England here I come!

Tenta gick bra, t r o r jag!
Arbetsintervjun gick bra, t r o r jag!

Vad jag vet är att jag åker till Nyköping idag och England i morgon! Jippi yeeey, en vecka ensam med min tjej!

Ha det gött!
Bye bye!

Sista rycket!

Nu är det sista rycket! Tentaplugg med Karin hela dagen, i kväll blir det lite packande och förhoppningsvis känner jag mig färdig pluggad! 

Ställde mig (oss) i kö på två lägenheter igår. Hoppas hoppas någon av dem! De både var i äldre hus och med två rum. Det vore gött! Vi hittade även ett syskon och lekkamramt i form av katt till Chelsea, för se om den kattungen får komma till oss... den som väntar på något gott kan ju vänta en stund!

Idag är en bra dag, jag är på riktigt bra humör och solen skiner! Det är faktiskt riktigt skönt ute!
I morgon ska jag på arbetsintervju också! Spännande! Vi får se om det går vägen! Det vore schysst att få ett jobb i en butik, där man faktiskt säljer varor direkt till kunden! Det har jag kommit fram till efter mitt lilla "break down" över IF, att jag kan sälja om jag har varan framför mig och kunden som är intresserad finns där... Inget mer telefon jobb för mig.  Fick ett litet uppvaknade gällande jobb, jag klara faktiskt inte ALLT, och det är ju så där kul att inse att jag har begränsningar. Hahaha, men lärorikt!

Snart flygs det till Englandet! Ska bli så kul att få resa med Louise!
Tillbaks till redovisnings och budgeterings världen!
Ciao!

Sist in först ut, eller hur det nu funkar...

Jag kommer i morgon att avsluta det jag tror kommer blir min kortaste anställning någonsin. Jag har bestämt mig för att inte stanna kvar på IF. Ska på arbetsintervju på torsdag för en guldsmedbutik. Vi får se hur det går. Kan bli mkt bra om hon vill anställa mig, vill säga! Jag var in på lördag och hälsade på henne, butikschefen, och hon var väldigt trevlig! Hon hade iofs fått in en massa ansökningar såklart och hade fler intervjuer denna gång, så jag får be att ni håller tummarna en gång till. Jag ska leta för fulla muggar efter andra jobb... Men först tenta i redovisning och budgetering!

Idag fick massor gjort. Vi var i skolan från åtta till sju... Case rapporterin i all ära. Jag tycker ju att det är kul, men jag vet att det inte var så många som höll med mig. Lite praktiskt arbete är inte dumt!

Så var det med det! Dags för sängen!
Ciao!

Rött, e gött!

Vi hade grymt kul igår! Middag hos Jennifer och sen bar det av till Kåren, Louise var med! Det var faktiskt väldigt kul där, brukar ju inte tycka att det är så kul inte...




(Haha vilken fotograf jag är!)
Vi fick jätte god mat och en massa efterrätt. Det gick i en del vin! BÄsta kombinationen, mat och trevligt sällskap!

Idag har jag pluggat och grillat. Jag Jennifer och Lousie tog oss till den vanliga stället och jag läste å brudarna lyssnade på musik. Jag fick även en show där Jennifer med hjälp av Lousie visade hur det är att vara överrörlig.... hahah. Lägg märke till att min tjej är lika lång som Jennifer när Jennifer står på knä, hehe.




'
Vi inhandlade en röd liten goding... No more onetime grills. Nu har vi vår egna lilla sak. Otåliga som Louise och jag är hann vi ju självklart gnälla på ett det var fel på grillen, kolet och grilla färdig innnan den riktigt fina glöden kom.Hahah ja man ska ju lära sig, men nu vet vi att om man väntar ett tag så kommer grillen och kolen vara utmärkt!






Jag har svikit söndags filmgänget för att stanna hemma och plugga. Kloktjej... jajemen! Är dessutom för trött för att kolla film så det är bättre att tröttmössan sitter hemma.
Ciao!

Bitter Britta!

Ja nu är det lördag! Solen skiner! Det är varmt! Perfekt för en filt i parken och grill! Kanske lite kubb och några öl! Kul för dom som har tid med det! Grattis om du är en av dem. Själv är jag bitter som fan. Plus att jag måste plugga som en galning. Kul kombination. Det kanske är bra att jag är ensam hemma så resten av familjen slipper mig... Eller just det katten är hemma. Jaja, det har ju hänt förut att jag varit bitter så det var ju kanske inte någon nyhet...

Ska snart plocka ihop min underhållande böcker/anteckningar/föreläsnings slides/övningstentor och dra en port bort. Jennifer bjuder på mat! Det ska bli kul.

Igår fick jag mig en dos av reggae! Vi var på söderport och lyssnade på ett (skånskt?!) reggaeband! Det var veri nice, och så några öl på det, ännu mer veri nice! Martin och Karin, Lojsan och jag gick dit. Stackars Karin fick gå efter 20 minuter för att hennes hund, eller snarare hundvaktshund, hade ylat och gnällt så att grannarna ringde och tala om det för henne. Kul med djur! Något sådan skulle Chelsea ALDRIG göra... Hon gör en massa andra dumma saker men det är ju inget som grannarna får lida av. Idag var hon så hjälpsam när jag skulle slå in paket (Ja Louise det är till dig!!). När jag skulle ha snöre på paketen var Chelsea tvungen att dra snörena. Eller så hoppade hon efter snörena och satte klorna i mina lår för att komma åt snörena lite bättre. När jag skulle klippa av papper så var hon självklart tvungen att ligga PÅ pappret. Det är ju både positivt och negativt att ha en sällskaplig katt, haha...





Nähä, nu ska Bitter Britta sluta gnäll och fortsätta med sin läsande! Hoppas att alla andra får ta del av det underbara vädret iaf, det är ju som sagt kul för ER om ni gör det menar jag...

Ciao!

Nervös och nagelbitning...

Det är intressant att se hur kroppen reagerar på olika situationer. Att jag kunde bli så nervös för att utföra ett arbete trodde jag aldrig. Jag hade så sjukt ont i magen i morse innan jag gick till jobbet, jag kunde inte ens äta frukost och detta för att jag var så nervös. Jag har inte varit så nervös över något på riktigt länge. Jag är van att kunna det mesta där jag jobbar och princip kunna det i sömnen. Nu har jag ingen aning om vad jag håller på med. Efter dagens pass så känns det betydligt bättre! Jag känner mig lugnare. Alla säger att de var nervösa i början, men det hjälper inte för jag känner det som ett stort nedsteg att vara så nervös inför en arbetsuppgift. Det är helt sjukt konstig att känna så. Men det är ju självklart att jag inte kan saker och ting när jag inte varit på stället innan...

Igår fick jag efter jobb och tenta plugg en skön avslappning men några öl på lilla puben med Louise och Martin, det var grymt skönt att göra något helt annat! Jag ska försöka sätta mig med plugget nu och sen blir det god mat! Får se om jag hänger med ut eller om jag stannar hemma ist. I morgon är det "tack-för-att-ni-hjälpte-mig-att-flytta-middag" hos Jennifer. Det ska bli kul! Nu ska det bli gött med en kopp kaffe sen in i världen där budgetar, siffror och årsredovisningar hägrar! Sound's fun?!

 Ciao!

Jag har sålt!

Nu har jag provat på att jobba på riktigt. Jag var något vansinnigt nervös. Hjärtklappning och svettades som en galning. Efter ett tag när jag inte satt på helspänn så släppt nervositeten och jag sålde faktiskt en försäkring, känns bra första dagen! Den andra som jobbat längre säljer kanske mellan 0 (två är målet per dag) till 5-6 stycken. Så min lilla insats blev ju faktiskt bra. Fick både beröm och apploder, haha! Det känns lite lugnare nu, men det är klart att jag är lite nervös fortfarande. Det är riktigt schysst människor som jobbar där, alla är väldigt hjälpsamma så hamnar jag i knipa så finns det alltid folk att fråga. Jag kan ju säga att det är stor skillnad mot att sälja till en människa i en butik som faktiskt sökt upp butiken för att handla varan. Och en stor skillnad är ju att titta på en kundbild på en skärm jämfört med ett ansikte. Men jag lär mig!

Nu är det tenta plugg på bibblan, hjärnan funkar så där efter 8 timmars jobb, men nu ska jag få fart på tenta plugget med! I morgon är det "bara" skola som gäller.

Jag börjar längta efter Englandsresan nu! Ska bli riktigt skönt att komma iväg med Lousie!
Så är det med det!
Ciao!

IF...

Det gick bra idag! Det finns en del att lära sig om försäkringar kanjag säga. Men det ska nog inte vara helt omöjligt att klara detta jobb också. Det var underligt att "tillhöra" en nya arbetsplats. Är ju van vid att det är Hemtex nyköping/katrineholm som är min arbetsplats, men nu har jag en ny. Det var jag och två tjejer till som börjar som nya. De var schyssta, en av dem går samma kurs som jag just nu. Hon var gullig! Vi fick utbildning från 4 till 9, och i morgon från 8 till 12, sen är det menat att vi ska börja med lyssna och sen sitta själv... Jag får en lite klump i magen och biter lite extra på naglarna, jag är alltså lite nervös, haha! Men det är väl så det ska kännas när jag inte gjort detta tidigare!

Nu är det budgeteringsarbete att göra och gå igenom material till morgondagens utbildning, hej å ho!
Men jag trivs, nu är jag glad! Very much 2 do, and i like it!
Ciao!

Kall grillning...

Jag är lagom söndags trött idag. Lite dåligt samvete för att jag inte pluggat något idag och lite seg och bakis. Grillningen hos Hanna var väldigt trevlig! Hon hade gjort väldigt god mat, kött, sallad och grymma vitlöksbröd. Tyvärr var det så förbannat kallt så vi kunde inte sitta ute så länge. Men vi fortsatte festandet inomhus.

Idag somnade jag i solen i stället för att plugga. Lousie och Martin åkte Longboard och jag fick sova! Det var så skönt med sval luft, filt och sol i ansiktet! Ikväll blir det film och jag tänkte faktiskt vara med, haha!

I morgon är det utbildning på nya jobbet! Coolt!
Wish me luck!
Ciao!


Brödbak!



Jag bakade igår, som den värsta hemmafru! Bröd, å det blev gott! Fredagskväll med lite plockmat, självklart inhandlat från Potatisboden! Sen blev det film å Talang 2009. Såg ett riktigt klockrent bidrag, "Knäckebrödsdansen"! Herregud vilka killar, haha!

Var på gymmet idag, yes det var ett tag sen kan jag säga. Men jag var stark, gjorde ett bra pass. Kommer nog därimot inte vara lika stark i morgon, ajajaj...

Ikväll blir det grill hos Hanna, ska bli riktigt kul. Å sen lite öl på det! Very nice!
Ciao! 

Potatisboden, gå dit!

Vi handlade på "Potatisboden" igår, å det kommer bli vårt nya ställe i sommar. Det hade massor med grönsaker, frukter och bär! Även glass, feta och otroligt goda oliver. Det fanns allt för en schysst picknick. Det blev färsk potatis, jipppii yeeey för en potatis älskar som mig!, rödbetor och oliver. Jag kan verkligen rekommendera det!

Rakt över gatan fanns en lite Tempo butik (visste inte ens att Tempo existerade längre) som inte var lika mysig. Det stank rök. Men det lilla asiaten i kassan blev snabbt min favvo när jag skulle köpa snus (eftersom Louise å jag inte rökt på över 3½ vecka!). Han frågade efter leg, jag hade inget och då kunde han inte sälja snuset till mig. Hehehehe, man e ju fresch som en 17 åring va?!!

Kolla lilla Chelsea, jag kan bli så jävla trött på henne ibland när hon har sönder saker och springer runt å "tjatar" hela tiden. MEN detta gör till och med så jag smälter:


Ett givet moment nu förtiden, eftermiddagskaffe utomhus (hahaha vilken pensionärvarning, men det är GÖTT med sol å kaffe!)


Nu närmar sig helgen igen. Jag fattar inte att tiden går så jäkla snabbt. Jag ska försöka att fortsätta plugga och hoppas på lite grillning så klart! Lite öl ska jag nog också hinna med också! På måndag drar utbildningen igång för jobbet. Ska bli spännande och se hur jag klarar av det!
Ciao!

Liten har blivit stor!

Nyss så satt jag på golvet och utförde mina akademiska studier med inslag av lekis. (Vilket innebär mindre kort med ett ord på ena sidan och beskrivningen på andra sidan). Våran kära katt skulle självklart vara med. Som alltid ska hon vara i knät, på datorn, i sängen, vid toalettstolen, i skåpen i köket. Så om hon inte låg i mitt knä så var hon tvungen att nosa eller bita på de kort som jag höll på med. Det börjar bli en vanesak nu, hon är överallt...
Men iaf det jag kom på när jag satt där på golvet var att katten är ju stor. Jag blev tvungen att fota henne och jämföra med kort från den dagen vi åkte till Öland för att hälsa på henne... Jösses vad hon INTE är kattunge längre. Kolla själv:


Okej det sista kortet blev inte jätte vackert men hon vägrar ju ligga still när jag ska fota, plus att så fort jag tar fram kameran måste hon bita i snöret som tillhör den vilket gör att hon absolut inte tänker posa för matte. ( Just nu i skrivande stund har jag en katt i knät, med ena baktassen på min högra handen, som följer med när jag skriver... som sagt hon är alltid på en). Jag tyckte det var kul att se... Jag vet att jag är så "kattägig" nu som visar såna bilder men hon e jö göllig jö!
Annars är det bokföringplugg för hela slanten!
Ciao!

Snorig näsa, Fias största problem just nu...

Jag vet inte vad som hände med min näsa idag, det är som en kran fylld med förskylningsvätska. Jag satt på biblioteket i två timmar på morgon och blev tvungen att gå hem för att det bara rann. I hemmets lugna ro finns ju tillgång till div. salvor och en mängd papper. Jag slipper även skämmas för att jag snörvlar. Jag vet inte hur det ska gå på föreläsningen. Det är ett av de värsta ljud jag vet när folk snörvlar.... fiii fan. Jag sprang igår för jag trodde att förskylningen hade släppt, men i princip efter att jag slutat springa så löpte näsan amok. Jag har inga andra symptom men men... Det jag menar är: "Det är farligt med motion"

Jag kom på att jag såg en rolig grej i Paris. Min syster visade oss det när vi var och irrade i storstan. Uppe på taket på ett hus, ett universitet tror jag, såg vi på långt håll en grön och vit liten fyrkant. När vi kom närmare såg vi att det var ganska stor och syrran förklarade att det var ett portabelt hotell. Nu lät det som om man kunde stoppa det i ficka och vika upp det lite överallt, men så är inte fallet. Det krävs nog en helikopter eller så för att få dit det. Det här lilla hotellet, jag vågar inte ta reda på vad det kostar att bo där, förflyttas världen runt till en massa olika kända byggnader. Just nu befann det sig i Paris, coolt!






Ja det var schysst iaf! Lite kontrast mellan en ultramodern lite låda och dessa maffiga gamla byggnader.

Nu ska näsan och jag fortsätta läsa om förutbetalda intäkter och upplupna kostnader. Det är ungefär lika kul som det låter. Snart börjar nedräkningen mot tentan/England /omtentan/Louise blir 23.
Ja Lilla Louise blir 23, å hon är SÅ orolig att jag inte ska veta vad jag ska köpa till henne, "För hon har ju inte önskat sig något", hehehe.... Det ska vi nog lösa. Det finns ju en lite kiosk/mini livs runt hörnet. En tidningen och en påse chips, sen är det klaaart! 
Snor å hej! 

Solsken och longboard eller bibliotekt och board?!

Tänk om alla måndagar kunde vara som igår! Plugg, ut i solen, grill på kvällen. Det är ju livet!
På eftermiddagen igår tog vi oss till den stenmuren kring kyrkogården och satte oss och solade. Kaffe med och pluggböckerna. Louise och Karin tog en tur på Longboard. Jag har också testat att åka, går ju framåt iaf. Louise vill köpa en ny och då blir det ju en bräda över, så vem vet kanske ser jag Kalmar på bräda i sommar! Det vore gött. Men det vara innebära livsfara när jag åker, rätt som det är står jag blixtstilla på marken efter att ha försökt att ta fart och brädan rusar rakt fram med en otrolig fart. ÄN så länge har jag inte skickat brädan på något person, hund eller annat levande, utan bara rakt i i olika stackars buskar som råkat vara ivägen. Jag har inte heller ramlat än! Well done!











Grillningen igår innehöll första köttbiten på grill. Vi blev bjudna till kusin med man! Det var så nice! Sen var det fotboll och kladdkaka. Den sistnämna slank ner det första kunde jag hoppat över, Kalmar vann ju inte na...

Nu är det tillbaks till det vanliga igen. Lousie börjar jobba och jag sitter på biblioteket. No more easter holyday... Här på bordet där jag sitter radar böcker upp sig i högar, vilken ska jag välja : "Den nya affärsredoviningen eller organisation och organisering". Läsa om Weber och  byråkrati eller räkna på redovisning och bokföring?! Hahaha, solsken och longboard är ett minne blott. Men vilken påskhelg vi haft! Järntabletterna vekar funka, är piggare på kvällarna nu, det känns riktigt gött! Så jag kanske ska utmana Karin, Martin och Louise i filmrace?!
Ciao!

Vädret höll i sig hela helgen!

Carina och Henke fick med sig Louise Longboard, glädjen är stor. När vi käkat lunch med Carina å Henke på Ernesto och gått en promenade drog de hem.
Vi tog oss till en brygga, jag på cykel Louise på brädan. Med brädan som huvudkudde fick jag sola näsan ytterligare en dag. 






Nu är jag smått trött på godis kan jag säga. Jag har till och med fått ont i huvudet, brukar vara ett tecken på för mycket socker. Jag har även köpt järntabletter, så nu jäklar ska jag bli av med min trötthet! Får bli något salt till middag, haha!
I morgon sätter tenta plugget igång igen. Utomhus kanske?!
Jag hoppas alla har haft en lika skönt och rolig påsk som jag!
Ciao!
 


En glaaad påsk!

Vi har haft en väldigt soft påsk! Gulliga Carina och Henke tog sig hit från Nyköping för att fira denna högtid med oss enligt alla traditioner! Eller vi har snarare hittat en egen tradition, vi åt en något annolunda påskmiddag, men dock så god, haha! Vi hann även grilla ute på Stensö, vädret har verkligen varit sjukt fint! Efter lite problem med engånsgrillen och en tur till närmaste affär så fick vi korv med bröd tillslut.







Efter lite vila och jävligt mkt godis ätande så var det dags att sätta igång med maten! Det blev en väldigt exklusive buffé ala Mc Donalds! Alla blev mätta och nöjda! Lite öl, spel hann vi med. Självklart vann Henke å jag, vilket lag!! Sen tog vi med oss sällskapet ner på stan för att dricka några öl. Självklart satt vi på en uteservering. Gud jag är så glad att det är så fint väder och sommaren snart är här. Vi satt iofs under inravärme och en massa fleecefiltar runt oss, men mysigt var det!





Det blev en riktigt bra påsk!

Ciao!

Solen skiner över Käälmaa!

Vi hade en skön fredag, vi köpte glass och tidning och satte oss på en parbänk. Nu är våren verkligen här! Jag har verkligen längtat. Fräknarna börjar poppa upp på näsan! 


Vi träffade Karin och hennes kompis Annie senare på eftermiddagen. Utomhus aktiviteterna fortsatte så premiär grillningen är gjord! Gud vad jag är glad! Korv, engångsgrill och 3,5:or kan det bli bättre?!




Vi satt tyvärr inte utomhus, så varmt är det inte... Men vi har iaf fått ett litet smakprov på hur sommaren kommer arta sig!
Ciao!

Jobb!

Sommar jobb eller snarare jobb, klaaart! Det känns så jäkla roligt! Jag var på intervju igår för ett jobb som försäkringsmedlare/säljare för if, eller Aditro som hjälper if med denna tjänst är det väl snarare jag kommer jobba på. Jag känner ju lite folk på Aditro! SÅ det blir kul! Louise bland annat, hahah gulligt va?! Fast vi sitter inte på samma avdelningen så vi kommer inte kunna tåflirta när vi pratar i telefon. Jag börjar redan den 20 april med utbildning, sen kommer det dra igång med jobb direkt, vad jag förstår! Så nu är det bråda dagar för fröken G-son, omtenta, tenta och jobb! Hehehe, herregud men det ska funka. Det måste funka. Sen ska jag klämma in en vecka i England där oxå...

Det roliga är att igår ringde ett annat telemarketing företag som jag sökte en tjänst hos och frågade om jag kunde komma på intervju idag, den intervjun fick jag ställa in eftersom jag fick det andra jobbet idag!! Känns riktigt skönt! Idag ringde de även från IKEA och frågade om jag var intresserad av att komma på intervju men det blev lite försent nu när det andra är klart.
 
Har dragit på mig en riktigt förskylning, gick väl för lättklädd i Paris antar jag. Segt ät det eftersom jag inte riktigt har tid att vara hängig just nu... men det går över till jag gifter mig som min farmor alltid sa! Jag litar på henne men hoppas på att förskylningen försvinner snarast!

Ciao!

Paris! I love it!

Det har verkligen varit en resa av världsklass! Jag har haft det så himla bra! Hela familjen, å kanske främst femtioåringen har också trivts som fiskar i vatten!
I började fira femtioåringen på skavsta! Lite i förskott... Men det blev lite bubbel å öl.


Flyg resan gick snabbt som 17, världens värsta landningen men vi överlevde ju!
Vi bestämde oss för att gå hela vägen till hotellet för att hinna se en massa på vägen, vi hann bla förbi triumph bågen, coolt!



Det var skönt i Paris, det räckte med en skinn jacka! Vi hade fått höra att i veckan hade det varit 20 varmt och strålande sol så vi hade höga förväntningar på vädret. Vi kom fram till hotellet. Ett litet litet hotell men högt, vi hamnade på våning sex. De hade den minsta hiss jag skådat. Vi fick plats fyra pers i den eller två personer med tillhörande väskor. Haha ja mätte med mina skor. Det gick fem skor på bredden och två skor på djupet... inte så stor.



 Hissbarn!
Ja liten vy från vår ballkong. Jag delade rum med moster och lillasyster!


På lördagen hann vi med Louvre där vi såg bland annat Mona-Lisa (de andra statyerna har jag inget namn på, känner bara igen dem)! Paris är vekligen fantaskt! Var man än vänder sig är det otroliga byggndader och hus. Jag är riktigt förälskade i den staden!




Louvre är helt magiskt stort. Det finns hur mkt konst som helst. Vi blev tills slut så trötta att vi gav upp. Tills slut gick vi bara rakt fram utan att kolla ordentligt. Vi lite andra saker vi såg var:




Efter en promenade längst floden så kom vi fram till Notre dame! Det var häftigt. Jag kände ju igen mig från "Ringaren i Nothre dame", haha! Som sagt Paris är VACKERT, det är vackert överallt!!




Lördagen var mammas födelsedag och den firade vi på kvällen i den judiska kvarteren. Så mysigt, med en massa olika restauranger och baren.... I love it. Långt i från Kalmar/Nyköping. Jag kom på mig själv njuta något vansinnigt av en stor stad, så tydligen gäller inte "småstads-Fia" längre...







Lite suddig bilder ser jag, men maten var så god. Vi fick in en massa olika "tapas" tallrikar men hur mkt olika saker som helst. Det var otroligt gott och till det hela, rödvin så klart.
Vi avslutade kvällen på en pub i samma kvarter.





Söndagen blev även det en turist dag! Nice nice nice!!



Sen tog vi oss till Monmarte och såg den otroliga kyrkan Sacré-coeur.



Självklart självklart tog vi oss till tornet med stort T, eiffeltornet! Det var mäktigt! Det är ganske stort kan jag meddela!



Det var en resa jag inte kommer glömma. Jag kommer garanterat åka tillbaka till Paris! Jag tror att jag vill fira min 25 års dag där i höst! Det vore häftigt att åka dit då!
Jag rekommenderar Paris väldigt mkt för de som inte varit där. Det är enkelt att ta sig fram och visst kan folk engelska om de måste prata det, haha. Annars kan man ju genom att peka och gestakulera komma fram till mkt!
Salut!

Min nya frilla!


 Okej det är kanske inte de vackraste kort som tagit på mig. Frillan blev ganska kort och jag är nöööjd! Jag ville fota och jag är själv hemma... Så här blev det!






Ett sann sportfåne :)

Fotbollsfanet Chelsea tillbringade onsdagskvällen, helt avslappnat i liggande position framför en match!



Vad säger man?! Själv så tillbringade jag en väldigt mysig middag med Lousie! Vi gjorde mat och drack en flaska vin!
Ciao!

Vår något annorlunda katt...

Chelseas bästa är sport på TV, hon kan sitta mitt framför TVn i evigheter och kolla på biljard, fotboll, boxning och tennis... Det spelar nog ingen roll vad det är för sport bara det är sport... Hon har även fått dille på att kolla när man duschar. Först var hon jätte rädd för vattnet, nu sitter hon på toan, där man spola och tittar och pratar med en under tiden man duschar. Sen när man är klar för man gärna lämna en lite stråle vatten kvar och lägga dusch munstycket på golvet så hon kan "plaska" med vattnet. Det lilla monstret!

Kommer vara tomt utan kattens prat och Lojsans sällskap under Paris resan. Men det ska bli kul och nice med semester. Nåt fel är det på mig kropp efter som jag drabbats av någon konstans trötthet. Det hjälper inte att sova eller äta. Lousie tvingad i mig en kanna vatten idag, hjälpte lite mot mitt snurriga huvud... men inte mot tröttheten. Jaja jag försöker göra klart så mycket som är möjligt i skolan eftersom jag drar till Nyköping i morgon. Jag ser fram emot resan, det ska bli kul att ha alla syskon runt en samtidigt och att i samlade allihop, det är ju inte så ofta nu förtiden. Det är ju bra att det ska till en Parisresa för att locka oss till samma plats, haha! Får väl se om det går att få in lite bilder under resan gång, annars blir det ett helt album när jag kommer hem. Siktar på att turista så mkt det bara går!!





Vi får hoppas att detta underbara vårväder håller i sig nu så att vi får vår på riktigt!
Ciao!

RSS 2.0