Gula faran är tydligen farlig på riktigt...

Snacka om att komma tillbaka till verkligenheten. Fredagen var som ett utdrag ut "en glasögonmodell" liv, lördag lyxigt med hotellfrukost och stockholms umgänge. Söndag blev en bra dag för att komma tillbaka till "student-i-kalmar-livet", bara film och sömn. Måndag, tjena nu är det igång igen. Skolan, jobb, laga mat, sälja cp bil(?). Ja just det bilfan är trasig. Det var någon som sa att det är ett lotteri med gamla bilar, och vi drog vinstlott hela sommaren fram tills nu. Nitlotten kostar cirka 3000 spänn. Och vad händer sen då?!

När vi starade bilen igår lät den ungefär som en stor amerikarnare eller en sportbil med något större motor än vad vår lilla Ford Ka har. Det hade kanske varit coolt att ha en bil som låter mkt, men inte när bilen är i storlek som en skokartong. Så, kul med avgasrör som är av. Jag har hört att det kan vara bra att ha ett sådant fungerande. Bilmecken sa att om man kör för mkt, kan det ta elda. Öh, livsarligt bil. Det "rinner" ut "heta" avgaser under motorn som kan fatta elda i fall det är läckage på oljen. Så gulan faran fick just nu en annan betydelse. Vi får väl se hur det går med det!



*R.I.P* ?! Eller?!

Har inte fått fler bilder från galan än, hade varit kul att kunna lägga ut fler. Men det kommer, hoppas jag!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Maria the old, who shimmers in gold!

Bilder är på väg från mig! och jag fick besked från Zaramamsen att vi skall få foton från fotografen! Jag blivit sjuk tyvärr...hög feber!!! Hoppas ingen annan smittats! Kram kram

2009-09-14 @ 17:23:17
Postat av: Anonym

Synd att du inte hade bilen här , då kunde vi fixa det / lille mille

2009-09-14 @ 18:20:48
Postat av: Fia

Skimmrande Maria, väntar med spänning på bilderna!



Mille, det har varit gött om du kunde hjälpt oss!

2009-09-14 @ 21:09:21
URL: http://fiaheterjag.blogg.se/
Postat av: Fia

Skimmrande Maria, väntar med spänning på bilderna!



Mille, det har varit gött om du kunde hjälpt oss!

2009-09-14 @ 21:09:28
URL: http://fiaheterjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0