Blomster!

resize_image_-13 (MMS)

Jag har tagit på mig, MIN blomma. Louise vägrar, bara så du vet Åsa! Fia = duktigt, Louise =dålig! Jag satte den lite i smyg på hennes jacka, men tyvärr så upptäckte hon den i bilen... Jaja, nog om blommor! Vi har en skööön morgon. Även fast att det var molnigt så har det varit varmt. Alltså inte 200 grader, men lagom så vi satt ute nästan en timma. Så himmelsen skönt! Nu blire jobb för hela slanten. Ciao!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Snyggt, rena rama reklambilden för Majblomman. Efter det lätt ironiska SMS från den sambo så önskar vi även en snygg bild med Louise och hennes majblomma(Hon låter lite otacksam tycker jag). Thomas undrar också om blommans färg gjorde sig snygg på bilen? Kram Bergströms

2010-04-27 @ 19:04:00
Postat av: Fia

Jag försökte skriva en text till bilden men det gick inte. Där skrev jag att jag satte Louise blomma på hennes jacka, i smyg. Men hon såg den tyvärr när vi satte oss i bilen o tog bort den. Hon är så tråkig. Jag har inte fått upp den på bilen än, så färgkombinationen kan jag inte utala mig... Men VERKLIGEN, SJÄLVKLART, ABSOLUT (ingen ironi här inte) ska den sättas upp... Eller?! Kram!!

2010-04-27 @ 19:32:08
Postat av: Åsa

Blomman gör sig också på en cykel kan min mamma informera er om. "Klart Lollo ska ha en blomma på cykeln"!!!! Kram Åsa

2010-04-27 @ 21:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0