Clinton!

Vi har i flera månaders tid sagt att vi ska skaffa en katt till. Så varje gång Chelsea vill leka har vi sagt "du ska få ett syskon"... (Vi tror att hon förstår det, haha). Ialla fall så hade vi paxat en kattunge ur en kull. Den lille var den aldra minsta i kullen och fick hand matas. Vi har redan namnet på katten, det kom till innan vi ens hade hittat en katt, så lilla Clinton skulle det bli. Det är samma med barn namn, vi har barn namn och jag hoppas för barnen skulle att det blir två pojkar och en flicka annars komma namnen kanske inte riktigt passa könen... Men tillbaka till Clinton. Han dog, tyvärr. Han orkade inte leva och gav upp för ett tag sen. Så namnen har vi ju kvar och vi har valt en annan katt unge. Det är en tjej, så nu är det tjejen Clinton, men det kommer inte hon må dåligt över, hoppas jag!
Så här ser hon ut, finaste!

Gullig eller vad?!
Jag har hört folk med småbarn säga: "Det vore så mysigt med en liten till... det är ju så fina när de är små... osv". Jag känner lite lika dant, "Vad mysigt det ska bli med en kattunge till!!"
Jag längtar så tills vi får hem henne, mysigt värre! Jag hoppas verkligen att hon och Chelsea kommer överens, annars har vi ju ett litet problem. Tänk om effekten blir motsat mot vad vi vill, tänk om de blir osams och det inte går ihop alls... Då blir helt plötsligt vår nya två en väldigt liten tvåa.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jättesöt katt!!Man blir lite sugen på en katt till. Men så inser man att en katt till i bilen på väg till landet en fredag är inte en dröm situation tillsammans med tre barn i baksätet. Man glömmer så lätt att en av dem är 175cm lång och storlek 45 i fötter.

Puss och kram från Veddö

2009-07-11 @ 22:11:42
Postat av: Fia

ÅSA ÅSA! Har saknat dina kommentarer! Skönt nu är allt som det ska igen!

Hahaha ja du har ju några till och tänka på... här har vi ju faktiskt plats med en till liten!

Snart kommer vi och semesterar hos er! Ska bli så kul att träffa er!

Kram Fia

2009-07-12 @ 10:58:59
URL: http://fiaheterjag.blogg.se/
Postat av: Stina

sorgligt med den lilla som dog. Men detta var ju en underbar skönhet det också!

2009-07-13 @ 20:26:34
Postat av: viktor

1.80....<3

2009-07-13 @ 21:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0