten finns. Den enda anledningen till att vi inte haft dom ute är för att det är svårt att få dom till innekatter sen, om och när vi flyttar. Det är själviskt, själviskt som fan. Så nu har vi som sagt bestämt att de kommer få lite frihet. Mindre själviskt!

såvaremedde'rå!
Ciao!

God natt då! Haha tantFia har haft en hård...

img_0211 (MMS)

God natt då! Haha tantFia har haft en hård helg! En kanon as roligt kväll men god mat o MASSOR med skratt. En sväng till lilla puben o premiär öl ute på krögers. Kunde inte blivit bättre. Nu soooova. Ciao!


Vanemänniska!

Har just avslutat ett pass i min "gamla" butik. SKit kul och lite snurrig. Tänk vilken vane människan man är ändå. Fick jobba några timmar i butiken i stan och har inte ghort det sedan vi öppnadfe Hansa i oktober. Vad snabbt jag glömt rutinerna här och var allt finns, facinerande. Men nu har jag fixat det med, ska bara ta mig ut utan att det börjar tjuta eller nåt, hahah!
Fick lite flachbacks när jag kom in här. Hm, lite mysigt faktiskt. Det luktar på ett visst sätt här. knäpp jag är men det är så bara...

nu hem till min lilla kock som fixar och donar, för snart kommer min Fianlina med pöjk och ska äta. Synd att det regnar efter som L ska grilla. Hm, det löser sig som hon skulle sagt. Så det hoppas vi på!

Trevlig helg då!
Ciao!

Men asså hallå...

Hahaha, okej men det var ett  S K Ä M T  om att jag ska tatuera mina vader. Det roligaste är att du, kära mamma, som inte innan kommentrat någonsin på min blogg gör det nu till det inlägget. Det är alltså ett skämt. Jag har fortfarande mitt vett kvar och inga tatueringar på vaderna. Inte allvar alltså.

Hade en nice kväll med mig själv igår. L rullade in på natten efter lite ölande med vänner. Vi hängde en stund i soffan. Vaknade faktiskt väldigt pigg för att ha varit vaken till halv två. Inte likt mig, haha!

Har hunnit fika med Finalina idag. Mysigt! Hon och Markus kommer till oss i morgon och käkar middag. Ska bli gött! Grill står på menyn. L är kocken. Kan ju inte bli fel.

O B S ! Louise tatuering blev jätte snygg och jag kommer garanterat vänja mig vid den. Hon klär i den. Så var det med det. Trots att det var lite jobbigt igår har det gått över nu. Hon skiner som en sol, så det kan ju inte bli bättre! Så det gör mig inget att jag måste somna bredvid den på kvällarna!

Nu ska jag inte ockupera jobbets dator mer utan dra in lite stålar.
Ciao! 

Vad gör man när polarna har magont och tog...

resize_image_130 (MMS)

Vad gör man när polarna har magont och tog i lite hårt på onsdagsnatten? Jo man köper en liten liten flaska vin och en pizza o så partajar man själv. Dum som jag är så kläcker jag ur mig, i något förvirrat tillstånd, att L skulle få halva pizzan i morron till lunch, dumhuve Fia!!! men jag blev mätt ändå, så L känn dig inte dum för att du nu kommer äta den andra halvan, jag ÄR mätt, väldigt mätt, mätt som en plätt... Jag har en liten hobby, Hahaha, vilket jag utövade när pizzan skulle hämtas. Jo jag brukar ju gå runt i mina pyjamasbyxor, men mina var så trasiga så de har slängts så jag har Ls på mig. Folk stirrar sig blå i ansiktet när jag kommer skuttande i illgrön adidaströja och svarta storrutiga byxor. Tihihi SÅ roligt! Som min mamma sa en gång när hon gick med ena skosnöret oknutet: "alltid stör det någon!".


Jag har köpt guld. Riktigt guld. Vitt guld...

resize_image_128 (MMS)

Jag har köpt guld. Riktigt guld. Vitt guld. Mitt första guld. En sötvattenspärla i ett hänge o en vitgulds kedja. Jag älskar det. Ciao!!.


Ja vad säger man... Nu är det kört. Haha n...

resize_image_128 (MMS)

Ja vad säger man... Nu är det kört. Haha nej då det kommer bli fint! Kul för dig L!


Färgläggning...

Satans morron. Eller snarare satans kropp. Fan tror minsann att jag börjar bli lite förskyld. Illa illa. Är för pigg för att ligga kvar i sängen men tydligen lite hängig för att göra saker rätt. Jag är glad att ni fortfarande läser mitt trams som publiseras på min blogg. Gött, trots att jag är en något dålig bloggare just nu.

Sitter på bibblan och försöker göra något som jag faktiskt inte vad vad jag gör med. Fattar liksom inte vad som blir fel. Jag vet iofs inte vad som är rätt heller. Är ledig idag. Från jobbet, inte från plugget. Men jag är lika motiverad som en fågel som hamnat i en oljepöl. Jag vill flyga men det är liksom omöjligt. Eller hur jag nu ska försöka göra det bildligt för er...

L ska gadda sig idag. Hm, vet inte riktigt om min åsikt kommit fram där. I don't like it. Eller jo min åsikt har kommit fram men det struntar hon tydligen blanka fan i. Jag gillar inte tatueringar på armarna och speciellt inte i färg. Vad tror ni att L ska göra, jo en färg tatuering på armen. Fast man ska ju göra som man vill. Å blir hon nu lyckligare av det så är det klart att hon ska färgsätta sin arm. Med en bild som kommer sitta där resten av hennes liv. Can't get it. Känns lite konstigt faktiskt. Men som tur är är det på höger armen så om hon alltid omnar på ryggen slipper jag se den innan jag somnar, hahaha!
Så här kommer hon se ut sen...

(Som ni ser har jag snott bilden från en annan blogg)

Nog gnällt över det. Hon gör ju som hon vill. Själv tycker jag ju det är snyggare att tatuera vaderna så jag tänkte göra flames som går upp mot knät från fotknölen. Det kommer se grymt ut. Jag ska självklart göra dom svarta! Det kommer bli fett coolt när jag har pumps på mig. Fatta själv liksom! Kommer passa min stil utmärkt.

Ska sluta babbla nu och åter gå till det som tog mig till Kalmar, plugget.
Ciao!


JA, jag är dålig...

Jag men jag ber om ursäkt!! Jag är en urbota-skitdåligt-tråkig bloggare. I know. Men jag har så mkt att göra. Sparar till min första miljon. Skriver en bok. Jobbar halvtid. Är student. Har två katter. En tjej. Samtidigt som jag designar kläder. Springer modevisningar. Fester i Milano. Gör smycken. Inreder slott. Plåtar modeller. Shoppar i Paris. Uppfinner nya nödvändiga saker. Pluggar i New York. Räddar fattiga barn. Tar hans om ensamma hundar, eller var det tvärtom. Ja ni fattar. Jag är upptagen. Eller så har vi varit ute å farit. Å så kan det vara så att jag/vi inte har Internet hemma just nu, så det blir liksom inte så att jag bloggar... D Å L I G T, jag vet.

Kursen jag var på för evigheter sen var bra. Riktigt sköna tjejer som var med. Bra utbildare. God mat, libanesiskt. Mkt jobbprat men även lite lära-känna-snack. Jag trivdes. Även om resan hem tog evigheter med Swebus, så var jag super nöjd! Känner att jag faktiskt skulle vilja ha ett jobb med mkt resor. Få se kanske först mkt av Sverige. Tror nog att jag skulle vilja bli Regionschef. Eller tror jag vet att jag vill bli det. Så kanske blir steget som butikschef inom denna koncern ett trappsteg närmare. Får visa vad jag går för!

Påsken har varit jätte bra den med. L o jag åkte hem till Bettna. Hängde med föräldrar, moster och syskon en hel helg. Lite tid hann vi med mamma Pack och syter Pack. Katterna fick också en liten resa. Men bara till andra sidan av Kalmar. Reneé som var kattvakt var nära på att inte släppa in oss när vi skulle hämta hem katterna. Hon (och hennes sambo tror jag nog) blev lite kära i monstrena! Men igår fick vi iaf komma o hämta dom. De har blivit riktigt bortskämda och de trivdes nog grymt bra där!

Hann inte träffa några kompisar men så är det ibland. Plus att dom har jag ju ränt runt till alla andra ggr vi varit hemma. Jag har fått en ny blogg att följa, Billy-boy, har börjat blogga. En pappaledig pöjks blogg. Gå å läsa ni med. Kul men en kille som bloggar, i kontrast till alla brudbloggar jag läser, hahahaha! Jag gillar alla brudbloggar med, men bra av Billy!  

Nu, äntligen, har L börjat jobba mer dagtid. kommer kännas skumt att ha henne hemma innan jag är hemma på vardagarna. Som idag tex. men det ska bli skönt att ha lite kvällar tillsammans. Nice nice nice!!

Näjmän annars när jag inte gör allt som jag rabblade upp i början av inlägget så jobbar jag. Det är även dags att ta itu med kalkyleringstentan. Vilket jag kommer göra på bibblan. Vilket gör att jag har uppkoppling. vilket gör att jag kan blogga mer. Så jag lovar att jag ska blogga mer. Vilket betyder att jag även måste plugga... Jaja inget gott som itne har något ont med sig, eller hur det nu är.

Peace out!

  

April skämt!

Länken i förra inlägget är mkt riktigt ett april skämt i en tidning. Moster min hade sett det, hur roligt som helst!

Ciao!

Påsk!

Befinner mig hos mamma å pappa ör att fira lite påsk! Skönt och lugnt! solen skiner!

Ni måste kolla in denna länk! Läs även intervjun till vänster!

Ciao!

Herregud, jag trodde inte att jag var så b...

resize_image_782 (MMS)

Herregud, jag trodde inte att jag var så blödig när det kom till katterna, men det är jag tydligen. Renee å Simon är så snälla å har katterna hos sig. Jag packade mer massa grejer åt dom. Kände mig extremt fjantig när kom som värsta curling mamman. Men det kommer gå bra :) det är lite tomt här hemma, kan ju tom låta mina mackor ligga framme! Jaja nog om det. Har ingen Internet uppkoppling hemma så därav inga blogginlägg Ciao!


RSS 2.0